Zoberieš mrkvu ( baby jú majú rady ) Nezabudni ostrúhať! Rýchlosťou 13,4 km/h položíš babu na posteľ. Uchopíš mrkvu do pravej ruky a pomaličky nou šúchaj po jej tele od krku nižšie až k jej chodidlu. Odkusni si z mrkvy a nezabudni poriadne mľaskať a prežúvať, aby baba vedela aký si nespútaný a nezbedník. Následne jej ohrýznutú mrkvu pomaličky vkladaj a vysúvaj do intímnej časti tela, a v tom nejlepšom ju zlom a pchaj čo najhlbšie, nech sa tá mrkva tak skoro von nedostane.
@matus33 heej,dobrý návod najviac sa mi pači táto časť: Odkusni si z mrkvy a nezabudni poriadne mľaskať a prežúvať, aby baba vedela aký si nespútaný a nezbedník....lôl
Mno hlavne nič nepreháňaj a neunáhli !!! Súhlas s @12 venuj sa hlavne ale zase nie len nemu !!! A s klitorisom opatrne - je totiž poriadne citlivý !!! Prajem teda veľa štastia nech sa jej to bude páčiť !!!
Nie je žena ako žena, každá má rada niečo iné, chúťky sa však menia aj u jednej a tej iste ženy. Mnohé ženy nemajú rady, ak ich dráždite prstom v oblasti klitorisu, pretože nejeden muž aj napriek najlepším úmyslom nedokáže správne zvoliť potrebný tlak a z vášne môže byť rýchlo aj bolesť. Na toto miesto je ideálne aplikovať jazyk, zatiaľ čo práve bod G môžete stimulovať prstami.
Ako na to? Neváhajte, postačí vám prstenník s prostredníkom. Dlaňou smerom nahor ich zasuňte do pošvy a namierte smerom nahor. Okamžite natrafíte na bod G. Jemne ho stimulujte trením. Ak je partnerka uvoľnená, ocení vaše precítené úsilie veľmi rýchlo, neberte však túto praktiku príliš technicky a snažte sa do pohybov sa čo najviac vcítiť.
viete co je flip? ze ich sa da srpavit aj s klitorisom aj vnikanim cim ete? ja asi chcem byt zena vymeni sa niekto somnou na jeden den? a tota chcemsex nechela by aj man poucit? ja osm taky nesikovny ete
Ja by som ti poradila aby baba prri tom lezala viac si to uzije a ty jej svun 2-3 prsty do vaginy a len vsun a vysun mozes aj silnejsie ich tam zatlacit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
@1 dovi
preboha to je téma, na tvoj vek a toto riešiť
@zuzanne112 zuzanka vysvetli mu to pls, aby neupadol do väčšej hanby
@stmortiis
@finwael nesmej sa to je vazna vec..lebo kakac je anatomicky inak tvarovany ako chachara
musis zistit co sa tej babe paci kde sa jej to paci a tak kazda ma radanieco ine
Ako na to? Neváhajte, postačí vám prstenník s prostredníkom. Dlaňou smerom nahor ich zasuňte do pošvy a namierte smerom nahor. Okamžite natrafíte na bod G. Jemne ho stimulujte trením. Ak je partnerka uvoľnená, ocení vaše precítené úsilie veľmi rýchlo, neberte však túto praktiku príliš technicky a snažte sa do pohybov sa čo najviac vcítiť.
Zdroj: magazin.atlas.sk
Autor: Alfa
@zuzanne112 preco nemozes radit?