Keďže som tu nová, musím sa k niečomu priznať. Som vášnivou čitateľkou portálu Wanda. Je to moja najlepšia kamoška už niekoľko rokov. Vždy dobre poradí, podporí, naštartuje a motivuje. A to sa mi stalo aj dnes. Vzhľadom na to že pre chorobu trávim dnešok v posteli, pozerám rozprávky, a unudene lustrujem net, napadlo mi, vypočuť pár dobrých rád do života od Wandičky. A ako vždy, nesklamala ma. Hneď mi padol do očí nadpis- Vzťahové otázniky: 6 otázok, ktoré sa nás muži boja opýtať. Keďže sa do mužského sveta moc nevyznám, chcela som byť k ním o niečo bližšie tak som sa zahĺbila do tých múdrych viet. A pre každého môjho eventuálneho chlapa už vopred prinášam odpovede.

Takže otázky :

• S koľkými chlapmi si už spala ?

Odpoveď na toto je jasná. So žiadnym. Nikdy nemôžem ostať do rána. Mamka by strachom ošedivela a mne záleží na jej upravenom vzhľade. Veď ma reprezentuje!

• Robím niečo zle?

To by sa muselo aplikovať na konkrétnu situáciu, ale samo že by som ti povedala keby robíš niečo zle. Prípadne by som ťa navigovala ako to robiť dobre.

• Stretávala si sa s inými mužmi kým sme randili?

Som zástanca myšlienky, že načo čakať na toho pravého, keď s tými nepravými je toľko zábavy. A čo oči nevidia, ruky nehmatajú.

• Si pripravená na manželstvo?

Samozrejme. Nech si hovorí kto chce čo chce, ženy sa chcú vydávať. Majú totiž z detských čias zakódovanú v hlave predstavu princeznej v krásnych šatách s princom okolo krku. Takže áno, len prines poriadny prsteň.

• Som najlepší akého si kedy mala?

Na toto sa v každom prípade odpovedá ÁNO SI! Hlavne pre to, že chlapi majú chabé sebavedomie s keby sa mužovi povie že je nafigu v posteli, mohlo by sa stať že sa mu viac nepostaví. Veď ono ja si ťa vytrénujem,

• Ako vyzerá môj penis?

To je podobné ako keď ženy sa pýtajú či nie sú tučné. Aj keď asi by chlap chcel počuť, že je tučný ( dlhý a krásny) ... ten jeho penis.

Takže takto. Nemyslím, že by bol problém odpovedať na hocijakú otázku, nebojte sa chlapi opýtať. Len netreba zabúdať. Na hlúpe otázky očakávajte hlúpe odpovede.

 Návod
Komentuj
 fotka
staphylococcus  20. 10. 2016 19:53
Si tak trochu poriadne odporujes
 fotka
ssnehulienka  20. 10. 2016 20:35
eh, si presvedcena o tom tvojom zdroji informacii? lebo vsetky tie otazky, co sa ma zevraj partner nikdy neopyta, tak uz sa ma opytal a normalne sme sa jako dospeli ludia rozpravali. nuz ale, nevadi
 fotka
ufounek  23. 10. 2016 20:23
Navigace je moc dobrá, jako chlap bych určitě chtěl dost navigovat
 fotka
antifunebracka  14. 11. 2016 16:14
A teraz už o tebe vieme všetko!
Napíš svoj komentár