Viem ako rozmaznane to znie .. ale mal som Iphone .. a tenb mi ukradli (zarobil som si naň ja takže si naserte všetci, ktorý máte iphone do rodičov alebo súdite ľudí ako rozmaznané decká len pretože majú niečo pdobné, aj som si ho odmakal!) stalos a to cca pre dtyzdnom . a akosi enmá teraz ziadny mobil co yb mi nevadilo lenze ja nemám absolutne ziadny hudobný prehravac teraz a bez toho ja proste nevydržím ...
mám ešte počkať ?... mám 250€ čo sa mi zvžšilo z brigády od leta...
a tka rozmýšlam, že si kúpim nejakú šunku mobil a ipod alebo počkať ešte ? ...
Vedieť, že na tej škole sú taký j*bn*tí kok*ti tak ho nosím v slipoch...
@66janica6 mal som 3gsko 16gb .. tie hry boli enskutočné a čo je anjdolezitejsie skus na nokii so symbianom spravovast styri giga hudby... bez toho aby sa ti zasekávala..
a mala si playlisty...
a zobrazovalo ti texty..
a mala si také genialne bez chybné a rýchle ovládanie..
@66janica6 dve otázky jedna od veci ... bola si niekedy na brigáde ? (vzhľadom na to, že súdiš moje priority podľa jedného príspevku môžem smelo povedať, že je len rečnícka) a koľko hodín denne počúvaš hudbu ? ...
lebo ja hudbu milujem .. slúchadlá.. hudba .. vlastný svet... asi nie si dosť poškodená než aby is pochopila... (nerieš)
@ejo333 - iPhone je dobrý akurát na machrovanie ... a ak si ho už raz mal, myslím si, že kúpiť si ho druhý krát by bola blbosť, koniec koncov funkciu prehrávať hudbu a volať dokáže každý mobil, takmer teda a iPhone to je také "pekne zabalené" prehrávanie hudby
@ejo333 podla mňa nokia 5800,alebo možno 5530,či ak chceš niečo lepšie kup si HTC,to su kvalitne pristroje,a hudbu ti kvalitne zvladbu všetky mobily vyššej triedy
@66janica6 ked nevieš tak nerieš... vzhľadom k tvojmu správaniu mi je ukradnutý ,, vlastne i tak yb mi bol... nemáš ma rada lebo máš komplexy... a závidíš druhým ľuďom (nevravím, že mne!)...
@hangtime11 no ono akosi spolužiaci majú nokie.. tie dotykové a ono to ako yvzerajú to by som prežil to také veci enriešim len akosi pri pokuse preahrabávať sa medzi mojou hudbou dosť zasekávali a na novšie by som povedal, že nemám .. asi... či ?
@fxx takže kupovať si prehrávač a mobil ej vecsia blbost ?.. aj ked moc mobil nepouzivam ? ... (sorry, že som otravný.. trochu niektorý už som mnou stratili nervy ...)
@ejo333 hej,to by bola blbosť,veď keď niekam ideš,tak si mobil bereš asi auotmaticky so sebou,a prehrávač vždy nemusíš,to by bolo zbytočné zaberanie miesta vo vrecku,ked aj mobil ti to rovnako kvalitne prehrá,a máš to "všetko v jednom"
ked chces hudbu tak neni ocom... Ipod classic , jednak koly vydrzi , koly kvalite hudby ktoru ti nezvladne ziadny mobil , ani nijaky pojebany express music , a kapacita 160 GB to zabila..
@66janica6 čo ti ja viem pripomínaš mi takeho jedneho človeka .. ... ale až na tu drobnost celko zlaty...
@hangtime11 dotykovy nemusi byt .. ti vravim men ide o hudbu keby islo o man tak mobil ani nechcem .. on aj volam tak raz az mesiac aj to iba ked rodicom a aby som mal ze nahdoou ak by sa stalo .. remna za mna aj staru sprostost ciernobielu ak yb to malo naozaj dobry prehravac.. len an symbian som uz alergicky ...
