Su tri hodiny rano a spat sa mi absolutne nechce. Asi tak pred 25 minutami som dopozeral najnovsi diel Naruto Shippuuden a rozmyslal som nad tymito prazdninami a nad najblizsim obdobim môjho zivota.

Prazdniny ako inak usli ako voda, a ani som si ich poriadne neuzil. Som si na ich zaciatku povedal: "Huraaa, konecne budem viacs Lenkou!!!" prve dva dni sme stravili spolu a bolo nam spolu uzasne, ako vzdy, ked sme spolu a v piatok vecer sa plany na prazdniny zacali rucat. Lenka sa citila chora a v sobotu uz naplno prepukla choroba sprevadzana horuckou. Som si povedal, ze to snad prejde a o par dni to bude lepsie, no stale je chora a je to este horsie.
V sobotu som si teda povedal, ze budem doma a tak som ostal doma, pozeral som TV a bol na pocitaci. Kamarati mi volali, aby som isiel von, ale mne sa nechcelo a som im povedal, ze pojdem zajtra. Este som netusil, co sa stane na dalsi den.
V nedelu rano mi zvoni telefon a ja sa dozvedam, ze jeden z tych dvoch kamaratov- Alex, si rano v kuchyni rozbil hlavu a lezi v nemocnici, takze som s nim von nemohol ist(dufam,ze to nieje nic vazne).
Tak som isiel von s Tomasom(druhy kamarat, co ma volal von), aj ked az vecer a len na hodinku.
Pondelok usiel docela rychlo, sibacka bola kratka, lebo tento rok som vysibal iba mamu, babku, krsnu a tetu. Asponze dnes mi volala Lenka, ktora po 16 ( Lenka, foter ta zabije ked zisti, ze kolko si telefonovala z jeho telefonu) minutovom rozhovore zdvihla naladu aspon trosku, ked s nou uz nemozem byt. Den sa skoncil a uz je tu utorok a dnes sa chystam ist do mesta aj s bratom sa troska rozptylit pred skolou.
Cize tieto prazdniny nic extra, mohlibyt aj ovela lepsie.
Njnovsie sa tesim na vodicak, ktory zacinam robit tento tyzden a na moje 18 narodeniny, ktore musim poriadne oslavit aj s partiou.

Dufam, ze Lenka, Alex a este aj moj brat, co som nespominal, ze je tiez chory (napiek tomu ide so mnou do mesta),sa skoro uzdravia.

 Denník
Komentuj
 fotka
sarah_whiteflower  25. 3. 2008 07:00
ono sa to bežne zvykne takto hnevať, akože... ono to radšej netreba riešiť, ak sa takéto veci rúcajú, pretože oni sa aj tak nepostavia vtedy, keď to chceme... ale na druhej strane, mrzí ma, že ti to dopadlo takto nanič... ale ak ťa to poteší, tak aj mne to dopadlo nanič, takže nič nové pod slnkom
 fotka
natka322  25. 3. 2008 11:05
hm...moje prazdniny tiez boli nic moc 3 dni trcat u babky?no..je to teda fakt nuda 4 krat som si pozrela ten isty film...jak debil..no a este aj tie prazdniny ubehli strasne rychlo a teraz ako nad tym rozmyslam budu az letne no nie?ach jaj ta to sa este nacakame...
 fotka
sweet_girl  25. 3. 2008 16:46
mno jo laska ta xoroba ma uplne premohla a ja som sa tesila ze tieto prazky budeme spolu ale dneska sa uz citim lepsie taq snad sa skoro vidime cmuk
 fotka
tuba  25. 3. 2008 21:21
ono je to zakon schvalnosti ze sa vsetko naraz nakopi poznam to hadam to vyjde zase inokedy a uz ta nieco taketo obiude
 fotka
seximelisa  28. 3. 2008 19:18
to sa stava casto....ze veci na ktore sa tesime sa nevydaria....peto sa uz na nic netesim ....a drzim ti place pri vodicaku!!!
 fotka
ayreen  20. 4. 2008 21:01
Drž sa na vodičáku



A choroby sú pekné svine, a cez prázdniny to naserie dvojnásobne! Nevadí, o chvíľu sú tu letné, to nám bude všetkým hej
 fotka
antifunebracka  4. 8. 2011 01:32
no, uz ste vsetcia zdravi?
Napíš svoj komentár