hmm no tak cim viac sa to rozsiri po internete tak tymrychlejsie sa budu odhalovat fotografie cíže čim viac ludi to bude vidiet admin bude len rad na tom ot je cele postavene
nie ze by som nieco take nikdy nenafotila, ale nikdy by som nebola taka hlupa chodit s onym idiotom, ktory by toto spravil a nazyval by ma tak pekne, to musela byt ozaj krasna laska a inak si tiez myslim, ze to je len fake ale zamyslela som sa nad tym, ze co ak nie
to nieje pomsta to len kuva nafotila zopar obrazkov a ludia z toho zrobili spam - posli 1000 ludom nech kliknu a mozes si to pozriet cele.. je to onicom novodby spam
holky vy si myslite ze ja by som nikdy s takym chlapom nechodila. omyl. nikdy neviete coho je vas chlap schopny to si zapamatajte. mozete mu akokolvek verit ale proste ked zlomite jeho doveru, zabijete lasku v nom tak nemate sajny. moze sa otocit o 180 a vy budete len kukat ze ako je to mozne, skym som to vlastne chodila... cize moj taky nie je by som nekricala. clovek poriadne nepozna sam seba ako moze druheho?
ak nechcete aby sa take stalo nedajte sa fotit a hotovo. a ak uz take nieco urobite tak budte vyrovanana s tym ze mozno raz (ak nie tak len dobre) sa tie fotky mozu zjavit niekde.... pozriete na net a takych nahych fotiek je tam neumerne vela.
@mernose súhlasím to že ho nechala ešte neznamená, že má vyvešať jej fotky( ktoré fotila možno pre neho) na net...je to hnusné a vôbec mu to nič neprinesie
to dievča má právo na rozchod a poväčšine sa ten druhý nedozvie ani pravdivý dôvod prečo sa rozišli...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ak nechcete aby sa take stalo nedajte sa fotit a hotovo. a ak uz take nieco urobite tak budte vyrovanana s tym ze mozno raz (ak nie tak len dobre) sa tie fotky mozu zjavit niekde.... pozriete na net a takych nahych fotiek je tam neumerne vela.
to dievča má právo na rozchod a poväčšine sa ten druhý nedozvie ani pravdivý dôvod prečo sa rozišli...