nie sú mi moc sympatické reklamy na udržateľné menštruačné pomôcky s päťminútovým kvetnatým opisom, zachádzajúcim do zbytočných detailov (aj keď na druhú stranu, samozrejme, musím povedať, že som rada, že sú jednorázové, v podstate nerozložiteľné pomôcky na ústupe a na popularite naberajú viac enviro-friendly alternatívy, len mi príde, že je toho už všade moc.. a že niektoré dámy majú trochu tendenciu oversharovať )
a nemusím také tie appky na produktivitu, ktoré ti zaručene zmenia život a skillshare a podobné platformy, ktorými je tento influencerský svet tiež presýtený.
No mňa minule celkom naštvalo, keď "dejepis inak" rozprávala polovicu videa o menštruačných nohavičkách niekoľkokrát som to posunula dopredu a ona o tom aj tak ešte stále rozprávala
Ale inak, nesledujem influencerov, takže netuším veľmi čo sa v tom svete deje s reklamami..
@mariquittka@9 videla si tie ich dva rozhovory? Ja si myslim, ze ovela lepsie sa dokazal obhajit Slaytiiina. Ta Livia mi je strasne nesympaticka, nepresvedcila ma vobec Akoze ja som v tychto veciach sice extremny liberal, ale aj keby nie, bola dost slaba podla mna...
No jediné čo sledujem sú nejaké creepepasty, kde vačšinou propagujú knihkupectvá nehovoriac o tom že občas aj s nejakou akciou, takže mi tie spolupráce skor vyhovujú.
Nič menej strašne ma fakt iritujú absolútne nesúvisiace spolupráce a zhadzuje to v mojich očiach daného človeka, keď sa k nej upíše.
@azizi@14 jj presne, zo začiatku som ju ako tak brala, ale keď vyšla na povrch jej politická spolupráca a keď sa začala zamotávať a protirečiť, tak uff....najväčšia blbosť bola propagácia knižky Falošná pandémia a potom aj to, s akou istotou tvrdila, že jablko a beh dokážu byť náhradou vakcíny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a nemusím také tie appky na produktivitu, ktoré ti zaručene zmenia život a skillshare a podobné platformy, ktorými je tento influencerský svet tiež presýtený.
Ale inak, nesledujem influencerov, takže netuším veľmi čo sa v tom svete deje s reklamami..
Je to proste platena reklama
Nič menej strašne ma fakt iritujú absolútne nesúvisiace spolupráce a zhadzuje to v mojich očiach daného človeka, keď sa k nej upíše.