Keď nastretáš baby v okolí kde sa pohybuješ, tak ani nie a to ešte treba myslieť na to, že tá baba bude mať aj diametrálne prísnejšie nároky narozdiel od chlapa alebo mňa na tú istú konkrétnu babu, čo by som posudzoval a ona mňa posudzovala. Ona ma vidí v prísnejšom nároku ako ja. Na mne by to neviazlo, ja by som už dávno bral báb aj zo 10, čo som všetky postretal, nemôžem za to že ma poodmietali baby. Ale áno, snažím sa myslieť pozitívne, ale samota je zlá, sám to tu takto budem mať ťažké, byť na všetko sám, dávať iba na seba a chodiť domov do prázdneho domu bez nikoho.
Má 33 rokov a stále túži po 20tke? Hlavne že chce ženu čo je vyburena, bude sedieť doma pri ňom na zadku a zároveň napíše že chce mladu 20 ročnú 😂 to je idiot
@mytickaentita@13 keď sa zameriavaš na aktivity konkrétnej osoby, kde čo píše, kto je, odkiaľ je, tak to je mega stalkovanie. Úplne rovnako, ako keby si susedom prišla popod otvorené okno a počúvala, čo hovoria. Akurát v kyberpriestore.
tak ja hlavne na Reddit nechodím. celý Birdz je verejný. a keď nechceš, aby o tebe niekto niečo nevedel, tak to nezverejnňuj je to celkom easy na pochopenie
@mytickaentita@17 samozrejme. Na druhej strane, napríklad tento tu komentár píšem tebe, nie niekomu inému. Samozrejme, musím rátať s tým, že je verejne viditeľný, ale každý ostatný si ho môže prečítať. Avšak, keď niekto vyslovene lustruje, čo som kde napísal, tak to stalking je, navyše keď tá osoba ani nevie, že existuješ alebo kto si, tak ďakujem pekne... Proste nehnevaj sa, alebo aj hnevaj, to je stalking.
@dalsinovynick@6@mytickaentita@8 a čo iné mu, chúďatku, ostáva než loviť medzi ledva dospelými trubkami? žiadna normálna žena v jeho veku by ho totiž nechcela
@mytickaentita@5 Ja sa takto po návšteve “spoločnosti” cítim nejako mizerne až nahnevane čo sú to akí ľudia v tejto dnešnej dobe, že sa niektorí ani nevedia chovať, správajú sa jak vypustení z lesa a to podotýkam aj baby, nepoznajú čo je slušnosť, sú blbé a že ja nie som hluchý a počujem aj ak ma nejaká baba ohovára za chrbtom a ešte celkom neznáma, lebo je to nejaká bláznivá dora, čo nemá čo na robote, iba ohovárať kohokoľvek. Nech sa každý stará do seba, neznášam keď sa niekto stará do druhého celkom neznámemu. Niekomu už silno drbe, ale ja za to nemôžem, keď sú šibnutí. Ja tam idem aj sám, nerobí mi to problém ako aj minule, keď som niekde na festivale, lebo nemám ani pravých kamarátov. Teda ozajstných kamarátov a tí čo majú rodiny čo by aj boli nemajú ten čas, ako ja čo stále nemám tú rodinu… Dnešné decká sú sprosté, nevedia čo od dobroty.
@mytickaentita@13 ak tie jeho mentálne výšplechy hľadáš cielene tak to je stalking. Ak si na neho narazila náhodou tak potom nie.
Ako ja ti rozumiem, mne tiež chýbajú miestne legendy ako plantážnik alebo darky. Ale mimo Birdzu ich hľadať nebudem. Aj takému @Teal by sa uľavilo keby mohol ešte vyhrať nejakú tú diskusiu o hudbe, lebo taký @Dezolat alebo @Lytaryta ešte aj ako šašovia stoja za úplné hovno.
To je v piči tento Birdz, už ani jebnutých ľudí to tu nebaví, mal by som asi konečne dospieť a vysrať sa tu na to
@cltr0n@31 ..zato vy, zbohatlíci, karieristi a snobi z BA, Birdzu a Brna, ste úplní géniovia, este chvilku, a predbehnete aj Elona Muska, / spickovích mat-fyzikov, laureátov cien, a oligarchov a industry tycoonov v EUrope a usa..
@cltr0n@31 Ale prosím ťa, jak vysrať sa tu na to? A kam by si chodil na tom bicygli hrdzavom? Veď to ledva na nákup po fľašu vodky a 10 rožkov do tesca dôjdeš.
Nízky lowman Branči aspoň omylom príležitostne zadrie nejakú dobrú hlášku, ale taký Bambusák, ten je totálne stratený vo svojom hentai svete. Z tej dutej hlavy žiadna smiechota nevylezie.
@cltr0n@31@40 tak tú úlohu a rolu sasa nechávam plne (na) tebe, vzdy ked budes (hej, aj s tym dalsím birdzákom, s tou cajkou), vzdy ked budes vandrovat, houmlesácit a sockovat na tom hrdzavom, od hliny a blata zajebanom, urcite aj prehrdzavenom biciglíku od 1krcmy k 2., a robit tie "ankety a kvízové sútaze", a dalsie také podobné úplne spickové projekty, joby, profesie a projekty, za pivo a 1feci, a za pár korún..
drbani zebrácki, fetácki, libtardi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
(Neviem, ako sa tam volá a kde to bolo, tak si to neviem sám pozrieť... A aj tak nerád stalkujem. )
Si stalker.
Ako ja ti rozumiem, mne tiež chýbajú miestne legendy ako plantážnik alebo darky. Ale mimo Birdzu ich hľadať nebudem. Aj takému @Teal by sa uľavilo keby mohol ešte vyhrať nejakú tú diskusiu o hudbe, lebo taký @Dezolat alebo @Lytaryta ešte aj ako šašovia stoja za úplné hovno.
To je v piči tento Birdz, už ani jebnutých ľudí to tu nebaví, mal by som asi konečne dospieť a vysrať sa tu na to
Nízky lowman Branči aspoň omylom príležitostne zadrie nejakú dobrú hlášku, ale taký Bambusák, ten je totálne stratený vo svojom hentai svete. Z tej dutej hlavy žiadna smiechota nevylezie.
@Teal @35 ved by som po ulici jazdil a zrážal päťkilových biedákov s blubery redbulom v ruke a sluchátkami v ušiach
Po Braňovi neviem tie jeho kokotiny ani prečítať, normálne ma bolia oči. A ten druhý neborák, neviete čo mi chcel tými videami povedať?
Idem ja radšej na ten Bicygeľ.
drbani zebrácki, fetácki, libtardi