keď vtedy vstanem (aj to ja vstávam inak o nejakú hodinu ešte neskôr) tak si dám v prvom rade jogurt a poprípade ovocie, ak mám chuť. potom počkám asi do tretej, dám si raňajky, večer o nejakej 19:00-22:00 (záleží čo zjem na raňajky) si dám ľahký obed (niekedy vynechám) a zhruba o druhej-tretej nadránom mám večeru... a po večeri idem spať (o nejakej tretej-štvrtej). takto to funguje každý deň, pokiaľ som doma...
@1 to len cez sobotu a nedelu tak skoro.. cez tyzden teraz sme doma len ja s bratom. vtedy o 12 ranajkujem, potom obedujem ale o 3 - 4 a veceriam asi o 7-9 hehe
a to mi furt vsetci hovoria ze mamm posunuty rezim
Zvycajne vstanem o tretej a obedujem o siestej. Ranajky mavam len cez skolu, alebo ked som sam doma na dlhsiu dobu. Vtedy nepracujem, cize nepresedim cely den za compom a mam cas aj na tie ranajky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
My keď tak, tak po druhej a už vlastne ani nezvykneme obedovať, proste keď sa navarí a kto chce si dá, keď bude chcieť, to je oveľa lepšie.
a to mi furt vsetci hovoria ze mamm posunuty rezim