som 16 ročný hanblivý chalan, ktorý ma veľmi málo kamošou. Je leto, a ja vlastne nemám ísť s kým von. Keď niekam idem, napr. do obchodu, tak ma síce zopár známych pozdraví, porozprávame sa a to je asi tak všetko. Neviem, ako mám s ni
najlepsích kamosov si vyberies z toho fachu jaký ta baví.. t.z. hladaj si kamosov ktorí majú rovnaké záluby ako ty, a mate niečo spoločné.... a uvidíš že to pôjde lahko ako sa skamarátit... pretože budes mat s nimi aj o čom hovoriť
takže smelo si najsť takých ľudí... a po pár dnoch isto nejaké väzby nastanú
@1 ....naozaj velmi dobre povedane....no urcite musis zacat chodit von...ja osobne mam tiez trocha spoznavat ludi pretoze som taktiez hanblivy, ale to skor z dovodu, ze nechcem urobit zly dojem na zaciatku, alebo sa prilis prejavit ako mam vo zvyku...
Mna musi clovek najprv spoznat aby ma mohol chapat, ja som totiz prilis akcny, takze davam si cas kym spoznam cloveka aby som vedel co si k nemu mozem dovolit...
A takto spoluziaci nic???alebo chalani z inych tried....
ono poviem ti to tak ako byva s babami:
" mozes sa v pohode zoznamit s babou, ktora sa ti nepaci alebo ktoru nechces, alebo nedobre vyzerajucu, ale zapamataj si, ze aj ona ma kamosky a na oplatku ta zoznami s nimi a hned sa nadvazuju nove znamosti a nove lasky"
je to proste retazova reakcia...
Jedina osvedcena rada na toto: nesed doma, zacni chodievat von, venuj sa nejakemu sportu ktory ta bavi a ludia pridu sami
hmm ja to mam zase opacne ,mna volaju kazdy den znami .,a ja nechcem chodit von ...ale neviem co by som poradila ,snaz sa byt viac srdecnejsi a otvorenejsi k ostatnym
par rokov dozadu som strasne rad hraval pocitac (co robim doteraz) no a nepoznal som vela ludi. musim vsak priznat ze mi to nijak nevadilo. zmenilo sa to asi pred rokom ked som zacal chodit s chalanmi po baroch a sem tam na zabavu... spoznal som vela novych tvari, ani neviem ako naozaj to ide lahko no a ak mas problem sa niekomu prihovorit, bude to malym sebavedomim, to sa da napravit nejakym kurzom, alebo su aj knizky na to takze vela zdaru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a rovnake je to aj s priatelmi, ak sa budes venovat tomu co ta bavi, tak sa neubranis tomu aby si spoznal priatelov
sak ak ta bavi drtit comp tak drt cez net a najdes si friendof
a ptm mozte dat aj stretko
takže smelo si najsť takých ľudí... a po pár dnoch isto nejaké väzby nastanú
Mna musi clovek najprv spoznat aby ma mohol chapat, ja som totiz prilis akcny, takze davam si cas kym spoznam cloveka aby som vedel co si k nemu mozem dovolit...
A takto spoluziaci nic???alebo chalani z inych tried....
ono poviem ti to tak ako byva s babami:
" mozes sa v pohode zoznamit s babou, ktora sa ti nepaci alebo ktoru nechces, alebo nedobre vyzerajucu, ale zapamataj si, ze aj ona ma kamosky a na oplatku ta zoznami s nimi a hned sa nadvazuju nove znamosti a nove lasky"
je to proste retazova reakcia...
Jedina osvedcena rada na toto: nesed doma, zacni chodievat von, venuj sa nejakemu sportu ktory ta bavi a ludia pridu sami