Náušnica v hornej časti ucha-kde je najlepšie si nechať urobiť piercing
Ahojte
Rada by som vás poprosila o rady. Chcem si dať prepichnúť ucho hore. Počula som, že je najlepšie si do spraviť ihlou, lebo nastrelovací strojček nie je dokonale dezinfikovaný a často sa to zapáli.
ja som si nechávala prepichovať ucho u kaderníčky s pištoľou. a hojenie pomerne bolelo. lebo to je chrupavka a tá sa hojí aj 5 mesiacov. nemohla som na tej strane ani spať takže tak. ale výsledný efekt je skvelý
ja som si to dávala robiť presne včera robila mi to sestrička v nemocnici ,tetina kamoška, ihlou. bol to brutálny pocit keď cítiš ako ti to prebíja, aj to bolí ale dá sa to prežiť a celkom v pohode sa to dá prežiť povedala by som mali sme síce problém dať tam do podráždeného ucha ten piercing lebo bol hrubý, tak mám zatiaľ inú náušnicu,ale keď sa mi to celkom zahojí tak to pôjde v pohode. ani mi to nehnisá (zatiaľ) ani nebolí, ucho už červené nemám. zatiaľ to vyzerá dobre
urcite si to nerob sama....bo prave v uchu v chrupavke su nejake nervy a te ked poskodis, tak ti to moze ublizit...ja som si nehala prestrelit v piercingovom studiu....uz to mam nieco vyse 4 msiacov a stale to nemam poriadne zahojene....spat na tom mozem aj secko, ale nemozem si menit nausnicu...zle sa to hoji a obcas to aj boli...ale stoji to za to
Myslíš asi prepich ces chrupavku...v tom prípade si to daj robiť len v štúdiu lebo sa to hojí pol roka, celkom to aj bolí a pokial sa do takých vecí nerozumieš sama si to nerop...robí sa to tými novými ihlami - kov+plast čo je najlepšie lebo keď ti vytiahne tú ihlu z ucha, tak ti tam ostane tá plastová trubička ces ktorú prepcháš naušku...
no boše hintie naušnice to je fakt volovina ale je to pekné...ja mám v chrupavke aj napravo aj nalavo...jednu mi robila kamarátka pred dvoma mesiacmi...no uz skoro troma ....a asi po mesiaci som si ju normálne aj vymenila...ale nebolí to iba kusok na dotyk...a natieram si to len alpou a raz do mesiaca si to vytiahnem a avycistim si aj dierku..iank je to v pohode a tu druhu som si dala robit mynulí týžden tou pištolou a enbolelo to...tka uvidím ako sa to zahojí
umyvaj si to antibakterialnym mydlom. to ze to nehnisa den nato neznamena ze nezacne uz nikdy. ak zacne tak si to NEPREPICHUJ ale umyvaj si to tym mydlom a potom natri framykoinom aspon 2x denne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Nehala som si to spraviť u kaderníčky, tak snáď mi netrafila dáke blbé miesto.
Stačí keď si to budem potierať alpou ? Nehnisá to ani nič.
Ked si das prepicnut ucho tam hore asik to je chrupavka =P =P =P
Boli to ? a kolko to aisk stoji??? a ako to robia ?..=D
Kujem =D