Dnes som získala Penfriend-a (listového priateľa).. je to dievča z Turecka, myslím že je celkom milá.. Čo si o tom myslíte? Mali ste už takého penfrienda?
@kokinka vieš čo, mala som 12-13 rokov, moja francúzština nedosahovala ani len päty mojej dnešnej úrovne, takže to bolo dosť o ničom čiže to aj rýchlo skončilo teraz už udržujem písomné vzťahy len so zahraničnými ľuďmi, ktorých osobne poznám
@adrenalineismylife noo najprv na last.fm sme sa nasli a mame rovnaky hudobny styl, potom sme si zacali pisat aj na MSN, potom ICQ, facebook no a tak sa ma to dnes opytala ci nechcem byt jej penfriend a ze mi posle nejaky darcek ked pojde teraz niekde na dovolenku
po francúzsky? bilingválny gympel, divadlo po francúzsky, štúdium odboru francúzsky jazyk a literatúra na VŠ (odkiaľ som odišla, lebo som bola príliš popredu a veľa cestovania... postačujúca odpoveď?
Ja som ich mala neskutočné množstvo, robila som to pár rokov, ale už ma to omrzelo... Ale vtedy ma to veľmi tešilo, najlepší dopisovatelia, čo som mala boli zo Švédska a Fínska Toto je skvelá stránka, cez ktorú sa dajú nájsť dopisovatelia: www.studentsoftheworld.info Môžeš to selektovať podľa záľub, aby ste mali spoločné, podľa toho, či si chcú písať cez listy alebo maily a podobne... Je to fakt dobré
neviem,ako to presne myslíte...ale mám kopec "kamošov" zo zahraničia,ktorých osobne nepoznám...ale posielame sa si pohľadnice a tak...ak je to myslené tak,tak potom mám Penfriendov plnú .... aj navyše...
ak nejak inak...rovno pardon...možno som len nechápavá...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
po francúzsky? bilingválny gympel, divadlo po francúzsky, štúdium odboru francúzsky jazyk a literatúra na VŠ (odkiaľ som odišla, lebo som bola príliš popredu a veľa cestovania... postačujúca odpoveď?
ale kde, do francúzska by som v živote neodišla žiť, majú tam otrasný sociálny systém a zlú integráciu cudzincov... stále som na výške, len iný odbor
inak plánuješ sa niekedy so svojou penfriend aj stretnúť?
lebo ja som nehladala ..nasli sme sa nahodou..
ak nejak inak...rovno pardon...možno som len nechápavá...