@fxx@jemino diki vám držte palce .. somsa rozhodol už hádam ak mi do dvoch emsiacov nenajdu ten moj mobil ...
presne tuto dilemu som riesil pred vianocami mal som taktiez 250€ u mna bolo rozhodnutie jednoduche kedze dotykove mobilne telefony ktore vyhovovaly mojim poziadavkam staly cca 500€+ tak som si zobral Apple iPod Classic (160GB, black)+KOSS Porta PRO 25th Anniversary Edition
Ak ti ide o hudbu hlavne a mobil ti je ukradnuty, ber jednoznacne kombinaciu prehravac+mobil. Napr. ten tvoj iPod classic, alebo cowon D2 (popripade iny cowon alebo iriver, kvalitnejsie nenajdes)
Sice tie nove mobily sa tvaria jak uzasne prehraju hudbu, ale kvalitou ten vystup na prehravace vyssej triedy nestaci. Ale toto zasa dost zalezi od toho ake mas sluchatka, hm?
nechapem, pises ze si si ho kupil, ale iphone apple na slovensku nepredava, je len v ponuke mobilnich operatorou, a aj to za predrazenu cenu. plus platis pausal, ktori nieje lacny. a to chcem vydiet tu brigadu, kde za leto zarobis na rocni pausal,plus cenu za mobil. to aj ja chcem taku brigadu inac....nechapem naco si si "kupil" iphone, asi len z "frajerini". lebo su aj lepsie a lacnejsie mobili ako iphone. alebo priblizne rovnako drahe,ale lepsie. a potom sa deti rozculuju, ze im ukradnu iphone...
To sa tu riešia len telefóny? Ale tak moja rada za 180evri Samsung s5560, prípadne Jét... Alebo HTC či Sony Ericsson Xperia... Treba len vyskúšať, každému sadne čosi iné
@swen mobil som si bral na mamin pausal aj ekd dopalcal soms i tych 350 sam ..
a co je na iphone okrem bluetooth a fotoaparatu horsie aleboa spo na takej urovni ako na iphone ? .. nemal si tak envies o com hovoris ten mobil j eejdnoducho genialny .. neda sa proovnavat .. to iste plati aj o systeme symbian ej o nicom pomaly a ten prehravacf sa pri trocha vecsej zbierke hudby obcas zasekava ,,,
a hrys su porovnatelne snad len na androide...
ale halvn eid eo hudbu ...
pretoze ebz hudby .. mozem skoci t zokna akurat...
@swen máš 17 zobud sa.. akosi obdobie ekdy som ans vojej starej e 51 upravoval symbian tak ze povodne to envyzeralo ani an symbian uz su prec.. na to mam pc... mobil ej na telefonovanie a na hudbu popripade stopky a tie ostne zakladne veci ...
ja mam teraz samsung s5230 a pocula som o nom vselico pekne, ale ten telefon je proste hrozny! vypina sa sam od seba. predtym som mala sony ericsson, a bol dokonaly..uz lutujem, ze som ho vymenila
Nunutella už aj ja som počul o všeliakých problémoch so Samsung S5230. Mal jeden kamoš tiež a jemu signál vypadával skoro každý deň. Keď máš na to možnosť, tak ti odporúčam, že si vymeň čo najskôr. Keď rozmýšlaš nad SE, tak teraz prišiel nedávno na Slovenský trh sony ericsson vizio, ktorý ako som čítal je veľmi spoľahlivý.
ja mam NOKIU a kamaratka Sony Ericsson. Casto sa hadame , lebo podla mna SE je na picu, a ona si to iste mysli o Nokii. Ale musim uznat ze novy Vivaz je celkom dobry...
mám SE vivaz, som snim nadmieru spokojny, software obsahoval nejake drobne chyby no aktualizacia vyriešila asi všetky ktore obsahoval a vyhladila aj detaily ktore tam chýbali,fakt odporúčam každému kto je s niečim nespokojny
Cez webshop stoji 350 eur. To ze uz predava aj Orange je parada. Ja som cakal na to, aby jeden z oparatorov zaradil do dvojej ponuky. Asi zostanem u Orange a kupim si tento telefon...
podla mna strarsie sony ericssony mali lepsi dizajn. davno ked si videl sony ericsson tak to mal ten tipicky dizajn a tie ericssonky v sucasnosti uz tie typicke vonkajsie znaky nemaju.
Touch telefony su este stale novinkou. Ked si zvikneme na ten style, tak podla mna budu zase typicke dizajny. Pozrime si len iPhone, kazdy vie ze to je od Apple, alebo aj Xperia...
tam más 8,1 Mpix fotoaparát, LED blesk, autofókus, záznam videi, potom internetovy prehliadac, vstavany youtube a facebook, videohovor, GPS a akcelerometer, 3,5 mm jack, TV-out, nehovoriac o tom, zhe nahráva video v HD!!! "hd video s automatickym ostrenim pocas záznamu"
Dotykove displeje su vacsinou neposkrabatelne, no samozrejme ked ho hodis z 7.posch. ajtak sa to rotbije alebo ked naschval testujes jeho nerozbytnosť... Aj ked je vivaz neposkrabatelny treba davat pozor...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
mám ešte počkať ?... mám 250€ čo sa mi zvžšilo z brigády od leta...
a tka rozmýšlam, že si kúpim nejakú šunku mobil a ipod alebo počkať ešte ? ...
