Nejaký športovec alebo vojak má u ženy oveľa väčšiu šancu ako nejaký doktor alebo právnik. A ak už si žena vyberie toho právnika tak len z vypočítavosti kvôli peniazom.
Nejaká modelka, alebo tanecnica ma u muza vacsiu sancu ako nejaka doktorka alebo pravnicka. A ak si muz vyberie tu pravnicku tak len preto, lebo ma pekne kozy.
ja by som si vybrala doktora alebo právnika ale nie kvôli peňázom, lebo aj tak to by aký uznávaný musel byť aby zarábal toľké peniaze aby som si ho vybrala. ja by som si ho vybrala preto lebo to má niečo do seba a proste ma priťahuje viac ako športovec.
najkrajsie zeny netocia (to je teda vyraz) sportovci, ale ludia s peniazmi. ak si teda doktor alebo pravnik a aj tak nemas zeny, tak si asi len neskutocne hovado.
@greyness tak na toto som sa tešil že kolké ženy budú ojebávať že by si vybrali to druhé.... vy to proste v sebe máte zafixované a to že by ste si vybrali to druhé a tak.... že on je iný a priťahuje ma.... to sú všetko len obaly, v hlboko hlboko v hlbokom sebe aj tak túžite po poriadnom chlapovi. A v dnešnej dobe je za poriadneho chlapa považovaný npr. športovec, vojak, robotník atd. ...
@tasol44 čo ti jebe? nemôžeš škatuľkovať. som žena ale absolútne netúžim po športovcovi, vojakovi alebo tak. priťahujú ma muži z úplne iných odvetví.
právnik nemôže byť poriadny chlap?
čo má ma priťahovať na športovcovi? to, že celý deň behá? alebo čo? akože teraz zajebeš že poriadne telo ale sorrko, určite nie!
radšej budem s nejakým trebárs aj historikom, ktorý moc nezarábajú ak ťa to zaujíma, alebo budeme si mať čo povedať a bude ma mať stále čím zaujať. ako s niekým kto ma síce možno ohúri ked si dá dole tričko ale keď otvorí hubu tak sa budeme baviť len o tom, že dneska dal gól a nabehal 355543 kilometrov!
@greyness ešte raz... vy to proste v sebe máte zafixované a to že by ste si vybrali to druhé a tak.... že on je iný a priťahuje ma.... to sú všetko len obaly, v hlboko hlboko v hlbokom sebe aj tak túžite po poriadnom chlapovi. A v dnešnej dobe je za poriadneho chlapa považovaný npr. športovec, vojak, robotník atd. ...
@tomias hasicku a banicku nenajdes lebo to oblecko ci co to nosia je pre zenu prilis tazke to je tusim aj niekde v zakone ze to zena nesmie robit tieto 2 veci
Takto, opisal si male percento nezrelych zien medzi 18-30 rokmi, ktore sa kvoli SEXU A NIE VZTAHU tahaju so sportovcami alebo vojakmi a pod., proste s vypracovanymi mladymi muzmi...ale to neznamena, ze doktor alebo pravnik musi byt suchy kancelarsky chlapik, ktory sa nevie chovat ako chlap! ...mas to prilis zaskatulkovane... nejde primarne o zamestnanie, ale o PENIAZE - najlepsi sportovci zarabaju omnoho viac ako priemerni pravnici, ci lekari (aspon na Slovensku) a PRITAZLIVOST - jasne, ze ty by si dal prednost modelke, alebo tanecnici ako nejakej sivej myske z kancelarie...je to prirodzene, a co ako teraz s tym spravis?
PS: Aby sa nepovedalo, ze si napisal somarinu (co si na 80% aj napisal), poznam pripady, kedy manzelky podvadzali svojich muzov prave s robotnikmi, ci vojakmi, manualne pracujucimi...a ano, islo len o sex, lebo ich muzi boli vacsinou workoholici a nemal ich kto uspokojovat....hlupy dovod, vsak?
