je to dehonustujúce a birdz uražajúce, ak nejaký "debil" nemá nič lepšie na práci, mal by sa zamyslieť nad svojou úbohosťou, ktorá neprináša nič dobré pre birdz
veru nie, ale bol by najvyšší čas, lebo tu vyrástaju názorovo takí voli akých máme v parlamente a vo všetkých sférach života, úbohe Slovensko ničia takéto hovada:- disappointed:
ako to moze byt vtipne ked je tam zvuk ? Asi len pre ludi co nevedia po nemecky lebo inak mi to hlava nebere. To je ako keby clovek pozeral slovensky film a dole davaju nezmyselne titulky :/
@chalanodjazera nie každé video musí prinášať niečo pozitívne. A áno je to trochu urážajúce, to je síce pravda... Ale na druhej strane treba sa povzniesť, a cenzúrovať každý humor zo seba samého by tiež nebolo správne...
no tak to je smutné, tie decká si maju z čoho brať vzor , keď to tebe nevadí, že sa tu prezentuje takýto nízko hodnotový humor a ešte s nádychom fašizmu, tak radšej budem už držať hubu
Nikoho tam nejebu v plyne, ani nikto nehajluje na videu.
Ked sa pozries kolko trapneho cierneho humoru je na birdzi, ako sa ludia ujebavaju na smrti jednotlivcov, ci pogromoch a holokaustoch, tak toto je uplne nevinne...
no je mi to pravdu povediac po vysvetlení zakladateľa birdzu úplne u pičí
vyrasta tu nová banda debilov, ktorí nebudu robiť nič inšie len kydať na Slovensko a pritom ho oni robia takým , myslel som, že aspoň on bude mať záujem o udržaní úrovne birdzu, ale ako vidím je mu to absolutne jedno, tým pádom mi došlo mnoho vecí ohlade vedenia celého portálu:- disappointed:
toto je akože TOP najlepšie hitlerosvké video čo som videl a brutálne som sa na tom zasmial kruto ma zabil spomenutý Prešov a plus bajuzáči @nobile to asi patrilo tebe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
i keď... kto nezažil, nepochopí... ale snáď to bude nejakým novým STUBA ovečkám výstrahou...
hej ja viem, a ani ich nepozerávam, ale to @8 sa ma osobne dotýka
á rubrika by asi bola zbytočná, o rok už si na to i tak nik nespomenie
je to dehonustujúce a birdz uražajúce, ak nejaký "debil" nemá nič lepšie na práci, mal by sa zamyslieť nad svojou úbohosťou, ktorá neprináša nič dobré pre birdz
@admin @tomas
veru nie, ale bol by najvyšší čas, lebo tu vyrástaju názorovo takí voli akých máme v parlamente a vo všetkých sférach života, úbohe Slovensko ničia takéto hovada:- disappointed:
Filip (ach)?
ja som Matej
no tak to je smutné, tie decká si maju z čoho brať vzor , keď to tebe nevadí, že sa tu prezentuje takýto nízko hodnotový humor a ešte s nádychom fašizmu, tak radšej budem už držať hubu
to sedí celé od začiatku do konca, ten psychický stav, keď tú istú vec prerábaš x krát, a nakoniec sa dopracuješ k tomu, čo si mal urobené pôvodne
Nikoho tam nejebu v plyne, ani nikto nehajluje na videu.
Ked sa pozries kolko trapneho cierneho humoru je na birdzi, ako sa ludia ujebavaju na smrti jednotlivcov, ci pogromoch a holokaustoch, tak toto je uplne nevinne...
no je mi to pravdu povediac po vysvetlení zakladateľa birdzu úplne u pičí
vyrasta tu nová banda debilov, ktorí nebudu robiť nič inšie len kydať na Slovensko a pritom ho oni robia takým , myslel som, že aspoň on bude mať záujem o udržaní úrovne birdzu, ale ako vidím je mu to absolutne jedno, tým pádom mi došlo mnoho vecí ohlade vedenia celého portálu:- disappointed:
@kalbun
a čo má byť, závidiš???
16.mája mám 26 rokov, neboj aj ty sa ich dožiješ
aha, tak radšej ním aj zostanem, ako byť kkotkom, ktorí tlieska každej chujovine
vy hovadá a to ste ako na to prišli, že ja som zajkouško(ach)?
vystopovať niekoho podľa ip adresy ma problém aj sis a nie ešte vy dvaja magori jebnutí