Ja asi jedine to, že keď som sa učila na osemročnom gymnáziu na písomky alebo skúšanie (ale naozaj svedomito!) a nestihla som to podľa mojich predstáv, tak mi rodičia vždy napísali ospravedlnenku, že som ochorela, že mám lekára a pod. Vedeli pravý dôvod a vôbec im to nevadilo. Vždy som si písomku/skúšanie nahradila na budúcej hodine. To isté, keď sme mali 2 štvrťročky v jeden deň. Učila som sa vždy len na jednu (lebo by som sa zbláznila) a ďalšiu si nahradila nabudúce
Jo a ešte... Raz ráno pred školou žiaci kopali do malého mačiatka, tak sme si ho 3 spolužiačky vzali do triedy a mali ho vo vrecku na telesnú (na hodinách sme sa striedali). Na hodine matematiky s našou prísnou triednou začalo mňaukať, ona na to prišla a dala nám pokarhanie triednym učiteľom (strašne som sa kvôli tomu rozplakala) a do žiackych napísala "Vaša dcéra na hodine matematiky bez dovolenia držala 'mačku vo vreci'" Na druhý deň sa ma vážnym hlasom spýtala, čo na to povedali rodičia a ja som nevedela, čo jej odvetiť, lebo rodičia sa tomu len neskutočne smiali
Inak jedna z nás si ho nakoniec vzala domov a nechala
A ešte raz sme boli na exkurzii v múzeu a spolužiaci tam asi vykrikovali, robili hluk alebo čo a potom pred múzeom im jedna babka začala nadávať.
Teraz vsuvka - ja som bola neuveriteľne tiché dievča, poslušná, submisívna totálny introvert s obrovským rešpektom voči dospelým kvôli mojej sociálnej fóbii...
Môžeme pokračovať... No a ja som v tej chvíli dostala brutálny neovládateľny záchvat smiechu, bolo mi to neskutočne trápne, ale nevedela som sa zastaviť. Tak som sa smiala, že ani dýchať som nemohla. Nechápem to. No a vtom vyšla profesorka z múzea (už sa mi podarilo sa celkom ovládať) a babka na mňa extremne rozhorčene hneď začala žalovať, pričom profesorka absolútne nechápala a zastávala sa ma, že sa to babke urcite iba zdalo, že ja som strašne ticha a poslušná
Asi najhorisie co ti viem povedat tak sikanatori som prepichol pnoumatiku na bicykli. Osobne sa hambim ze som nieco take urobil ale ako obet sikany si myslim ze som mal moralne pravo zapichnut sikatatorovi nozik do krku kedze utocil na moje zakladne ludske prava a zakladne potreby.
Chodili sme kradnúť po obchodoch s jednou spolužiačkou keď sme mali asi tak 10r.? Z dediny do mesta sme chodievali a nosili plné igelitky nakradnuté domov, potom ešte neskôr keď som mala tak 15, 16 som dačo pokradla v tescu...
Minulý rok som si zlomila ruku od nervov, keď som párkrát dala päsťou do steny a do dverí, len som zrazu zacítila potom, že "dačo".......
Raz som sa na jednom festivale v Poprade vydával za kontrolóra z berňáku Nechal som si natočiť pivo a potom , že daňový doklad si prosím a vytiahol som preukaz BTSky Za dve hodiny som bol najedený a namol Ale bol to adrenalín Večer som nevedel trafiť do hotela pri stanici Bože to boli časy
Najbeznejsie rebelstvo bolo, ze som pouzivala tahaky a opisovala som
Vozenie v mhd bez listka. Alkohol pred 18- tkou ako skoro kazdy. Prespavanie na intraku nacierno, ubytovavanie ludi cierno
Viackrat som stopovala ak som nestihala autobus do skoly
Raz som kvoli jednemu chalanovi preliezla z mojho balkona na jeho balkon. Bolo to asi tretie poschodie, neotvaral dvere a bala som sa o nho ci zije.
Raz som sa zastala bezdomovca, ktoreho fackovali pubertaci.
Isla som v noci s bratom po lese v Rakusku, ale to nebolo naschval.
