Medzirocnik,zotrvanie v studiu po 1.roc.bc. denneho studia na ucm, filozof. fakulte
zdravim.chcem sa spytat ci mi nevie niekto povedat ci na ucmke filozof fakulte existuje po 1.rocniku bc denneho studia medzirocnik. myslim ze to tak chodi na vsetkych skolach pokial niekto ma minimalne polovicu kreditov-30 zo 60 za semester ale nie som si
@matusha to mam zrejme zajtra aj v plane kedze dnes pred hodinou sa to takto vykrystalizovalo a na studij. teraz uz nikto nebude...chcel som tu najskor sa len uistit pre (ne)pokoj duse...
nerobi mi problem spravit skusky...iny problem je vo veci a moment uz nie su terminy
i tak dik za komenty ale radsej by som bol keby mi niekto ozaj napisal konkretne kto s tym ma uz nejaku skusenost alebo skratka konkretne nieco co o tom vie apod.
@solittaire a zabudla som u nas to robia tak, ze pridu a si podaju prihlasku na studium opat a ked ich vezmu tak si uznaju predmety. kedze v inych rocnikoch sa u nas medzirocnik neda... ale tak ty uz mas na podavanie prihlasok dost neskoro.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
prepáč ale keď nevieš prejsť prvákom tak, čo chceš robiť neskôr
i tak dik za komenty ale radsej by som bol keby mi niekto ozaj napisal konkretne kto s tym ma uz nejaku skusenost alebo skratka konkretne nieco co o tom vie apod.