Určite to tu už xkrát bolo, ale nasrať. Kedy bol váš aktuálny profil zaregistrovaný? Kto z nás má najstarší účet na birdzi? Mám úplne v piči, kedy ste sem prišli pod iným účtom, zaujíma ma váš aktuálny účet.
Zle som sa v úvode vyjadril. Samozrejme ma zaujíma akýkoľvek váš účet, nad ktorým stále máte kontrolu, ale z nejakého dôvodu ste sa rozhodli ho nevyužívať. Samozrejme ideálne nemám na mysli prehistorické účty, ktoré ste udrbali cez skript v časoch, keď to ešte šlo, ale to samozrejme nemám ako rozlíšiť.
@11monika11@12 V dakom tom prehliadaci sa snad vacsinou da zapat desktop verzia.. Potom by v profile pravdepodobne malo byt mozne tap & hold tamten riadok "XYZ dní na BIRDZi", aby sa zobrazil aj datum.
@11monika11@Luc.Ka na telefóne si stránku viete prepnúť do režimu zobrazenia PC verzie a potom to zbadáte... Zázrak! Ani ja som najprv neveril, kým som pred sebou na vlastné oči neuzrel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
realne som sem prisiel na starsom nicku asi rok pred tym
Ale Birdz som poznala predtým tuším už asi rok.
Inak zaujímavé, že všetci čo ste zatiaľ napisali do tohto fóra ste tu už riadne dlho tiez. Však to už sme tu skoro 20 rokov
tento nick regnutý od 17. decembra 2012
16.11.2011