Vy ste mi ale banda kokotov! Na čo by mi už len bol taky športovec? Väčšina z nich má v hlave nasrané, a keby sa mi vrátil smradľavý z nejakého tréningu, tak by som ho okamžite poslala do riti, okrem toho, prať mu prepotené handry, no fuj.
A hlavne, s mojou averziou voči športom by sme sa asi fakt nemali o čom rozprávať.
Ďalej vojak - bol by prísny na deti, a rovnako vypatlaný ako tan športovec.
Ale právnika by som asi tiež nechcela, aj keď neviem prečo....ale doktora určite mám rada chytrých ľudí!
Btw, rozumný chlap by určite urobil to isté s modelkou by sa možno vyspal, ale na vzťah by si hľadal rovnako rozumné dievča, ako je on sám. Ak by to teda nebol zakomplexovaný blb, čo si potrebuje dokazova´t, že je niečo viac
@tasol44 podla coho sudis? doktora by som ja nechcela, sice dobry status, ale malo by som ho videla.. o vojaka by som sa bala a sportovec? to moze byt, s pravnikom, mali by sme nieco spolocne? divna otazka od teba..
iste si vyberiem zeleny mozog kt. moze drbnut po case v hlave , tzv. choroba z povolania a sportovec tiez ziadna vyhra, doktor? ked nebyva doma vzdy ked by bolo treba, .. no u mna ani jeden asi, neviem jedine pravnik s rozumom, co nebazi po prachoch
@candy36 no sportovec je takmer vsetkym zenam iba na jednu vec- na sex (ak je slavny, tak aj na peniaze a prestiz), ale ak si rozumnejsia, moralnejsia ako vacsina zien, a nejde ti tak o sex, tak si ho urcite nevyberies
Inac znamy sexuolog Radim Uzel raz povedal peknu vec, ze zeny pouzivaju "kombinovanu evolucnu strategiu", cize sice budu chciet mat dieta a sex s borcom ako je sportovec, vojak a pod., ale zit a vychovavat dieta budu chciet s niekym inteligentnym, s kym by si aj rozumeli ..preto dost zien vsade tvrdi, ze potrebuju niekoho, s kym by si rozumeli, kto by nebol vypatlany, ze ide o povahu a pod., a pritom pobehuje po svete kopa rozvedenych tridsiatnicok, co maju dieta s nejakym vypatlanym idiotom...co uz, ich chyba.
Margo veci: v poslednej dobe ma začal baviť šport,často behávam a rozumný športovec by mi proti srsti určite nebol
Samozrejme brala by som aj športovo založeného právníka
Nechcem spochybňovať tvoj názor ale zdá sa mi neobjektívny,veľa žien má zálusk na prominentných chlapov alebo finančných žralokov ale odráža to len dnešnú dobu a celú realitu
Zastanem sa svojho pohlavia,nemáme to v hlave celkom pomýlené ale rovnako ako každý potrebujeme istoty,preto hľadáme adekvátne alternatívy
Neškatuľkujme však všetkých,vzťah by mal byť založený na pevných hodnotách-dôvere,láske,vzájomných sympatiách,spoločných záľubách,povestnej iskre(ako to vy chlapi nazývate a mnoho dalších podstatných veciach...