Vedieť, že na tej škole sú taký j*bn*tí kok*ti tak ho nosím v slipoch...
Asi som ejdiný kto by nekradol ... (veci)
a mala si playlisty...
a zobrazovalo ti texty..
a mala si také genialne bez chybné a rýchle ovládanie..
hovor si čo chceš...
@66janica6 dve otázky jedna od veci ... bola si niekedy na brigáde ? (vzhľadom na to, že súdiš moje priority podľa jedného príspevku môžem smelo povedať, že je len rečnícka) a koľko hodín denne počúvaš hudbu ? ...
lebo ja hudbu milujem .. slúchadlá.. hudba .. vlastný svet... asi nie si dosť poškodená než aby is pochopila... (nerieš)
A inak súhlasím s @ejo333 iPhone má super prehrávač, hry a aplikácie na tom sú úžasné.
ale ja bez huobneho prehravaca jednoducho nevydržím ...
asi nie som normálny...
a plus dosť som sa namakal ..a myslím že každé euro si zaslôúžim lebo som si dosť solídne dokazil ruky...
@hangtime11 no ono akosi spolužiaci majú nokie.. tie dotykové a ono to ako yvzerajú to by som prežil to také veci enriešim len akosi pri pokuse preahrabávať sa medzi mojou hudbou dosť zasekávali a na novšie by som povedal, že nemám .. asi... či ?
@fxx takže kupovať si prehrávač a mobil ej vecsia blbost ?.. aj ked moc mobil nepouzivam ? ... (sorry, že som otravný.. trochu niektorý už som mnou stratili nervy ...)
@hangtime11 dotykovy nemusi byt .. ti vravim men ide o hudbu keby islo o man tak mobil ani nechcem .. on aj volam tak raz az mesiac aj to iba ked rodicom a aby som mal ze nahdoou ak by sa stalo .. remna za mna aj staru sprostost ciernobielu ak yb to malo naozaj dobry prehravac.. len an symbian som uz alergicky ...
@fxx @jemino diki vám držte palce .. somsa rozhodol už hádam ak mi do dvoch emsiacov nenajdu ten moj mobil ...
Ak ti ide o hudbu hlavne a mobil ti je ukradnuty, ber jednoznacne kombinaciu prehravac+mobil. Napr. ten tvoj iPod classic, alebo cowon D2 (popripade iny cowon alebo iriver, kvalitnejsie nenajdes)
Sice tie nove mobily sa tvaria jak uzasne prehraju hudbu, ale kvalitou ten vystup na prehravace vyssej triedy nestaci. Ale toto zasa dost zalezi od toho ake mas sluchatka, hm?
a co je na iphone okrem bluetooth a fotoaparatu horsie aleboa spo na takej urovni ako na iphone ? .. nemal si tak envies o com hovoris ten mobil j eejdnoducho genialny .. neda sa proovnavat .. to iste plati aj o systeme symbian ej o nicom pomaly a ten prehravacf sa pri trocha vecsej zbierke hudby obcas zasekava ,,,
a hrys su porovnatelne snad len na androide...
ale halvn eid eo hudbu ...
pretoze ebz hudby .. mozem skoci t zokna akurat...
napriklad itunes. a celkovo synchronizacia z pc. ale mas len 16, tak chapem....nie kazdy sa v 16 dokaze prekusat mnostvom informaciii.
ked o hudbu, tak akykolvek mp3 prehravac, je lepsiii.
nepis o neicom co si nebvyskusal teoria bez praxe je na dve evci...
to dalej som uz vobec nepochopil, ale to zrejme bude tym,ako pises
itunes ako vyhodu? omg...chlapce, aspon nepis blbosti .....
musim povedat ze telefon je super! Spolahlivy a pritom vsetko mam v jednom..
Teraz ma velmi odcaroval novinka Vivaz tiez od SE..
co za 350 eur dostanes? no... skoro vsetko!
tam más 8,1 Mpix fotoaparát, LED blesk, autofókus, záznam videi, potom internetovy prehliadac, vstavany youtube a facebook, videohovor, GPS a akcelerometer, 3,5 mm jack, TV-out, nehovoriac o tom, zhe nahráva video v HD!!! "hd video s automatickym ostrenim pocas záznamu"
» akosivybrat.blogspot.sk/2014/03/ako-si-...