prosim poradte mi niekto. Chcel by som jednu babu ktora o tom vie ale asi ma nechce. Ona ma ineho ale ide to s nimi dolu vodou. Ja som to uz dost pohnojil lebo som jej pisal rozne zamilovane veci. Neviem ci mam u nej sancu. Poradte mi pls.
To, že idú dole vodou, nemusí s tebou nijako súvisieť, možno by išli aj tak A nezadal si veľa údajov, nie je jasné či ťa ona chcela len nechcela opustiť frajera alebo či ťa má v riti. Ale ak je doňho stále zamilovaná, pre mňa za mňa keď sa im to rozpadne skús to s ňou, ale počítaj s tým, že ešte nebude vyrovnaná s koncom minulého vzťahu a bude si ťa (minimálne potichu) stále porovnávať s bývalým.
Hlavne jej každu sekundu nepíš jaká je užasná a tak .. možno je to milé ale za chvilu ju to bude tak otravovat a ked má ešte k tomu iného snaž sa byť jej dobrým kamarátom a keby sa s ním rozišla tak bud pri nej možno sa nakoniec zaula k tebe. hlavne nehovor že nemáš šancu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
-Pevný mech
-Lano
-Lopatu
-A poriadne veľky kameň
Ak toto nepomôže a nebude tvoja tak už nemáš šancu