23.8.2011
Dnes mi otec vletel do izby a kričal, že prečo nie som vonku keď je tak krásne. Akurát som išla otvárať šuplík, kde mám schované žiletky. Povedala som, že sa idem obliecť. Prikývol a dal mi 15 éčok. Že sa mám dnes zabaviť, keďže som nebola dlho nikde s kamarátmi. Asi nie je taký nevšímavý ako som si myslela. Takže sa idem obliecť. Ale dnešok mal aj plus. Budem vedieť, že sa mám zamkýnať, keď sa idem rezať.

29.8.2011
Ešte pár dní a začína škola. Neviem ani či sa mi tam chce ísť. Asi nie. A k tomu, nebudem sa môcť rezať kedy len chcem.
Začala som sa veľmi hádať s rodičmi. A hlavne s ocom. To má asi logiku keď bývame v jednom dome. Rezanie začína mať pre mňa väčší zmysel ako na začiatku. Mám pocit, že je to moja závislosť. Ako fajčenie.

3.9.2011
Škola začala. A je veľmi nudná. K tomu som dnes videla toho blonďáka. Štyri mesiace som ho nevidela. Dnes som sa mu dokonca pozdravila. Bolo to síce iba slabé vyjachtanie, ale bol to pozdrav. Mám pocit, že je ešte krajší ako bol.

25.10.2011
Zistila som, že moja nová kamarátka pozná blondiaka. Povedala, že nás zoznámi a tak sa teším. Zajtra sa má narodiť môj nevlastný brat. A tak si zase režem zápästie.

11.11.2011
Divný dátum, ale pre mňa šťastný. Pred pár týždňami som sa s ním oficiálne spoznala. Myslím môjho autobusového blondiaka. Volá sa Dávid a je o rok starší. Dnes sme sa dali dokopy a tak si dnes nezarežem do zápästia.

25.12.2011
Včera som bola s Dávidom celý deň a otec i matka pičovali kde som bola. Nevedela som ako mám tráviť tieto Vianoce a tak som ich ignorovala. Akoby to bol bežný deň. Večer keď musel ísť Dávid domov, sadla som si v mojej novej izbe na zem a zase si rezala zápästie. Otcovi som neotvárala dvere až sami začal vyhrážať, že ich vylomí a matke som nedvíhala telefón a tak sa mi ona zase vyhrážala, že ma vydedí, cez smsku.

11.3.2012
S Dávidom chodíme spolu 4 mesiace. Najkrajšie 4 mesiace. Neviem či ho milujem, ale isto ho ľúbim. Otec i matka sa prestali úplne rozprávať a ja som okrem toho, že som si zase začala rezať zápästie, tak som začala aj plakať, preto je papier denníka mokrý, slaný a červený.

31.4.2012
Presný rok čo som videla Dávida prvýkrát v živote. Už vtedy som tušila, že Úžasný rok - v tom najlepšom a aj najhoršom zmysle slova. Mali Marko - môj nevlastný brat - je rozmaznaný a to má iba pár mesiacov. Každú noc ma budí zo spánku a ja nič iné nerobím ako revem a režem si zápästie. Cítim sa na dne. Len Dávid ma drží pri zmysloch.

6.8.2012
Dávid sa začal správať divne. Veľmi divne. Nemá na mňa čas a stále niekde lieta. Bojím sa. Neviem čo sa môže stať. Musím ísť. Otec chce aby som sa pobalila na našu prvú rodinnú dovolenku. Je mi z toho na vracanie a k tomu nebudem vidieť Dávida 2 týždne.

6.9.2012
Dovolenka bola totálna katastrofa. Odula som sa a s nikým som sa nerozprávala. Vlastne iba s cudzími ľuďmi. Ak som chcela niečo, napísala som mu smsku - čo bolo zaujímavé, keď napríklad sedel vedľa mňa. Za to mi vynadal a párkrát mi strelil zaucho. Ignorovala som to, čo ho viac nasralo. Dávid je zase normálny.

10.11.2012
Môj najhorší deň v živote. Chcem zomrieť, ale ani to nevládzem! Dávid - ten sukyn syn - sa som ňou rozišiel a to sme mali mať zajtra výročie! Jeden rok! Neviem prečo... nepovedal mi to, nenapísal to! Nič! Proste ... Nič! Matka s ocom sa dnes aj pohádali. Chcela aby som šla k nej bývať. Neviem prečo, ale priala som to. Musím sa ísť baliť, ale nemám energiu. Chcem zomrieť!

 Blog
Komentuj
 fotka
sugy1  13. 9. 2011 16:39
Sorry, ale týchto "delikventov" čo sa furt režú, lebo sú frustrovaní z toho akí sú bezvýznamní, škaredí a tupí naozaj nechápem. Chcel som prečítať nejaké blogy a ohviezdičkovať ich podľa toho, aké sú podľa mňa dobré, ale pardon, nedám ti ani jednu *.

Spamätaj sa, prestaň s tým a začni robiť niečo zmysluplné, napr. písať....
 fotka
accommodation  13. 9. 2011 18:08
@sugy1 sorry, ale ja si nerežem žili... nemám prečo ... Je to iba fikcia a nič viac...
 fotka
sugy1  13. 9. 2011 18:11
len fikcia?...hmm...



pripadala si mi ako človek, čo o tom vie príliš veľa. hmm, ale ak je to fakt len fikcia, máš u mňa 4*
 fotka
accommodation  13. 9. 2011 19:19
@sugy1 je to len fikcia a ďakujem za 4*



Možno sa ty zdá, že vyzerám akoby som o tom vedela veľa, ale raz chcem napísať nejakú veľmi dobrú knihu, takže sa snažím pochopiť myslenie niektorých ľudí Neviem či ty to dáva zmysel, ale mne áno a to je hlavné ...
 fotka
sugy1  13. 9. 2011 19:22
no, tak ale ak chceš radu od skúsenejšieho bloggera: zapracuj na gramatike a stavbe viet. Musíš absolútne prirodzene tvoriť dokonalé, ľahko čitateľné vety.
 fotka
accommodation  13. 9. 2011 20:59
@sugy1 radu som nechcela, ale i tak ďakujem pokúsim sa
Napíš svoj komentár