kamaratka/mladsia jak jaaa...s ktorou som sa zoznamila tak,ze bola frajerkou mojho dobreho kamarata sa s nim teraz po 2 rokoch rozisla. popritom jej jeden jej byvaly/teraz kamarat s jej frajerom/ stale vypisoval,ako ju miluje. mne vzdy vypravala,ze aj keb
@3 no jo,je to tak...Myslela som,ze je inaa.ale nie je.a ja som jej dost verila...aj ked mi to moze byt uz sumifuk...ved ako prva som sa zoznamila s kamaradom a nie s nou
Za 2 roky sa nedá človeka spoznať dosť dobre. Človeka vlastne nikdy celkom nespoznáš, iba v niektorých situáciách odhalíš jeho vnútro. Teraz si kúsok vnútra odhalila...
holy...je pomylena a je jak decko-to uz teraz viem...ALe preco s nim nespala/skor prekonanie vaznej choroby.ale to je uz nepodstatne..ked bude mat sex s tymto novym,tak aj v tom ma mozno klamala.kto vie...
urcite to neni len o tom..ja mam kamaratku,ktora ma chalana uz 2 a pol roka a tiez nic nebolo nespali spolu..a ani nnevyzeraju ze by im to nejak chybalo..sice este to nezazili ale proste nepotrebuju to.maju dobry vztah aj bez toh a to tvoje vyvsetlovanie kakosov kamos a kamoska a dokolecka som sa az pomotala no ked ho chce tak co uz ved co vies ako im to dopadne
no síce som si to prečítala 2x ale nakoniec som pochopila a to že ma len 17 to nemusí byť v tom (vid môj profil ) ale chápem že každý je v rôznom veku iný a proste ešte nedospela a nevie čo chce
a prečo mas s tým problem? nech si ide za svojim stastim, ked ho vidi v inom. neviem, aky to ma vplyv na tvoje priatelstvo s nou. ak to nebolo pravé priatelstvo, tak nemas za cim lutovat a odchodom od tvojho priatela bude uz len tvojou známou.
Čo? Ani som neporozumel čo si tam vlastne napísala do problematiky. Ako už nemáš kamošku lebo chodí s nejakým chalanom, čo sa kamaráti s iným chalanom? Ty máš 19? Mne to príde tak na 13... Nič v zlom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Je to pubertiačka, nedospelá a bez rozumu. V tomto veku nič výnimočné :/
ok tak nie je kurva, je proste len decko co to ma v hlavicke pomylene...ved naco je babam takom veku vazny vztah
ale viem proste preco mam viac kamaradov jak kamaradiek
nejde vždy len o to , ako sa s niekym vyspat,
im ide skôr o to psychicke...
alebo spoznavanie
dôvera sa ziskava ťažko
aspon u niektorých
a tie ženské určite decka nie su
netreba do ničoho tlačit
ja sa do ženskej logiky nerozumiem :p
ani moc do ich citoch,teda až tak moc
@holyknight.... bola som teda ,,divna" a nelutujem to