Nebola som nejaky velky rebel
V Thessalonikoch som sa vydaval za namornika aby som sa dostal cez rampy do pristavu. Chcel som si pofotit Cargo ships. Aj sa mi to podarilo ale von ma odviezla policia. Nastastie policajt Nicos bol typek. Skamaratili sme sa vdaka spolocnej vasni pre historiu, konkretne pre Alexandra Macedonskeho
Skákala som na nákladné vlaky a nechala sa odviezť kam šiel, bez plánu. Samozrejme som sa nezabudla pri tom niekedy ožrať ako doga, aby som tomu dodala šmrnc. Zaujímavé to bolo, ale asi by som to už nechala v minulosti. 🫠
Nie som rebel (ale veľký neurotik). Ale v časoch mladí a kým som ešte nechodila na terapiu a trieskali so mnou emócie na všetky svetové strany som týpkovi (dôvod nerozoberajme) šla poprepichovať gumy a prejsť mu kľúčom po aute.
Ťaháky som si nerobila, ale s radosťou som na strednej falšovala ospravedlnenky. Tým, že som bývala dosť chorá + vynechané hodiny, som defacto zmeškala celý ročník. Potom som ho opakovala
@bot@19 tusim som to uz uz sem kedysi pisal. bol som na vystave nahych zien a tam bolo mozne sa niektorych zien aj dotykat, stimulovat ich... zvysok si vies domysliet. nebolo to sice na 3 minuty, ale ja nie som moc na pisanie
Pripita som isla vecer stopovat z dediny do mesta, kde bola akcia v klube... a uz nesli ziadne busy a nechcelo sa mi platit taxik.. a do 2 min mi zastavila sanitka, zachranar koncil sluzbu akurat a isiel do mesta a vysadil ma rovno pred klubom... ale tych veci je milion...
Tiez vacsinou take klasiky ako pitie pred 18 a to ma aj chytili raz policajti..
@milgamman@15 to ja tiez alebo som chodila na komparzy (tlieskat do publika) na susedin obciansky preukaz, kedze to bolo vacsinou od 16 a ja som tolko rokov este nemala vtedy, ale potrebovala som si privyrobit... (aj mama tam chodievala so mnou normálne...)
A raz sme sa na Aj mudry schybi tak rehotali s kamoskou, ale vzdy v nevhodnych chvilach, až nám samotny Andrasy zakázal vstup na ďalšie nakrúcania a vyhodil nás odtial chvalabohu, že som tam nebola na svoj občiansky, ale tej susedy...a potom som sa prihlásila zase keď som mala 16 som trpla, či ma niekto nespozná..
Teraz by som tam už nesla ani keby platili zlatom, vtedy sme z toho mali recesiu
@lejla32@24 ináč na tie komparzy by som chodievala, keby bývam v BA
Raz sme boli v publiku v minitalente, keď som mala 15 a kričala som tam a kývala na Petra Marcina, že "čaaauu Marciiiin" a mi odkýval s tým jeho pohladom že wtf
@ladydoga@27 joj no škoda teda ja som chodila na všetko asi... aj Postu pre teba. Ako mladé baby nás to nebavilo, sme smiali sa na babkach jak to prežívajú a riešia v publiku aj modré z neba som chodila... asi by nebola relácia kde by som nebola a bola som aj na komparzoch v seriáloch ako nejaký chodec alebo v restike a tak .
@azizi@25 ano riadny chuj.. všetci sa museli v publiku smiat na jeho vtipoch.. a ked si sa nahodou nesmial tak ta presadil dozadu.. alebo ked si smial vtedy ked si nemal tak ta vyhodil ako nas
@lejla32@24 tiez si sa chcela prepasovat? Mne by to teraz uz bolo trapne, rovnako aj cestovat bez listka, ta hanba, ze nemam ani euro na listok
To si pamatam, ze si sem uz pisala o tom Andrasym To musela byt dobra zabava, nieco ako smiech na hodine pod lavicou ja by som tak chodila, kym by ma vyhodil
@milgamman@31 Ja som asi 10 krát za život určite išla bez lístka, asi aj viac a vždy to bolo, keď som práve nemala platnú elektricenku a ledva som na bus/elinu dobehla (lístok som si vôbec nestíhala kúpiť) alebo automat na zastávke vôbec nebol, stánok tiež nie alebo bol zavretý alebo som nemala drobné alebo aktuálne nevydával, tak mi mince vyplul späť. Tých dôvodov môže byť veľa.
