Tak...
"Melancholik (z starogr. melas, melanos = čierny, starogr. cholé = žlč) je človek, ktorý má vlastnosti jedného zo štyroch základných typov temperamentu – labilný introvert. Melancholik je založený veľmi emotívne, málo impulzívny, so sklonom k trudnomyseľnosti. Vyznačuje sa labilitou, zvýšenou citlivosťou, introvertnosťou, psychomotorickou pomalosťou, skleslosťou, sklonom k samote, smútkom, strachom, neagresivitou, pocitmi bezmocnosti a hlbokým prežívaním i bezvýznamných udalostí. " ..nemám čo viac dodať to som proste ja
Ale tak spravila som si aj test:
Ch 14%
S 3%
M 74%
F 61%
Mne sa toto mení ako počasie sa zdá. Prirodzene a veeeeeeeeľmi dlho som bola cholerik. Potom vzhľadom na životné udalosti a prežívanie som bola pár rokov melancholik a teraz si myslím, že som sangvinik a aj test mi to potvrdil.
Neviem povedať, lebo u mňa to absolútne nie je stabilné. Ale tak.. navonok sa v reálnom živote prezentujem ako sangvinik.. vo vnútri sa to stále strieda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
"Melancholik (z starogr. melas, melanos = čierny, starogr. cholé = žlč) je človek, ktorý má vlastnosti jedného zo štyroch základných typov temperamentu – labilný introvert. Melancholik je založený veľmi emotívne, málo impulzívny, so sklonom k trudnomyseľnosti. Vyznačuje sa labilitou, zvýšenou citlivosťou, introvertnosťou, psychomotorickou pomalosťou, skleslosťou, sklonom k samote, smútkom, strachom, neagresivitou, pocitmi bezmocnosti a hlbokým prežívaním i bezvýznamných udalostí. " ..nemám čo viac dodať to som proste ja
Ale tak spravila som si aj test:
Ch 14%
S 3%
M 74%
F 61%
Sangvinik - 55%, cholerik - 30% , melancholik - 10%, flegmatik - 5%