Ale nie - vyzeráš celkom dobre - aspoň o tváre - ohľadom tela neviem posúdiť pretože som nevidel. Ale nesmieš sa takto podcenovať pretože iba strácaš na sebavedomí.
ale no wed su aj horsie pripady sorry ja nwm byt optimsitka ae wed si f poho.. a ked ta nekto chce tak by ta mal chcet podla toho jaka si a ne podla toho ako vyzeras
kazdy sme svojim sposobom krasny, zavisi od uhla pohladu...
Nevyzeras najhorsie, taky normal... neviem co ta to tak trapi? nemas priatela? alebo sa ti kamarati smeju ,ze si skareda? ignorujj tieto reci,trosku sebavedomia dievca.
Si aka si,komu sa nelubi,nech drzi hubu a krok... proste bud sama sebou,bud taka ako sa citis najlepsie.
Asi si založím aj ja diskusiu - som škaredý?? Pretože diskusie tohto typu najú najväčšie ohlasy - a fotku dotyčnej si takto pozrelo dosť veľký počet ľudí.
hmm a teaz by som chcel vediet kolky z Vas to mysleli vazne, napisali ste to z vlastneho rozhodnutia? Alebo z lutosti potesit?
Autorka: napisem to takto. Pozriet sa na teba da. Bavit s tebou by som sa abvil. Ale osobne moj tip nie si...
A veru simi chyba ti sebadovera. KJed si budes vraviet. som skareda tak si. ked nie tak nie. Alebo si to nebudes uvedomovat a nebudes sa tym zatazovat.
podľa mňa si pekná holka len potrebuješ trošku viac sebavedomia lebo ak seba pokladáš za škaredú,tak to vníma aj okolie Stačí keď si raz za deň povieš,že si pekná a je to
Len možno ty chceš takých chalanov,čo tvoju krásu nevedia oceniť Neboj ono to príde
jo, nie si skareda ...to si este nevidela skaredu babu ale nie, kazda je inac pekna a nejde o to ako vyzeras, ale aka si. takze neskusaj tu nieco podobne, lebo niektori ludia su tu dost skodoradostni a to ti urcite nepomoze zodvihnut sebavedomie
hlavne neviem na co zakladas takuto diskusiu, vsak kazdemu sa paci nieco ine, pre niekoho si skareda, pre niekoho pekna...hlavne by si si mala vazit samu seba a byt troska viac sebavedomejsia, lebo tazko sa budes niekomu pacit, ked nariekas aka si skareda...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Ale nie vsak toto mi pride ako trochu divne nemyslis? Ak ta nikto nechce tak si daj slaninu okolo krku a aspon psy sa budu s tebou hrat
to sme jej nemali povedat, uvidis ze zajtra tu bude tema "Ako sa najlepsie zabit"?
seriozne nie si skareda
to chces aby ta tu vsetci stale lutovali alebo co? nepripada ti to dost trapne?
kuboo: ta slanina bola odjeb
Nevyzeras najhorsie, taky normal... neviem co ta to tak trapi? nemas priatela? alebo sa ti kamarati smeju ,ze si skareda? ignorujj tieto reci,trosku sebavedomia dievca.
Si aka si,komu sa nelubi,nech drzi hubu a krok... proste bud sama sebou,bud taka ako sa citis najlepsie.
Ale počúvaj ma... Keď budeš stále rozprávať len o tom, aká si škaredá, tak nás o tom nakoniec presvedčíš...
Omg akoze dievca nehnevaj sa, ale tato tema je dost ujebana....
Si takto ego zdvihas alebo nechapem...
Mas 15 rokov... ak zavidis kolegyniam zo skoly ze ich oprel Fero mrkvicka o kazdy strom co videl tak to je ubohe a mas myslim casu dost...
Nebudem sa vyjadrovat k fotke to hore ber len ako ukazkovu odpoved ...
...aaaaale ni....nahodou uplne w pohode,ty si este otrasnu ani newidela si myslim
...PEACE
Autorka: napisem to takto. Pozriet sa na teba da. Bavit s tebou by som sa abvil. Ale osobne moj tip nie si...
A veru simi chyba ti sebadovera. KJed si budes vraviet. som skareda tak si. ked nie tak nie. Alebo si to nebudes uvedomovat a nebudes sa tym zatazovat.
Len možno ty chceš takých chalanov,čo tvoju krásu nevedia oceniť Neboj ono to príde