31.4.2011
Je krásny, úžasný a hlavne okúzľujúci. Nie, určite to čítate správne. Vysoký blondiak s červeným čírom a modrými očami. To je ten chalan! Stretla som ho v autobuse. Jeho krásne modré očká sa na mňa pozerali keď som nastúpila i vystúpila z autobusu. Išla som akurát ku kamarátke.
Bohužiaľ neviem ako sa volá, kde býva, koľko má rokov a ani aký je. Okrem toho, že je krásny.

5.5.2011
Usmievali sme sa na seba a potom ku mne prišiel. Niečo mi povedal, ale nepočula som to. Len som nemo prikývla. Krásne. Škoda, že to bol iba sen, ktorý sa zo zvonením budíka rozplynul.

9.5.2011
Sníva sa mi s ním každý deň. Vždy je to ten istý a samý sen. Krásny. Som šťastná, ale aj smutná. Čo, ak ho už v živote neuvidím?

20.6.2011
Zase sa mi sníval ten sen. Pomaly chytám depku. Včera som si trošku s kamarátmi vypila. Vlastne dosť. Skončilo sa to tak, že som sa bozkávala s kamarátom. Najhoršie na tom je, že keď som otvorila oči, videla som ho tam ako sa na mňa pozerá. Lenže on tam nebol. Asi začínam byť paranoidná. Nevadí.

30.6.2011
Boli sme (ja a moja partia) oslavovať koniec školského roka a aj to, že sme všetci prešli ročníkom. Chvalabohu, že som nikoho neogrcala a ani neznásilnila . To by bol trapas. Už dva dni sa mi s ním nesnívalo. Bohužiaľ po tých dvoch mesiacov neviem či chcem aby sa mi s ním snívalo alebo nie.

5.7.2011
Už päť dní sú prázdniny a sedem dní sa mi s ním nesnívalo. Myslím, že matka a otec sa rozvádzajú, len mi to nechcú povedať. Keď som pri nich, tvária sa, že je všetko poriadku. V noci, keď si myslia, že spím, tak sa hádajú. Neviem, ako im nenapadlo, že pri tom rámuse sa nedá spať.

28.7.2011
Rodičia sú preč z bytu. Fajčím na posteli a nudím sa. Už je to mesiac, čo som ho nevidela v mojom sne. Som z toho na prášky. Rodičia mi oznámili, že sú rozvedený. Dokonca mi nič nepovedali na to, že fajčím. Len prišli domov, pozreli na mňa a na cigu, ktorú som stále držala v ruke. Zavolali ma do kuchyne a ja presvedčená, že to kvôli tej cigarete som mala nervy. Matka stála pri šporáku a otec sedel na stoličke. Matka prehovorila a pritom sa na mňa ani nepozerala. Hovorila kraviny a nakoniec mi surovo povedala, že si mám zbaliť veci, lebo sa s otcom sťahujeme. A tak som pokojne odišla sa zbaliť. Zase na seba kričia a to už sú rozvedený. Vlastne teraz o tom vedia, že to počujem.
Otec vletel do izby. Že prečo ešte nie som pobalená. Odvrkla som mu a on mi dal zaucho. Keď som sa spýtala za čo to je, odpovedal, že tu cigaretu, lenže ja sama tomu neverím. Tak sa idem pobaliť.

5.8.2011
Sedím v novej izbe na posteli. Papier je celý mokrý a slaný. Od čoho? Mojich sĺz. Otec nabúchal nejakú čajku a čakajú spolu dieťa. A to som myslela, že matku miluje, lenže on ju len podvádzal.
Dokonca sa mi ani nesnívalo s tým chalanom. Som so všetkého na nervy. A plačem.

8.8.2011
Teraz už nemám papier denníka premočený od sĺz. Nie, teraz ho mám červený od mojej krvi. Začala som si rezať žili. Nestačilo, že sa rozviedli a zistila som, že otec matku podvádzal?! Nie. Musela som aj zistiť, že matka robila to isté. A viete prečo som nemohla bývať s matkou? Nie preto, že by ma nemala rada, to nie, ale preto, že si tam chcela nasťahovať svojho milenca aj spolu s dcérou. Myslím, že by som nemala tak hlboko zarezávať tou žiletkou.

16.8.2011
Otec mi v izbe našiel žiletku a pýtal sa prečo nie je v kúpeľný. Zaklamala som, že som si ju práve kúpila. Nevyzeral, že mi verí, ale len prikývol. Neviem ani čo robil v mojej izbe keď som nebola doma. Možno si na mne niečo nové všimol. Napríklad, že som sa začala obliekať do tmavých farieb a že som sa prefarbila z blond na červenú. Alebo si všimol, že nosím nejako veľa náramkov? Podozrivé by to nebolo keby som ja náramky nenávidela. Hold, musela som nejako zakryť tie jazvy od rezania.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár