Ty vymrdaný spičený kolohnát objebaný pyskom o asfalt. Prídem sem po XY týždňoch a ty máš stále napuchlé vajcia aby si tu vypisoval totálne pičovince. Keď vyrastiem, stanem sa prezidentom a všetky biele ponožky budú brané ako zločin. Dúfam, že si odjebeš predkožku zipsom! Alebo že ti príde v noci do baráku Edward Cullen a uprdne ti do xichtu, posemení všetky ponožky a otočí kľučky na dverách do opačnej strany.
@Dzusik2024 Retardom ma nazve výmrd, ktorý si pravidelne natrháva predkožku nad tým, kto nosí biele ponožky... Rozumiem, že ti to prináša aspoň na okamih pocit uspokojenia a umelo vytvára pocit, že na tvojom živote záleží v inak bezvýznamnej realite, ktorou sa prenášaš jak Aladin na koberčeku z výpredaja ale keby si to z času na čas prestriedal niečím iným, než touto vymrdanou úchylkou tak by som ti nenapísal ani jedno jediné slovko. Takto mi to dáva priestor upustiť sa a potvrdiť si svoju zbytočnú existenciu tým, že poukážem ako moc mi je u piči tá tvoja.
Pac a pusinku na žaluďa, beztak schovaného v ponožke ty prasomrd.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Pac a pusinku na žaluďa, beztak schovaného v ponožke ty prasomrd.