lebo v kazdej triede je dieta, ktore nikto nema rad bez zjavnej priciny. cool deti sa do neho zacnu navazat a ostatne sa pridaju, aby boli cool tiez.
sisi hlupa rozhodne nie je. ano, ma svoje chvilky (a ma ich v priblizne 90% casu svojho posobenia na tomto malebnom portali), ale obcas dokaze prist s myslienkou, s ktorou priemerny jozo proste nepride, ani ked sa posklada do kocky. osobne k nej mam vcelku neutralny postoj, lebo ked uz nic ine, aspon nieje utocna a nebude obhajovat svoj postoj aj ked je nad slnko jasne, ze jej postoj je kolosalna picovina. obvykle ma tendenciu si ho, aj napriek provokacii, nechat pre seba a neriesit to. a touto vlastnostou vcelku vynika nad mnohymi, o nic rozumnejsimi, individualitami na birdzi, ktore nikdy nepremeskaju prilezitost si (do nej) rypnut.
ludia len chcu mat pocit, ze su od niekoho lepsi. a obetnym barankom sa stala ona. koniec pribehu.
Normálne som sa zasmiala nad tou formuláciu, niekedy si to požičiam, ďakujem
K téme, proste zdieľa tu to čím žije, a birdz je miesto kde si môže každý robiť všetko čo by v reále nerobil. Takže každého tu (aj ju) beriem s rezervou a myslím že vôbec nie je až taká hrozná aby sa do nej ľudia navážali tak ako sa navážajú.
Preto lebo napisala zopar hovadin (ako pomaly kazdy na birdzi za svoju existenciu) akurat s tym ze sa toho chytilo zopar ludi ktori ju zacali sundavat pri kazdej prilezitosti na co sa chytilo dalsie mnozstvo birdz "dospelakov" ktori maju na internete zvlastnu potrebu hrat sa na deti z prveho stupna a rypnut do niekoho ked vidia ze to robi 5 dalsich ludi
tak ale co je na zdielani prispevkov ktore nemaju nejaky hlbsi zmysel, birdz je stranka pre mnohych na ventilaciu svojich picoviniek, ked sem clovek pise len nieco neznamena to ze nepremysla nad inym ked to nepostuje
Zábavné Pamätám si časy, kedy tu prebiehali oveľa divokejšie debaty a človek s trochou "selského" rozumu sa dokázal obrániť. Je to Birdz, vždy takto fungoval. Prečo to nazývať zrovna hejtovanie neviem. Proste tu bola vždy komunita ľudí, v ktorej boli určití jedinci či už simplexnejšieho charakteru či... ehm, no proste rôznorodí a tiež povrchní, do seba zahľadení a podobne. Každopádne sarkastickejším a celkovo oveľa tvrdším spôsobom sa tu jednalo od kedy si birdz pamätám. A to ho robilo vcelku charakteristickým. Ale to tu ešte selfie spred zrkadla neboli tak v móde. Takže vlastne chápem tuto hľa autorov + pár komentárov postoj Už mi to skôr príde iba úsmevné.
@trubajerichova ved ale hadky tu boli vzdy. kopu z nich som mal na svedomi ja na starom nicku (R.I.P.), a preto aj z vlastnej skusenosti viem, ze "obete", na ktore som utocil, sa vzdy branili. pri sisi je to ale ine, nakolko ona sa nebrani. nikto na nu neutoci s cielom, aby sa pohadal, pripadne aby jej "vysvetlil", preco je jej nazor dementny. kazdy vie, ze ona sa nehada a ze svoj omyl neprizna. rypnut si do nej je proste cool a tam to cele zacina a konci.
@subarnica nahodou, toto je najrozumnejsi koment z celej tejto temy. bez ohladu na to, ze si myslim ze slecna sisi vela rozumu nepobrala a z @9 som prepac hoperpohroma ale dostala zachvat smiechu....riesit tu nejake, ako to ja stale vravim....imaginarne internetove postavicky typu Sisi a ine je totalne cudne. Vobec nechapem ani jej vystupovanie, ani tych co sa do nej navazaju. Ja si myslim svoje a mam na salame predsa riesim svoj zivot a nie zivot Sisi a co kedy prida na net, maximalne ak si to vsimnem tak sa pobavim a idem dalej
@notme súhlasím s tebou až na tú poslednú vetu. Ale je možné, že to len preto, že to beriem podľa seba. Nemám pocit, že hejtujem. Alebo že rýpem a už vôbec nie aby som bola cool (pre boha, fakt som to slovo použila . Keď sa mi niečo páči a mám čas a chuť, napíšem. Keď nie tiež. Toť fše. Viac asi ani nemám chuť to rozmazávať
takto. som nazoru ze je uplne normalna baba ako kazda ina. okay, furt riesi vyzor a pod., ale povedzme si uprimne, robi to vacsina dievcat akurat ona to dava viac najavo (postuje sem tie rozne instagramove modelky a kadejakych hezounov) a to niektorych ludi sere. vie sem zabit aj perly (kazdy mame svoju slabu chvilku, takisto i ja to tu pouzivam ako ventil, pretoze som si vedoma ze tresnut picovinu ktora ma sere na birdz je lepsi sposob konfrontacie sa s nou ako zobrat bombu a odpalit ju v centre Viedne) ale na druhej strane sem dava aj pomerne rozumne a zrovnane veci. a myslim si tiez ze holka ma dost pevnu volu (jej chudnutie a cvicenie a celkovo zdravy ziv. styl, napr., k tomu sa ja neviem dokopat ani zaboha, teda hlavne k tomu cviceniu, mam sice 60kg co je na moju vysku OK ale trochu spevnit by to chcelo a tiez by som sa mala prestat stravovat jak pica) a toto ja u nej povazujem za plus. tiez nie som dokonala (ba naopak mam k tomu na mile daleko) a preto nemam najmensie pravo dissovat kohokolvek
vždy budú existovať ľudia, ktorí si potrebujú na niekom pohonkávať svoje ego. podľa mňa musí byť Sisi fajn baba, zaťala sa a maká na sebe, ide si svoje a hlavne nezakladá takéto hlúpe fóra, nezosmiešňuje birdzákov ako poniektorí internetoví heroes - viď autor témy.
