Mna by zaujimalo ako chces definovat umenie Kedze vsetko je to individualne a vsetko si najde svojich priaznivcom, ci uz moderne alebo stare. Moderne vytvarne umenie, tiez zrovna nechapem, ale tam ide o porusovanie zabehnutych pravidiel, ktore ked clovek nepozna, nema to pre neho zmysel (nie nie som ziadny moderny umelec, ale chodil som nejaky cas na vytvarnu).
Co sa tyka hudby je to to iste a drogy s tym podla mna nemaju co robit. Ide o to, ci dotycny spevak/hudobnik dokaze vystihnut svoje pocity. Rap moc nemusim, ale su tam skladby ktore sa mi pacia, pretoze ten dotycny sa do toho textu vlozil (teraz nemyslim skladby kde je kazde druhu slovo nadavka).
myslim ze v dnesney dobe ye fakt zriedkavostou,ak ye hudba o umeni.tie nowe kapely su proste len akisi pseudo-umelci ,ktori sa uplnou nahodou/alebo za statocney podporych svojich praxatyx rodicow /dostali na scenu.....samozreyeme cest vynimkam,ktorych ye na slovensku malo
Dokaz toho ze aj dnes sa este vyskytuje vo svete dobra hudba (moj nazor) je napriklad skupina Dream Theater. zasväteni vedia o com vravim, a ostani to mozu zistit:
tieto videa som sem dal na ukazku variability ich tvorby
Dokaz toho ze aj dnes sa este vyskytuje vo svete dobra hudba (moj nazor) je napriklad skupina Dream Theater. zasväteni vedia o com vravim, a ostani to mozu zistit:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
A ak by som mal zacat, ze co si myslim, ze je umenie v hudbe... Dlho by sme tu boli
Ale podla mna je top Daft Punk
(BTW: vzorky nejakych mojich oblubenych su v mojom profile a hned na pocutie )
napriklad toto:
alebo vediet zahrat nejakeho interpreta trosku netradicnym sposobom: od (04:22)
Co sa tyka hudby je to to iste a drogy s tym podla mna nemaju co robit. Ide o to, ci dotycny spevak/hudobnik dokaze vystihnut svoje pocity. Rap moc nemusim, ale su tam skladby ktore sa mi pacia, pretoze ten dotycny sa do toho textu vlozil (teraz nemyslim skladby kde je kazde druhu slovo nadavka).