Teraz si už lístky výhradne kupujem len cez mobil a v Prahe som zase platila kartou v doprave.
@milgamman@31 Povedz mi, čo by si trebárs robila, keby si nemala mince a bola by nedeľa, všetky stánky zavreté, prípadne žiaden automat na okolí. A nedalo by sa platiť kartou ani mobilom (ako kedysi). A dopredu si nevedela, že niekam pôjdeš MHD, takže si si lístok nekúpila dopredu alebo si proste zabudla... Toto sa mi stalo určite veľa krát. Takže asi aj viac než 10, keď tak nad tým rozmyslam
Ja som bola vždy slušná, milá a usmiatá dievčina. Nikomu zle slovko nepovedala a každému zdravila a pomáhala, doslova ako dokonalý modrooký anjel som bola.
@azizi@33 no takze, keby som teraz v dnesnej dobe nemala inu moznost, tak by som si kupila listok cez sms.
A v tej dobe predtym bud by som si kupila u sofera alebo by som isla na cierno. Problem solved 👍😃
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Inak jedna z nás si ho nakoniec vzala domov a nechala
Teraz vsuvka - ja som bola neuveriteľne tiché dievča, poslušná, submisívna totálny introvert s obrovským rešpektom voči dospelým kvôli mojej sociálnej fóbii...
Môžeme pokračovať... No a ja som v tej chvíli dostala brutálny neovládateľny záchvat smiechu, bolo mi to neskutočne trápne, ale nevedela som sa zastaviť. Tak som sa smiala, že ani dýchať som nemohla. Nechápem to. No a vtom vyšla profesorka z múzea (už sa mi podarilo sa celkom ovládať) a babka na mňa extremne rozhorčene hneď začala žalovať, pričom profesorka absolútne nechápala a zastávala sa ma, že sa to babke urcite iba zdalo, že ja som strašne ticha a poslušná
Minulý rok som si zlomila ruku od nervov, keď som párkrát dala päsťou do steny a do dverí, len som zrazu zacítila potom, že "dačo".......
Vozenie v mhd bez listka. Alkohol pred 18- tkou ako skoro kazdy. Prespavanie na intraku nacierno, ubytovavanie ludi cierno
Viackrat som stopovala ak som nestihala autobus do skoly
Raz som kvoli jednemu chalanovi preliezla z mojho balkona na jeho balkon. Bolo to asi tretie poschodie, neotvaral dvere a bala som sa o nho ci zije.
Raz som sa zastala bezdomovca, ktoreho fackovali pubertaci.
Isla som v noci s bratom po lese v Rakusku, ale to nebolo naschval.
Nebola som nejaky velky rebel
Ťaháky som si nerobila, ale s radosťou som na strednej falšovala ospravedlnenky. Tým, že som bývala dosť chorá + vynechané hodiny, som defacto zmeškala celý ročník. Potom som ho opakovala
Tiez vacsinou take klasiky ako pitie pred 18 a to ma aj chytili raz policajti..
A raz sme sa na Aj mudry schybi tak rehotali s kamoskou, ale vzdy v nevhodnych chvilach, až nám samotny Andrasy zakázal vstup na ďalšie nakrúcania a vyhodil nás odtial chvalabohu, že som tam nebola na svoj občiansky, ale tej susedy...a potom som sa prihlásila zase keď som mala 16 som trpla, či ma niekto nespozná..
Teraz by som tam už nesla ani keby platili zlatom, vtedy sme z toho mali recesiu
Jo a Aj múdry schybí som občas pozerala v TV. To som ešte netušila, aký je Andrasy chuj
Raz sme boli v publiku v minitalente, keď som mala 15 a kričala som tam a kývala na Petra Marcina, že "čaaauu Marciiiin" a mi odkýval s tým jeho pohladom že wtf
To si pamatam, ze si sem uz pisala o tom Andrasym To musela byt dobra zabava, nieco ako smiech na hodine pod lavicou ja by som tak chodila, kym by ma vyhodil
Teraz si už lístky výhradne kupujem len cez mobil a v Prahe som zase platila kartou v doprave.
A v tej dobe predtym bud by som si kupila u sofera alebo by som isla na cierno. Problem solved 👍😃