poradte mi ako ochoriet za jden maximalne 2 dni prosiiiiiiim surne to potrebujem prosim pišete budem vam moc vdačna diky moc najlepšie nejake overene rady dik
chod sa vecer ked uz bude zima okupat do nejakeho blizkeho jazera a domov chod v mokrych plavkach a doma sa este doraz nejakou colou zapal pluc jak vysity
prebehni sa niekde na drahe, par koleciek az sa spotis a potom vypi pekne pollitra studenej vody...velmi vhodne na zapalene hrdlo a nadchu tak na 3-5 dni...Zn: nerucim za zapal pluc
Chod za doktorkou a popros ju o PN zaplatis asi v prepocte 50Sk alebo 100 na to, ze ta vypise. Ja som tak raz bol vipisany na 7 dni za poplatok. Ale to som bol koli dovolenke, lebo inak by ma zo skoly ani neuvolnili. Ale rozmyslat o tom ako ochoriet. dievca, ze ty si to nemyslela vazne?
@17 s tu kredu som to skusal a mal som asi pol hodiny 37,5. a to jej mam kelo zozrat? uz som ju jedol cistu, rozdrobenu v sirupe, s chlebom a nic. prosim poradte
Ďakujem všetkým za rady . . . Dnes keď prídem domov skúsim ten Paralen s kávou . . . Ja väčšinou keď chcem byť chorý tak si umyjem hlavu a idem vonku . . . aj keď je vonku zima ale to je dosť veľký nábeh na zápal mozgových blán . . . :/
Ako byť chory? Ja,ked som nechcela ist do skoly kvoli nejakej pisomke,tak som nespala celu noc,cely deň som nič nejedla a pila len minimalne a potom rano som si dala polku rozdrvenej kriedy s vodou a ja mam imunitu,ze podme na jahody,takze mne to fungovalo genialne.Bolela ma hlava,bolo mi zle,chcelo sa mi spat a mala som zvysenu teplotu,cize ked som dosla do skoly tak cez tretiu hodku musel prist pre mna otec a prave vtedy boli tri pisomky po sebe,takze ani jednu som nepisala potom som dosla domov a spala som az do utorka vecer fajnovo som si nesla tri dni do skoly.Ano,viem,niektori si myslite,ze nam je*e,ale ked to spravis len raz,tak sa svet nezruti. Bye
môj zaručený trik nalej doo pohara vodu daj ju do mrazničky zatial než bude chladnut vyber z mrazničky kocku ladu a prilož si ju ku krku! potom vypi tú studenú vodu a maš také bolesti hrdla že si doma najmenej týžden
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
a preco potrebujes ochoriet?
No a ked chces byt chora tak ja ta v pohode okaslem momentalne mam urcite vsetky choroby sveta
strav celu noc iba v tielku a sukni a mas to zarucene
a btw tato tema tu uz bola 500 krát
a nieco pokazene zjedz
osvedcene
@tima52 žeby zo školy?
šlohni.. zo školy D