@jeko oouč dúfam, že sa moja otázka nedotkla žiadneho birdz fanúšika porovnávať som nechcela, pokec je pokec, len ma zaujímalo, čo tento birdz vôbec je
no inac co ja viem toto je taka divna stranka nechapem kde sa to vzalo ale su tu nejaky divny ludia co ich na ulici nestretnes moc casto ale oni tu su !!! ja viem zahadne ale tu su seci mudry no to je tak ked sa objavy nekdo jebnuty tak ho automaticky system birdzmatrixu blokne !!!
ale nee uvidis je tu sranda obcas vacsinou su tu ludia co si o sebe myslia ze su velky inteligenti a intelektualy ale to je len ich "swag" inak uplne normalna stranka kde ludia riesia kkktiny uplne a stazuju sa na tento skurveny zivot a tak no sak uvidis
Za prve hladaj partu podla:rasy,veku,orientacii,vierovyznania,. Za druhe bav sa len s nimi a z druhych si rob srandu za tretie tvor temy v ktorych vacsinou vyhras dialog za stvrte fotky so svojim odhalenim telom len mne inak sa sem zvykne davat dakfejs.gratulujem po odoslani fotiek sa stavas birdzackou
Jediná socialna sieť, kde majú ľudia veľmi, ale veeeelmi inteligentné názory ... púšťaj sa do hádky, len keď vieš, že vyhras... a ružové silonky nie sú cool.. ak máš nejaké psychické problémi nič si z toho nerob, tu je načisto normálne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
@jurito no tie 2% možno
a random pesniciek
bude pacit !
no inac co ja viem toto je taka divna stranka nechapem kde sa to vzalo ale su tu nejaky divny ludia co ich na ulici nestretnes moc casto ale oni tu su !!! ja viem zahadne ale tu su seci mudry no to je tak ked sa objavy nekdo jebnuty tak ho automaticky system birdzmatrixu blokne !!!
ale nee uvidis je tu sranda obcas vacsinou su tu ludia co si o sebe myslia ze su velky inteligenti a intelektualy ale to je len ich "swag" inak uplne normalna stranka kde ludia riesia kkktiny uplne a stazuju sa na tento skurveny zivot a tak no sak uvidis
Ale inak ahoj. :ehm:
...ono to tu je ako taká internetová dedina
tu su ludia aspon trochu rozumnejsi
" ja už ti ani neviem