Aha, neprečítala som si prvý koment, myslela som si, že len ja a ten cudzí človek. Keby sa k môjmu rodinnému okruhu pridal napríklad čo ja viem nový priateľ mojej sestry alebo tak nejak, to by mi nevadilo, vôbec.
Toto je pre mna uz uplne normalne. Ale mamin priatel pre mna uz nie je cudzi, ale niekedy bol a chill. Ja mam rada Vianoce také, ze cim viac fajn ludi, tým lepšie.
Raz u nás bola jedna Číňanka celé sviatky a bolo to super a tento rok mal k niečomu podobnému tiež blízko ale korona a podobné návštevy sú fajn (možno hlavne preto že vďaka tomu doma klesnú decibely) a nevadilo by mi ani samej byť s niekým cudzím..možno by mi bol bližší ako moja rodina
Aha, až teraz som si všimla koment...tak v takom prípade by som s tým bola asi ok, akceptovala by som fakt, že ho tam mama chce. Ja som myslela, že s úplne cudzím človekom. Ale tak...keby mi aj ten mamin priateľ asi osbnostne vôbec nesedel, tak by mi to určite nebolo dvakrát príjemné.
Aha, ono to malo pokračko. Takto s cudzím človekom isto by vadilo. Ale známy nie. Priateľ mamy, čaja môjho otca, priatel sestry, kamoš kamošky atd su v pohode
tak pokiaľ mi tá blízka osoba povie, že je pre ňu ten človek fakt dôležitý a chce ma s ním takto zoznámiť/lepšie ma s ním sa spoznať, asi by som to prežila..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
s uplne cudzim clovekom asi vadilo, resp by som bola smutna