Ja som to napríklad nikdy neriešil a nevyužíval. Poslednou dobou som však nad tým uvažoval a tento rok to plánujem zmeniť. Za pár desiatok eur sa dá dostať do väčšiny európskych miest, tak prečo to nevyužiť, aj keby len na pár dní. Tiež tento rok plánujem dlhšiu dovolenku na Maldivách, aj keď to bude cenovo trošku inde. Tak ako vy, pochválte sa
@moonshine to viem, že využíva, myslel som ľuďmi tuto na fóre Ja som okrem Londýna nebol v podstate ešte nikde, takže mám z čoho vyberať. Ale 4x na to isté miesto by sa mi už asi nechcelo
Samozrejme, prečo nevyužiť zlacnenú letenku a tak si užiť svoju obľúbenú destináciu a zároveň aj ušetriť peniaze Je to výborný spôsob ako lacno spoznávať svet. Minulé leto som letel do Štokholmu za 35€ z Budapešte aj so spiatočným letom. Je už viacero stránok na internete, kde sa dá k takýmto lacným letom dostať ako je napr. » www.kuponyzdarma.sk/invia-sk/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Po europe idem prvý krát za pár šupiek a to konkrétne takto o mesiac do Kyjevu
Napr ja som bol iba v Ríme 4x