mesto tienov?...co na to hovorite?..mne sa to celkom paci.uz aj z toho dovodu,ze tu na swk krimi nie je v podstate s cim porovnavat,ale tak nadreli sa a su tam aj nejaki profici
úprimne vám poviem že by som režiséra tohto seriálu najradšej nakopal do zadku! akože keď na to sem tam narazím na chvíľu sa zapozerám mám o to väčšiu chuť zaspať, tie scény sú ako keby o tri čísla spomalené, herci reagujú ako na pokyny.
Podobne je to zo zahradov v ružovej nemocnici, otras nad otras, nechápem prečo slováci nevedia natočiť nič normálne
Podla mna je to super, ma to skvelu atmosferu, i ked to byva miestami trochu natiahnute a dialogy zvyknu byt trochu nedoveryhodne (ale aj tak najlepsie zo vsetkych svk serialov). Ma to proste svoju uroven, nejaku koncepciu a vidno, ze to nie je nejaka studiova rychlo zbuchana blbost.
14. podla mna je rezia (spolu s kamerou) jedna z najlepsich aspektov serialu. A ked nechapes, preco nemozu Slovaci natocit nieco normalne, mozes skusit ty
15. podla mna je Mesto tienov velmi originalne spraveny serial v porovnani s americkymi ci nemeckymi kriminalkami. A co sa tych zahranicnych tyka, podla mna aj lepsie. Minule som pozeral CSI las vegas (co je vraj z nich najlepsia) a nejak ma to nezaujalo. Akoze dobre, mozno to malo svoju dynamiku a kvalitu (maju skusenosti), ale jednoducho mi ten dej vobec neprisiel tak zaujimavy, ako ked riesia pripady z Mesta tienov (a nielen preto, ze su zalozene na skutocnej vrazde). No a o nemeckych kriminalkach ani nehovorim...
ajaj...ja som to vcera pozerala..... asi prvy krat som to cele videla....a akoze...mozem len pochvalit.... na to ze zatial s takymto druhom v podstate ete nasi nemaju skusenosti.... dobre zvladnute..... paci sa mi to.....
môj názor je taký, že je to celkom obstojné.. občas to síce na mňa pôsobí takým 'umelým' dojmom.. ako Schizofrenik povedal, zdá sa to také neplynulé občas.. ale herecké obsadenie je podľa mňa super.. či už Višňovský, Mitaš, Norisová alebo Hrušovský.. jediný kto mi tam nepasuje je Jakab, ktorého mám zafixovaného ako 'drbka' Karola z Paneláku celkovo aj tie lokality sú mi veľmi dobre známe ako rodenému bratislavčanovi a ako T0mask0 spomenul, je to také malé plus..
no a nesmiem zabudnúť na skvelú pesničku čo ide s titulkami.. čo ju Siposová spieva..
all in all.. hodnotím to tak 8/10.. má to svoje muchy, ale musíme si uvedomiť. že je to prvý seriál svojho druhu na Slovensku.. a na to, že nemali od koho sa učiť tak je to celkom fajn..
neviem ci je to preto ze mam iba skoro 12 rokov alebo nie ale podla mna su tie kryminalky nudne iba same vrazdy podla mna by mali byt nejake pozitivnejsie veci na svete nic neide v tej telke len od rana do vecera sama kriminalka
ale mne sa niektore kryminalky pacia ale inak ja neznasam kryminalky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
4.a ano,je to tu uz miliontykrat-co uzz,ja som to tu este nezbadala
Podobne je to zo zahradov v ružovej nemocnici, otras nad otras, nechápem prečo slováci nevedia natočiť nič normálne
14. podla mna je rezia (spolu s kamerou) jedna z najlepsich aspektov serialu. A ked nechapes, preco nemozu Slovaci natocit nieco normalne, mozes skusit ty
15. podla mna je Mesto tienov velmi originalne spraveny serial v porovnani s americkymi ci nemeckymi kriminalkami. A co sa tych zahranicnych tyka, podla mna aj lepsie. Minule som pozeral CSI las vegas (co je vraj z nich najlepsia) a nejak ma to nezaujalo. Akoze dobre, mozno to malo svoju dynamiku a kvalitu (maju skusenosti), ale jednoducho mi ten dej vobec neprisiel tak zaujimavy, ako ked riesia pripady z Mesta tienov (a nielen preto, ze su zalozene na skutocnej vrazde). No a o nemeckych kriminalkach ani nehovorim...
no a nesmiem zabudnúť na skvelú pesničku čo ide s titulkami.. čo ju Siposová spieva..
all in all.. hodnotím to tak 8/10.. má to svoje muchy, ale musíme si uvedomiť. že je to prvý seriál svojho druhu na Slovensku.. a na to, že nemali od koho sa učiť tak je to celkom fajn..
ale mne sa niektore kryminalky pacia ale inak ja neznasam kryminalky