ale väčšinu času trávim u partnera a k nasťahovaniu nám chýba málo
a zároveň je to trochu s rodičmi, keďže otec býva o poschodie vyššie, aby som na ňho dohliadla, keďže je vo vyššom veku
@mytickaentita@10 nie nezostali, prečo by mali @kobra@9 a ty trpíš ultra kokotizmom ty debil sprostý idiotský naničhodný retardovaný a falošný. Staraj sa do seba a nie do druhého, ty morálista. Kkt
@lytaryta@7 lebo mama povedala, že ju nemôže vyhodiť na ulicu, no keby bolo po mojom, tak by išla…
Ja ju tu nehodlám obskakovať. @11monika11@6 lebo tam už tróni sestra, stačí si prečítať vyššie a nemusela si sa to ani pýtať. A s ňou to nehodlám tam byť, to je taký typ človeka s ktorým nechcem byť, lebo ja by som jej tam bol úslužný.
@samsebou30@12 kde vyššie si mam prečítať? Veď ja som sa pýtala prvá a dovtedy si sestru nespomínal. Keď si o nej písal, moja otázka tam už bola. Sorry, ja to fakt neviem spätne vymazať podľa toho kto co napíše
@11monika11@15 no v mojej správe @3 , len som to tam myslel na sestru, ale nevedel som, prepáč že ma asi nepoznáš tak dobre a si si to nedomyslela, keď som sa nepresne vyjadril…
😼🤔 (well, vsak jasneze nie hned ju vyjadzovat na ulicu,) ale preco to vlastne nemáte úplne opacne ?
teda ona v tej 1malej chyzi, a ty v tom hornom byte, co si si chystal, vsak
beztak (aspon dami tak vidí) zarábas víc, má a prinásas o dost vacsí income
njn, kazdému 'dle jeho zásluh (a potrieb)
no hej, je to take, ze prides na "navstevu", odides o 4 dni horko-ťažko a začneš si uvedomovat, že načo vlastne chodiš preč, keď to nikomu z vas nevyhovuje a mas aj tak home-office cize ani nie je vyhovorka dochadzanie niekde ze stale existuje to druhe "byvanie", ale realne aj ked tam si, tak on dojde na dlho, takze vlastne byvate na 2 miestach, ale byvate spolu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a zároveň je to trochu s rodičmi, keďže otec býva o poschodie vyššie, aby som na ňho dohliadla, keďže je vo vyššom veku
@kobra @9 a ty trpíš ultra kokotizmom ty debil sprostý idiotský naničhodný retardovaný a falošný. Staraj sa do seba a nie do druhého, ty morálista. Kkt
Ja ju tu nehodlám obskakovať.
@11monika11 @6 lebo tam už tróni sestra, stačí si prečítať vyššie a nemusela si sa to ani pýtať. A s ňou to nehodlám tam byť, to je taký typ človeka s ktorým nechcem byť, lebo ja by som jej tam bol úslužný.
teda ona v tej 1malej chyzi, a ty v tom hornom byte, co si si chystal, vsak
beztak (aspon dami tak vidí) zarábas víc, má a prinásas o dost vacsí income
njn, kazdému 'dle jeho zásluh (a potrieb)
sory ze sa tak starám, len ma toto napadlo, jako riesenie
(..teda, ak tam tá sestra uz nemá, / nezije uz aj s deckom, a /alebo frajerom, partnerom,
co nvm )