Hladal som na internete nejake fora aby som sa takto anonymne mohol s vami poradit. Nasiel som si tuto stranku birdz- ta sa mi pozdavala asi tak najviac.
Proste mam problem ako zaposobit na baby. Som pre ne absolutne nezaujimavy. Nebudem sem popiso
Prišiel si na zlú stránku ..tu sa normálnej rady len ťažko dožiješ (ach) ....ale každopádne ak ti na tom záleží , napíš mi TS a ja ti skúsim pomôcť , už som pár chalanom v tomto radila a bolo to celkom úspešné
dve veci : musis si najst styl a hrat niekoho kto niesi, alebo snad zaposobis na naku ked budes sam sebou pri holke treba furt kecat a byt vtipny proste a lichotky
nemas na to nahodou este cas? ja som si prveho chlapa nasla v 19tke a zijem.. na zeny zaposobi jedine tvoja osobnost a ver mi, ze sa najde taka, co ta bude brat takeho, aky si
Mne osobne sa páčia chalani s ktorými je sranda a vedia ma rozosmiať, a hlavne sa musím mať s ním o čom rozprávať, najlepšie ak sa dokážeme o hocičom baviť aj hodiny a čo ti odporúčam nikdy nerobiť? Asi prehnane vulgárne vyjadrovanie, frajerské rečičky a to vaše ustavičné odplúvanie si to mi fakt lezie krkom
Nepretvarovať sa a nesnažiť sa nasilu zapôsobiť/zbaliť... A myslieť na to, že každá má iný vkus... Môže byť desať dievčat, ktoré sa potešia, keď im otvoríš a podržíš dvere, ale teba zrovna upúta tá jedenásta, ktorá si radšej dvere otvorí sama...
Tá nezaujímavosť nie je nič, ľudia si nakoniec aj tak nevyberajú ako partnera niekoho na základe nejakého indexu coolovosti, alebo tak Nakoniec sa pokryje celé spektrum a hľadajú sa navzájom ľudia s podobnými vlastnosťami, názormi a záujmami. Ak to bolo myslené tak, že si nezaujímavý nie v takom zmysle, že im nemáš čo ponúknuť, ale nezaujímavý ako málo výrazný, tak nebuď. Teraz nehovorím, že sa máš strašne premáhať alebo na niečo hrať. Proste ukáž, že si človek, s ktorým sa dá zabaviť a ktorý rozosmeje, ukáž, že aj ty tu si, ale nevtieraj sa a nesnaž sa za každých okolností vopchať do pozornosti.
Tu sa rady len tak seriózne nedočkáš Ale keďže som len o dva roky od teba mladšia, myslím že by som ti vedela poradiť Keď chceš, napíš mi TSku A môžem ti poradiť aj pár vecí, ako prežiješ na birdzi, napríklad 5-ročné dievčatko neznamená geniálne decko ale ďalšieho z väčšiny birdzákov, čo si nedajú pravý vek
AHA . No ja ti poviem , čo nepomáha . Snažím sa už dlho urobiť dojem na jednu kamarátku (teda aspon pre nu som kamarát) . Makám na sebe jak drak . Cvičím ,chodím na bojové umenie , študujem , robím pre ňu všetko o čo ma čo len náznokom požiada ,som na ňu neustále milý , dokonca ju doučujem . A po roku ? Stále na začiatku . Všetka moja snaha stála za ko... za nič . Rozumom , humorom , dobrou fyzičkou .... ničím ju neohromím . A začína ma to fakt riadne dožierať !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Presný technologický postup neexistuje ale snáď Ti pomôže toto
» www.birdz.sk/webka/vanellus/...
inak by celkom stačilo nepoužívať vulgarizmy a byť prirodzený. a občas aj trochu vtipný a milý, no, tak.
@rheia ooo tak toto mas u mna!♥
Uč sa na mojich chybách :/