@11monika11@3 To je forum na diskusiu, kde kazdy ma svoje predstavy a fantazie, niekoho zaujijma politika, niekoho varenie a niekoho sex. To, ze o tom pisem neznamena zufalost, ale zdravu zvedavost. Ze sa to pyta chlap neni zufalost, je to vec o ktorej mozno zeny rozmyslaju
Ak by sme kazdeho kto pise o sexe oznacili za uchylaka, tak by internet skolaboval do 2 hodin. Kedze si klikla, tak ta nieco na tej teme zaujalo
Ak by ti tema bola lahostajna urcite ju ignorujes, kedze reagujes, urcite som trafil nieco, co ta aspon trochu stekli na spravnom mieste
@11monika11@5 Vies co je zaujijmave? Ze najviac energie davaju nato ti co ich to najviac otravuje
Reddit blokuje, ja provokujem. Ty klikas, komentujes, aj tak si tu, takze kto z nas je viac otravny?
Uz len to, ze ti to tu stoji za reakciu, je zvlastna forma pritahovania, nieco ta drazdi, ale aj pritahuje. Teraz otazka, fakt ta otravujem? Alebo sa len sama skusas presvedcit, ze ta to nevzrusuje?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Takto si ženu nenájdeš, skor každú pricetnu odpudis
Ak by sme kazdeho kto pise o sexe oznacili za uchylaka, tak by internet skolaboval do 2 hodin. Kedze si klikla, tak ta nieco na tej teme zaujalo
Ak by ti tema bola lahostajna urcite ju ignorujes, kedze reagujes, urcite som trafil nieco, co ta aspon trochu stekli na spravnom mieste
Presne pre toto mam rada reddit, lebo tam sa tieto hlúposti dajú pekne hromadne bloknut.. škoda, ze tu nie
Reddit blokuje, ja provokujem. Ty klikas, komentujes, aj tak si tu, takze kto z nas je viac otravny?
Uz len to, ze ti to tu stoji za reakciu, je zvlastna forma pritahovania, nieco ta drazdi, ale aj pritahuje. Teraz otazka, fakt ta otravujem? Alebo sa len sama skusas presvedcit, ze ta to nevzrusuje?