Podpálila som si ich (a to aj s mihalnicami, ešte že mi dorastli , tie pravidelné nehody keď si strihám ofinu a kedysi keď sme sa ako "malé" so sestrou hrali na kaderníčky, tak mi chcela ostrihať vlasy dopostupna. Jedna strana sa jej vydarila a druhá...No proste museli ma potom ostrihať na krátko (mohla som mať 4-5 rokov)
Ze sa mi do nich raz este davno zalepila cukrova vata a strasne fukal vietor, tak som ich mala potom uplne cele dolepene.
A raz este davnejsie, ked som bola chora a som si ich dlhsie necesala, tak sa mi strasne zaplietli a nevedela som to rozpliest potom ani s kondicionerom.
Aha a este do prvej triedy prvy den na zakladke som sla slavnostne ostrihana na jezka! (nie celkom z mojej vole, vlasy som zapredala za malu striekaciu pistolku)
najhorsie asi bolo, ked som si nafarbila vlasy na blond a chytlo mi to na blondavo-rysavu ..a ked som mala 5 rokov a dali mi ostrihat dlhe vlasy tak, ze hore som mala ako chlapec a tie dolne dlhe.. to bolo placu
raz keď som bola ešte malá tak som zapálila sviečku a mala som rozpustené vlasy chcela som nejakú vec zo stola a tak som sa natiahla ponad sviečku a nevšimla som si že sa mi chytila ofina, našťastie si to odniesli len vlasy a pol ofiny išli kôli to mu dole... čo bolo asik cca 5 cm...
keď som mala asi 10, ostrihala som sa nakratšie a moje prirodzene kučeravé vlasy sa pokrútili tak divne, ešte aj ofina, že som vyzerala ako stará babka s trvalou. ble
Keď som mala krásne, dlhé, rovné vlasy a ja hlúpa som šla ku kaderníčke a dala sa ostrihať na kratšie a aj ofinu som si dala. Ono sa to vtedy tak nenormálne skrútilo, že strach a hrôza (keby sa nie, tak je to perfektný účes).
A úplne najstrašnejšia vec, ktorá sa mi s nimi stala, ale nie zavinená mnou, bola, keď mi už tak neskoro večer nejakí malí kkti niečo hodili do hlavy... (Kiež by som vedela, kto to bol... Grrr...) V tom momente som skoro zinfarktovala... Premkla sa ma neskutočná hrôza, že čo keď to nepôjde dolu a ja sa budem musieť zbaviť mojich konečne dlhých vlasov... Našťastie sa to dalo vymyť, len to tak divno-divne smrdelo, že som na to spotrebovala celý šampón.
no tak asi 3x mi ich slušne povedané do*ebala kaderníčka a nakoniec ja,keď som ich mala po pol chrbta a cvakla ich až niekde ku ušiam manikérskými nožničkami,to som potom silno oľutovala
nestastnou nahodou sa mi do nich dostala zuvacka a najrychlejsie riesenie,ako ju dat prec je samozrejme zuvacku zmrazit..ale kedze to bolo v aute,tak som pocas jazdy domov mala vytrcenu hlavu z okna a cakala,kym zuvacka bude natolko zamrznuta,ze sa bude moct dat dolu..
nič strašné. Len mám teraz v pláne sa ostrihať na chalana, lenže nejak sa neviem odhodlať. Mama do mňa hucká, nech sa už tam dotrepem, že keby bolo zle, tak do štátnic trocha dorastú a kamaráti na mňa revú, že so mnou neprehovoria už ani slovko, keď sa dám pod nožničky
Často mávam také zlé vlasové dni, ale njahoršie bolo, keď som si robila maslu na vlasy z vajíčka, olivového oleja a medu, čítala som niekde aj o banánae tak som ho tam rozmačkala. A nejak z vlasov nešiel dole...
Keď som mala asi 4 roky som sa so sesternicou hrala na kaderníčky a moje dlhé vlasy skoro až po zadok skončili ostrihané v nočníku ale nie tak rovnomerne niekde mi ostali dlhé inde skrátené tak v úrovni uší
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
aspon ze vacsina dokazov je znicena
(Hoci, zmenu som chcela, tak nech teraz nepapuľujem
Ale inak nič... občas boli vcelku dosť zničené a občas som sa nepodarene učesala, ale inak nič
A raz este davnejsie, ked som bola chora a som si ich dlhsie necesala, tak sa mi strasne zaplietli a nevedela som to rozpliest potom ani s kondicionerom.
A úplne najstrašnejšia vec, ktorá sa mi s nimi stala, ale nie zavinená mnou, bola, keď mi už tak neskoro večer nejakí malí kkti niečo hodili do hlavy... (Kiež by som vedela, kto to bol... Grrr...) V tom momente som skoro zinfarktovala... Premkla sa ma neskutočná hrôza, že čo keď to nepôjde dolu a ja sa budem musieť zbaviť mojich konečne dlhých vlasov... Našťastie sa to dalo vymyť, len to tak divno-divne smrdelo, že som na to spotrebovala celý šampón.
ked som mala kusok dlhsie vlaksy ako teraz a ja......
SOM SA DALA OSTRIHAT PO PLECIA! :´(
-mama a oco sa hádajú u kaderníčky a ona nevie koho poslúchnuť, tak strihá raz tak, raz tak a pre istotu pridá aj niečo svoje-
odvtedy si na vlasy dávam pozor.
Bolelo to.
...keď som mala šesť rokov sesternica ma dala ostrihať nakrátko...vyzerala som ako fantagiro.....
Alebo som farbila na blond a ostala som ryšavá ako mrkva. To som si dala hneď prefarbiť iným šampónom
A tiež strihanie ofiny. Asi tri mesiace som mala na čele odstávajúci chochol