Na život a na smrť

KAPITOLA 1: COTOKURWAJEST???

Freddy Madrac stál na verande. Damn, to je ale teplo, pomyslel si.
Jeho lennonky na očiach odrážali páliace peklo svietacie nad jeho hlavou. Klobúk nemal veľký účinok. Kvapka potu mu skízla z nosa a padla na zem. Zanechala tam malý mokrý fľak, ktorý za pár sekúnd zmizol. Freddy sa otočil na opätku a vošiel už po tretí krát do svojho prívesu. Zo steny si zvesil svoju nádhernú bassebalku s nápisom Bloody Jane a zo šuflíka si zobral svojho extra-special-multi-damage-platinum Desert Eagla s predlženou hlavnou a 5 percentnou šancou na critical hit. Nezabudol na škatulku nábojov.
Bože, ak existuješ, nech už dneska konečne skapem, pomyslel si a vyšiel von.

"Madrac !!!”ozvalo sa za ním keď mieril na parkovisko. Otočil sa, pripravený rozdrbať dotyčnému hlavu o chodník.
"To si ty, Jones ?" zakričal na postavu.
"Malý Freddie Madrac. Pamätám si, ked si bol ešte malé decko a hral si sa na kovboja. A teraz, je z teba pravý kravský chlapec.” povedal mu s úsmevom Starý Jones.
"Heh, zato ty si sa vobec nezmenil. Máš pre mňa dačo ?"
"Toto ti posiela šerif. Ževraj tentokrát niečo extra." podal mu Jones zdrap papiera.
"Oukej, však som na to už čakal dost dlho. Zastavím sa ešte zajtra. Maj sa!" otočil sa Freddy a odkráčal preč, krívajúc na jednu chromú nohu. Prišiel na parkovisko. Lak na jeho červenom Shelby GT sa krásne leskol, škoda len tej vrstvy vtáčich hovien na ňom.
Aj to rozstrielané predné okno a obité dvere si už mal dať dávno opravit.
Sadol si za volant. Vytiahol klúče. Vložil ich do zapalovania. Otočil. Motor sa naštartoval. Mozog Freddyho Madraca sa rozprskol na prednom skle...

pokračovanie nabudúce...

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
dudusho  1. 5. 2008 21:06
skopirovane
Napíš svoj komentár