Osobne nemám na takú alternatívu bunky... alebo som len dostatočne neexperimentoval ...v každom prípade, lúbi sa mi, keď v tom niekto vie chodiť. Čo som čítal, tak ľudia, ktorí sa BDSM praktikám venujú, bývajú v realite veľmi vykľudnení. Takže psychologicky to bude asi zdravé. Ak sa to robí s rozumom, bezpečne.
nejak ma to neberie. akoze take jemne v poho, ale uz nejake brutal putacky a modriny, nedajboze krv, to vbc. sex sa mi nespaja s bolestou a nasilim a negativnymi vecami.
ja si inak myslim, ze dominantnost v sexe je praveze priznakom nizkeho sebavedomia az loserskosti... nvm, ci ma chapete, alebo to mam viac objasnit
@tequila@5 Chapem, nemyslim si. Dominancia je o kontrole a mind playingu. Akoze ano ti trapni jednobunkovi Dom mozu spadat do toho co si napisal, ale to je potom presne to brutalne, co nema absolutne ziadnu pointu, hlbsi zmysel - ja to volam skratka jednobunkove. Take som nastastie nezazila, s nikym takym by som to neskusala. Praveze jediny Dominant partner ktoreho som mala, to bol muz s ktorym sa fest dlho poznam, mam k nemu absolutnu doveru a je o nieco inteligentnejsi ako ja. S nim to boli skvele zazitky, ako pisem skor o kontrole a power play/mind play. A na to aby to bolo doveryhodne ten clovek musi mat svoje sebavedomie uplne v poriadku
@tequila@7 realne fakt ja s tym vobec nic spojene so sebavedomim ani nevidim ved to je situacne, vramci tej “sex session”. To mas ako roleplay a na tom nie je nic zle. Fantazie su fajn, roleplaying je fajn, pre mna to predstavuje sposob ako “vyjst z bezneho zivota” nachvilku. Proste zabava. Aj moct kontrolovat ci byt kontrolovany je zabava. A moje aj jeho sebavedomie su ok ale kludne sa ti to moze nepacit a to je tiez ok neuznavam iba to jednobunkove nasilie, tam ano, tam si kludne niekto moze vybijat komplexy a deviacie vselijake.
@willbebetter@8 akoze hej, ako roleplay to dáva zmysel nvm, mna ako muza viac bere predstava, ze baba sa snazi zviest mna je to viac sexi predstava ako ked ja akoze "tlacim" na zensku, nech mi da... ale jasne, chapem to asi viac teraz
@tequila@9 netlacis, to v ziadnom pripade. To je natlak a nekonsenzualny sex a to ja vobec neuznavam. Hras sa s nou, pouzivas viacmenej cukor-bic taktiku (metaforicky, mna nikto este nebicoval ani to nebude skusat )…a ked tu babu takto vydrazdis, nebude chciet nic viac na svete len aby si ju uz konecne pomiloval
@tequila@9 Ono @Willbebetter to celkom dobre popisuje. Ono to hlavne nie je pre kazdeho. Ta neurochemia za tym je strasne chaoticka, vsetko pali vsade, co ma, obvykle, za nasledok, ze panikaris a ze sa ti to nepaci. Ale, na druhej strane, ked mas dostatok "sebakontroly" (for lack of a better word), tak si vies ten neurochemicky chaos dost uzit, lebo je to jeden z najintenzivnejsich pocitov, co kedy zazijes. Prirovnal by som to k extremnym sportom - taky wingsuit base jumping rozhodne nie je pre vsetkych, a z dobreho dovodu, ale ti, ktori si to idu, si to uziju ovela viac jak si normie uzije futbal.
Needless to say, musite si s partnerom verit a musite byt na jednej vlne, presne preto, aby sa to nezvrhlo na hru sebavedomia. Ono sice moze kricat (a asi aj bude, let's be real), ale dolezite je vediet ho zvladnut a brat ho ako sucast toho celeho, nie motiv.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
neviem, čo som dnes nejaká nesvoja, že ani cringeovať sa mi nechce ((
ja si inak myslim, ze dominantnost v sexe je praveze priznakom nizkeho sebavedomia az loserskosti... nvm, ci ma chapete, alebo to mam viac objasnit
Needless to say, musite si s partnerom verit a musite byt na jednej vlne, presne preto, aby sa to nezvrhlo na hru sebavedomia. Ono sice moze kricat (a asi aj bude, let's be real), ale dolezite je vediet ho zvladnut a brat ho ako sucast toho celeho, nie motiv.