Cawte nenasiel by sa niekto co mi poradi co robit ? kupil som novy NTBK "acer-extensa 5620" a nejde mi ziadna hra ani stare prdy teda okrem CSka ... pricom mam nainstalovane najnovsie driveri a book by mal zvladat aj najnovsie hry ... porgramy idu aj zlo
nooo nainstalujem napr. far cry 2 ....vsetko prebehne ok a ked to pustim tak mi to akokeby zamrzne na uvodnej obrazovke ...ani do menu sa nedostanem ... potom mm povedzme taka starotinka empire earth 2 ... nainstaluje vpoho a ked to spustim tak sa nic nedeje ...ani uvod ani logo ani chybu neukaze ....nic ....
ani nemusím googlovať, a určite nemusím viac bádať (BFU), uvedom si jedno, notbuky niesu na hry, na hry sú stolové PC, a keď notbuk na hry tak je z toho hriankovač, keď ti tam začne topiť grafika procák a nebodaj aj hardisk, tak na to môžeš rozbiť vajcia a opekať, pokiaľ tam máš Vistu, a chceš tam napchať staré hry si vedľa, pokiaľ XP a nové tak si ešte viac vedľa, 2x 1600 MHz (Intel Core 2 Duo)
Pamäť: 1024 MB (PC4300 SO-DIMM 200pin (DDR2-533)
Hard disk: 160 GB 5400 RPM
Displej: 15.4" - 1280x800 (WXGA, 16:10)
Grafika: ATI Mobility Radeon X2300 (256)
aha a teraz si akože mám vybrať akú konfiguráciu máš ty bože ľudia zmilujte sa!
Ha acer a vista... no lepsia kombinacia ani byt nemoze... ja som mala acer asi pol roka, viac mi nevydrzal, obrazovka sa premenila na premenlivych sto farebnich pasikov... uz nikdy acer... tam mi nikdy nic neslo... mno... a poradit ti, samozrejme, neviem...
@bzuco nneviem neviem kamo ... uz som peknych par compov "opravil" ale z tohto som fakt mimo a @mmashenka ... co ti poviem ... potreboval som velky vykon na neake programy aa za co najmenej kesh ....
@komplikovany píšu ti tu kraviny, že notebook nie je na hry..amen niet nad dobrú radu...choď radšej na pcforum.sk tam ti poradia fundovanejší ľudia ako tu
sorry ale napísal si to ako totálna LAMA, takto by ťa hneď sprdli na zive.cz ako preklikaj sa tam na fórum živě, podrobne popíš problém a možno ti poradia, keď to nieje v konfigurácií tak je to v blbých ovladačoch na grafiku, neviem čo by ti na to povedali v servise, keď všetko iné ide v pohode?
OMG, ja nikdi nepochopim takich " odbornikou" ako nic v zlom, tak pekne poporiadku....ntb niesu na hry!!! problem je hlavne v nepodporovanich grafickich kartach ktore su instalovane do vetsiny ntb. take veci ako intel a podobne ...nehrozy ze spustie ti hru!!! lebo vetsia hier na vetsne ntb nepojde nikdy ani ked sa potentujes. proste je to fakt!!! dalsia vec je vista...OMG to je neskutocne ze ludia( poniektori) o os nic nevedia alebo len velmy malo . tak na viste ti vela starsich hier ( a aj poniektore novsie) vobec nepojdu!!! mas to na stranke microsoftu vo vista sekcii ktore veci na wiste idu a ktore nie , popripade ktore nemaju odskusane. a to nielen hry, ale aj programy, hardware a ine. len si to treba pozriet.
a co pozeram tek tento ntb ma intelacku grafiku, na to ti hry nepojdu( vetsina)
"Modelová řada: Extensa 5620
Počítač Acer Extensa 5620, který je vybaven špičkovou mobilní procesorovou technologií Intel Core 2 Duo, je dokonale připraven pro každodenní život mobilního profesionálního uživatele. Tenký a výkonný počítač Extensa 5620 s kompaktním 15.4” displejem, nejnovější grafikou a úplným souborem rozhraní pro připojení k pevné i bezdrátové síti je dokonalý nástroj, který umožňuje uživatelům využít jejich veškeré možnosti.
Detailní popis
Procesor: Intel Core 2 Duo T5670
Frekvence procesoru: 1.80 GHz
Operační paměť: 3072 MB RAM
Pevný disk: 320 GB
Otáčky pevného disku: 5400rpm
Mechanika: DVD±RW DL(Dual Layer)
Velikost displeje: 15.4
Rozlišení displeje: WXGA 1280x800
Grafická karta: Intel Graphic Media Accelerator X3100 !!!!!!!!!!!
unas v meste, raz prisli do obchodu jedny mlady dospely ludia reklamovat hru ze im nejde. ale ich "debilita" sa prejavila uz v tom, ze hru ktoru si kupili na pocitac a potom doma zistili ked ju "nainstalovaly" ze im vobec nejde. za ta hra bola na xbox360 tomu uz vravym debilita na entu
takze ja ked citam na nete rozne prispevky dospelich uzivetelou ze im nejaka hra nejde prve co ma napadne je ci ta hra nieje nahodou na xbox360 alebo na inu konzolu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
nebudes verit, ale "nejdu mi hry" je pomerne siroky pojem
pouzivaj @skreco666 tym ma upozornis ... a mimochodom, tak ho tam odvez ked chces hry, ked nie tak nechaj tak ..
Pamäť: 1024 MB (PC4300 SO-DIMM 200pin (DDR2-533)
Hard disk: 160 GB 5400 RPM
Displej: 15.4" - 1280x800 (WXGA, 16:10)
Grafika: ATI Mobility Radeon X2300 (256)
aha a teraz si akože mám vybrať akú konfiguráciu máš ty bože ľudia zmilujte sa!
konfiguracia:
2x 1800 MHz (Intel Core 2 Duo)
Pamäť: 3000 MB DDR2
Hard disk: 320 GB
Displej: 15.4" WXGA LCD
Grafika: ATI Mobile intel X3100
...nehovorim ze ho mam koli hram ale obcas by som si neaky ten NFS alebo nieco zahral (v praci a tak) doma mam stolovy poriadny
a co pozeram tek tento ntb ma intelacku grafiku, na to ti hry nepojdu( vetsina)
"Modelová řada: Extensa 5620
Počítač Acer Extensa 5620, který je vybaven špičkovou mobilní procesorovou technologií Intel Core 2 Duo, je dokonale připraven pro každodenní život mobilního profesionálního uživatele. Tenký a výkonný počítač Extensa 5620 s kompaktním 15.4” displejem, nejnovější grafikou a úplným souborem rozhraní pro připojení k pevné i bezdrátové síti je dokonalý nástroj, který umožňuje uživatelům využít jejich veškeré možnosti.
Detailní popis
Procesor: Intel Core 2 Duo T5670
Frekvence procesoru: 1.80 GHz
Operační paměť: 3072 MB RAM
Pevný disk: 320 GB
Otáčky pevného disku: 5400rpm
Mechanika: DVD±RW DL(Dual Layer)
Velikost displeje: 15.4
Rozlišení displeje: WXGA 1280x800
Grafická karta: Intel Graphic Media Accelerator X3100 !!!!!!!!!!!
a na fora nex radsej nepise, lebo uz som vydel take ze rovno tam poslali dakoho co xcel len radu do p **************