Lenže ja chcem, aby moje deti nemali v hlavách nasrané, radšej, nech sú o 10 cm nižšie a majú o pár percent menej svalovej hmoty, ale ja chcem raz vychovať slušných a inteligentných ľudí
A k tomu sexu, no, nejde ani tak o to, či som ruzumnejšia a morálnejšia, ale nedokázala by som mať sex len tak s hocikým, pretože mám panický strach z toho, keď sa ma ľudia dotýkajú Takže nedovolím len tak každému blbcovi si so mnou robiť čo chce, a ako som už napísala, voči športovcom mám silnú averziu
Právnik, to mi príde ako tak príliš otvorene kariéristicky volené povolanie... Zatiaľ čo ak je niekto doktor z presvedčenia, tak to rozhodne má auru. Ja na šport nie som, ale chcem byť, a športovci mi prídu fajn, pretože nie sú leniví a hýbu sa, myslím, že to je v dnešnej dobe celkom raritou... napriek tomu som zatiaľ nestretla nživo asi žiadneho a typovo to na mňa nepôsobí nejak zvlášť... eh.... sexy. Ani neviem, čo na mna pôsobí sexy, ale ten rebríček sa pravdepodobne neodvíja a priori od profesnej špecializácie.
@30 pripajam sa k tebe nastavajuci nie je ani vojak, ani robotnik ci sportovec a ani pravnik ci doktor .. ale nevyberala som si podla titulov , ci podla profesionalne nafoteneho booku a som nadmieru spokojna
a nazor, ze spravny chlap je ten, ktory sa dokaze v dnesnej dobe postarat o rodinu kvitujem, nejde len o financne zazemie, ale hlavne ak v dobe, ked su akekolvek istoty len slovom .. dokaze svojej rodine vdychnut pocit, ze maju svoje zazemie a maju sa kde vratit .. to ak odhliadneme od citovej stranky , ktora je pre mna osobne dolezitejsia ako moznost ratat svojmu sportovcovi prepotene ponozky
@tasol44 ty si v poriadku?? nahodou moj doktor je strane sympaticky, kludne by som si tak predstavovala svoju zivotnu lasku.. a doktor a pravnik?? ved to je uplne mrte, urcite lepsie jak vojak ktory moze kedykolvek zahynut alebo sportovec, ktory nikdy nema cas a cestuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
Nemusíte písať k tejto téme..................
Bohuzial
Nejaká modelka, alebo tanecnica ma u muza vacsiu sancu ako nejaka doktorka alebo pravnicka. A ak si muz vyberie tu pravnicku tak len preto, lebo ma pekne kozy.
Problem, bro?
ja by som si vybrala doktora alebo právnika ale nie kvôli peňázom, lebo aj tak to by aký uznávaný musel byť aby zarábal toľké peniaze aby som si ho vybrala. ja by som si ho vybrala preto lebo to má niečo do seba a proste ma priťahuje viac ako športovec.
akoby na tomto záležalo. Plač dalej.
a @1
právnik nemôže byť poriadny chlap?
čo má ma priťahovať na športovcovi? to, že celý deň behá? alebo čo? akože teraz zajebeš že poriadne telo ale sorrko, určite nie!
radšej budem s nejakým trebárs aj historikom, ktorý moc nezarábajú ak ťa to zaujíma, alebo budeme si mať čo povedať a bude ma mať stále čím zaujať. ako s niekým kto ma síce možno ohúri ked si dá dole tričko ale keď otvorí hubu tak sa budeme baviť len o tom, že dneska dal gól a nabehal 355543 kilometrov!
to, čo dávaš za argumenty?
a ja mám pocit, že za poriadneho chlapa je považovaný muž, ktorý sa dokáže postarať o svoju ženu a deti!
tak sa ťa pýtam, prečo takéto manželstvá založené na fyzickom vzhľade nevydržia dlho?
Áno, biologicky/pudovo ženy volia skôr poriadneho chlapa a i tam je diskutabilné, čo poriadny vôbec znamená.
Ale čo s tým má povolanie, prosím?
Plač dalej ako som povedala.
A inak, citujem "A v dnešnej dobe je za poriadneho chlapa považovaný npr. športovec, vojak, robotník atd. .."
robotník? už aj ten? A čo je na ňom poriadnejšie ako na doktorovi, prosím?
