dsi: no medzi chlapcami 15ročnými su preipastné rozdiely vo vyspelosti, ona neni prvá taka čo ma chce.. ale to tejto som sa zaľúbil, a bojím sa aby som sa nejak nezranil
urcite ze to moze fungovat. ten rozdiel neni nejaky zavrtany si myslim. ked 15rocne slepice chodia s 30rocnymi kktmi a nikomu to nevadi preco by toto vadilo.
Toto fakt nechápem, všetci sú v poslednej dobre presvedčný, všetci, že sú akurát oni tí vyspelejší ako ostatní. Ale všetci snáď nepoznám nikoho, kto by to o sebe netvrdil. Viete čo si myslím ja, že je vyspelé? Priznať sa, že som ešte decko.
Jasne že može Zaleží od konkretných ludí čo su vo vztahu Tatktiež zaleží na vyspelosti atd Aj man chcela 22rocná baba ked som mal 16-17r Ale ta bola na horsej mentalnej urovni ako ja a bola škaredá
poznam chalana ktory ked mal 15 chodil s 21 rocnou... a poviem ti kade co ho priucila... ale o laska to urcite nebolo skor o nadrzanosti dotycneho chlapca... by som povedala...
@teny555 najlepší priateľ je o 4 roky maldší, a viem sa s ním porozprávať lepšie ako s ktorýmkoľvek chalanom v mojom veku. takže toto je dosť individuálne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Neexistuje aby bol ten chalan dostatocne vyspely pre nu
Sorac
Skor ci neskor sa ten rozdiel prejavi .
Sex pche , je jedno kto jej nahradi vibrator .
Do vztahu sa nehrnie lebo si na nu moc mlady a ked si uvedomi svoj potenacial tak nebude ani sex
ale máš to zaujímavé..noo. nevymýšlaj!
-Nora Mojsejová 18 rokov
-Braňo Mojsej 8 rokov
... takže môže...
@26 @takemeaway nechutné? keby s ním cvičila pre jeho peniaze alebo postavenie, to by bolo nechutné.
a súhlasím s @uspavanocka