Co vas viac vzrusuje? Jemne dotyky a pomalost? alebo dravost a spontannost?
Ja som typ co radsej uziva neznosti ako napr. dotyky, bozkavanie, pomale tempo, hra ocami a energiou medzi oboma ludmi. Co je podla mna tisikrat krajsie ako rozne divoke sceny.
@lytaryta@7 Nebezpecna kombinacia . Jemne dotyky co ta pomaly rozohreju, potom dravost co ta nenecha vydychnut Myslis, ze by si to ustala? . Tato kombinacia uz neznie ako anketa, ale ako pozvanka na experiment, ja rad skusam nove veci v praxi
@dezolat@9
vsak som ho minule, cca pred mesiacom tusím videl v bauhauxse, ci ako sa to volá ten supermarket pre kutilov a remeselníkov, stavbárov, ~ si tam nakladal do vozíka veci jako by sa chystal stavat nejmín bungalov, penzion, - al.pivnitce, bunker xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
to by nesedelo xD
vsak som ho minule, cca pred mesiacom tusím videl v bauhauxse, ci ako sa to volá ten supermarket pre kutilov a remeselníkov, stavbárov, ~ si tam nakladal do vozíka veci jako by sa chystal stavat nejmín bungalov, penzion, - al.pivnitce, bunker xD