Inak myslím, že ty sa ničoho báť nemusíš. Pôsobíš hlúpo, takže nemyslím, že by z teba mal byť práve právnik alebo doktor Žiadne strachy.
ja by som s ponukanych vybral doktorku..
ale inak by som si vybral hasicku *-*
baby v uniformach ma priatahuju
*pritahuju
dufam ze som ti neznicila sny
PS: Aby sa nepovedalo, ze si napisal somarinu (co si na 80% aj napisal), poznam pripady, kedy manzelky podvadzali svojich muzov prave s robotnikmi, ci vojakmi, manualne pracujucimi...a ano, islo len o sex, lebo ich muzi boli vacsinou workoholici a nemal ich kto uspokojovat....hlupy dovod, vsak?
Zmier sa s tým.
a na hasicske sutaze chodia aj zeny takze sny si neskazila
no ale ked sa nepodari najst ani taku,tak budem uhanat Teba a obleciem ta do uniformy a dam Ti aj. prilbu
A hlavne, s mojou averziou voči športom by sme sa asi fakt nemali o čom rozprávať.
Ďalej vojak - bol by prísny na deti, a rovnako vypatlaný ako tan športovec.
Ale právnika by som asi tiež nechcela, aj keď neviem prečo....ale doktora určite mám rada chytrých ľudí!
Inac znamy sexuolog Radim Uzel raz povedal peknu vec, ze zeny pouzivaju "kombinovanu evolucnu strategiu", cize sice budu chciet mat dieta a sex s borcom ako je sportovec, vojak a pod., ale zit a vychovavat dieta budu chciet s niekym inteligentnym, s kym by si aj rozumeli ..preto dost zien vsade tvrdi, ze potrebuju niekoho, s kym by si rozumeli, kto by nebol vypatlany, ze ide o povahu a pod., a pritom pobehuje po svete kopa rozvedenych tridsiatnicok, co maju dieta s nejakym vypatlanym idiotom...co uz, ich chyba.
to by som chcel vedieť odkial máš tu teóriu z brava girl...?
A súhlasím s @19 !
Margo veci: v poslednej dobe ma začal baviť šport,často behávam a rozumný športovec by mi proti srsti určite nebol
Samozrejme brala by som aj športovo založeného právníka
Nechcem spochybňovať tvoj názor ale zdá sa mi neobjektívny,veľa žien má zálusk na prominentných chlapov alebo finančných žralokov ale odráža to len dnešnú dobu a celú realitu
Zastanem sa svojho pohlavia,nemáme to v hlave celkom pomýlené ale rovnako ako každý potrebujeme istoty,preto hľadáme adekvátne alternatívy
Neškatuľkujme však všetkých,vzťah by mal byť založený na pevných hodnotách-dôvere,láske,vzájomných sympatiách,spoločných záľubách,povestnej iskre(ako to vy chlapi nazývate a mnoho dalších podstatných veciach...
Lenže ja chcem, aby moje deti nemali v hlavách nasrané, radšej, nech sú o 10 cm nižšie a majú o pár percent menej svalovej hmoty, ale ja chcem raz vychovať slušných a inteligentných ľudí
A k tomu sexu, no, nejde ani tak o to, či som ruzumnejšia a morálnejšia, ale nedokázala by som mať sex len tak s hocikým, pretože mám panický strach z toho, keď sa ma ľudia dotýkajú Takže nedovolím len tak každému blbcovi si so mnou robiť čo chce, a ako som už napísala, voči športovcom mám silnú averziu
a nazor, ze spravny chlap je ten, ktory sa dokaze v dnesnej dobe postarat o rodinu kvitujem, nejde len o financne zazemie, ale hlavne ak v dobe, ked su akekolvek istoty len slovom .. dokaze svojej rodine vdychnut pocit, ze maju svoje zazemie a maju sa kde vratit .. to ak odhliadneme od citovej stranky , ktora je pre mna osobne dolezitejsia ako moznost ratat svojmu sportovcovi prepotene ponozky