To myslíš fakt túto otázku? Lebo je totálne hlúpa, IQ má menšie ako baktéria, dokonca menšie ako Pohroma, je totálne povrchná a zameraná na materiálno, nonstop si sere do huby, keď sa hrá na feministku a vzápätí zapotí, že chce mať bohatého chlapa aby nemusela nič robiť (a kopec ďalších tupostí), každý jej status by sa dal zarámovať na nástenku hanby a antilogiky atď atď a ty sa po tom všetkom pýtaš?
@antifunebracka ja sa tak čudujem, ako ty dokážeš hodnotiť ľudí, povieš, že sisi je hlupšia ako pohroma, ako keby ty si pojedol všetku múdrosť sveta, nechápem, kde berieš toľko sebavedomia.
@antifunebracka ale toto si prestrelil, myslím, že sisi by sa nikdy neznížila k tomu, aby si myslela, že chodí s nejakým egypťanom cez internet (a že to on s ňou myslí vážne)
Sisi každý zhejtuje aj keby napíše že je nebo modré a po pravde neviem prečo, podľa mňa nie je hlupa, len chce toho v živote vela a snazi sa príliš málo aby to dosiahla, respektíve z toho či píše vôbec.. to je jediné čo mi na nej vadi.
No ja nemám dôvod na nej sedieť, ale z toho, ako si musím všímať jej statusy (keďže ich píše prakticky stále), tak rozhodne si nikto toľko neserie do huby ako ona A to je to, čo podľa mňa najviac irituje ľudí na nej. Napíše, že všetci chlapi sú úchylné nadržané svine a vzápätí že je sama a chce nejakého búchača. Napíše nejakej babe pod fotku, že sa strašne nevkusne odhaľuje a vzápätí pridá ona sama s holým bruchom či zarezanými gaťami. A to nespomínam množstvo sebaľútostivých komentárov či "myšlienky", ktoré sú fakt mimo. Len z poslednej strany jej statusov niekoľko perál: » birdz.sk/sisi092/status/... » birdz.sk/sisi092/status/... - toto múdry človek nenapíše. @doyouhearme Som nevedel, že si nemôžem vytvoriť vlastný úsudok na základe sebaprezentácie ľudí, ktorých tu stretávam denne. @tangerina Pravda Ale je to tesné (ehm)
Ste len banda zufalcov co si tu budu honit ego na dievcati, ktore sa tu na rozdiel od vas netvari ze ma tri doktoranty s filozofie a nehra sa tu na moralne dokonalu bytost pred ktorou by aj matka Tereza padla na kolena.
Len som zaregistroval ze sem sem-tam prida nejaku foto a to je vsetko.
A ani som si nejak nevsimol zeby ju hejtovali.
Ale ja som tu chvilu len
No a myslim ze zato moze davova psychoza lebo clovek je strasne primitivna bytost.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
sisi hlupa rozhodne nie je. ano, ma svoje chvilky (a ma ich v priblizne 90% casu svojho posobenia na tomto malebnom portali), ale obcas dokaze prist s myslienkou, s ktorou priemerny jozo proste nepride, ani ked sa posklada do kocky. osobne k nej mam vcelku neutralny postoj, lebo ked uz nic ine, aspon nieje utocna a nebude obhajovat svoj postoj aj ked je nad slnko jasne, ze jej postoj je kolosalna picovina. obvykle ma tendenciu si ho, aj napriek provokacii, nechat pre seba a neriesit to. a touto vlastnostou vcelku vynika nad mnohymi, o nic rozumnejsimi, individualitami na birdzi, ktore nikdy nepremeskaju prilezitost si (do nej) rypnut.
ludia len chcu mat pocit, ze su od niekoho lepsi. a obetnym barankom sa stala ona. koniec pribehu.
K téme, proste zdieľa tu to čím žije, a birdz je miesto kde si môže každý robiť všetko čo by v reále nerobil. Takže každého tu (aj ju) beriem s rezervou a myslím že vôbec nie je až taká hrozná aby sa do nej ľudia navážali tak ako sa navážajú.
@salkoo čo si myslíš ty?
» birdz.sk/sisi092/status/...
- toto múdry človek nenapíše.
@doyouhearme Som nevedel, že si nemôžem vytvoriť vlastný úsudok na základe sebaprezentácie ľudí, ktorých tu stretávam denne.
@tangerina Pravda Ale je to tesné (ehm)
Ja som ju nikdy nehejtoval ani nemam preco.
Su tu vacsie individua, ktore si namyslaju, ze pozrali vsetku mudrost sveta, ale pritom ich inteligencia a vedomosti dokazuju pravy opak.
A bolo to dobre pravidlo, ach, stare dobre casy tohto portalu.
Preco tu vlastne chodim?
Ste len banda zufalcov co si tu budu honit ego na dievcati, ktore sa tu na rozdiel od vas netvari ze ma tri doktoranty s filozofie a nehra sa tu na moralne dokonalu bytost pred ktorou by aj matka Tereza padla na kolena.
Len som zaregistroval ze sem sem-tam prida nejaku foto a to je vsetko.
A ani som si nejak nevsimol zeby ju hejtovali.
Ale ja som tu chvilu len
No a myslim ze zato moze davova psychoza lebo clovek je strasne primitivna bytost.