Diskusie - 845. stránka fóra
UMB psychológia alebo telesná
Chcel by som od budúceho roku začať navštevovať UMB v Banskej Bystrici. Máte niekto skúsenosti so štúdiom psychológie alebo telesnej výchovy ? Prípadne ktorý odbor viac preferujete ? (z hľadiska náročnosti prípadne uplatnenia). Vopred ďakujem... Otvor fórum »
8. 11. 2016 12:50
37
TOP 10 Vašich Naj Filmov
Milé dámy a páni, Podľa vašich príspevkov do tohto fóra by som chcel zostaviť TOP 10 filmov, ktoré sú vaše obľúbené, prípadne, ktoré by ste odporučili vaším kamarátom a známim. Na... Otvor fórum »
8. 11. 2016 09:41
17
Priatelia
Ste skôr taký typ človeka, čo aj keď sa dlhšie (pol roka a viac) s kamarátmi často hádate a leziete si na nervy, snažíte sa tie vzťahy riešiť a napraviť za každú cenu, bojujete za ne, ... Otvor fórum »
8. 11. 2016 01:26
26
Problém s Wi-Fi
ahojte potrebujem sa pripojit ku kamosovej wifi a po zadani hesla mi píše že k sieti sa nedá pripojit ( a áno heslo je správne :D ). Nejake návrhy ? Za každú radu budem vdačný :) Otvor fórum »
7. 11. 2016 23:18
9
Program na písanie
ahojte, potrebovala poradiť. Idem písať diplomovku a som totálny technický/počítačový antitalent. Potrebovala by som nejaký spoľahlivý program na písanie čo sa najviac podobá ms word a dá sa v ňom ukladať aj do pdf. Vedeli... Otvor fórum »
7. 11. 2016 23:08
3
Velký Meder zábava
Neviete mi niekto poradiť kde sa dá vo Velkom Mederi zabaviť, poprípade dobre najesť, kaviarne, reštaurácie, bary, čokolvek... píšte, píšte Otvor fórum »
7. 11. 2016 22:38
8
Facebook aplikácie
Ahojte, nakoľko Facebook pred nejakým časom vymazal funkciu odosielania správ cez prehliadač a ste nútený stiahnuť si messenger, tak som sa chcela spýtať, či náhodou nepoznáte nejaký alternatívny prehliadač alebo aplikáciu, cez ktorú to funguje... Otvor fórum »
7. 11. 2016 19:18
4
HELP!!!
Mala by som záujem o zmenu študijného programu na výške.. som v prvom ročníku, neviete, je to možné?? Počula som že áno, ale za poplatok, je to tak?? Otvor fórum »
7. 11. 2016 18:33
2
Rozprávka
caute ludia potrebujem pomoc. ked som bola mala tak som mala na videu jednu rozpravku a dej bol asi takyto: daky typek kresleny vyhral plavbu na vyletnej lodi ale dostal sa na piratsku a potom isli ty pirati hladat... Otvor fórum »
7. 11. 2016 18:33
2
Scio - VŠP
Zdravím, chcel by som sa opýtať či niekto nemáte scio testy konkrétne Všeobecné študijné predpoklady, lebo za chvilu budem robiť naostro a neviem nikde nájsť všp testy zadarmo iba české som našiel, ak by niekto mal a... Otvor fórum »
7. 11. 2016 17:46
8
Telka 2016
Aká je podľa Vás najlepšia značka televízora ? Je lepšie ísť do ultratenkého alebo zakriveného ak chcem niečo extra ? Otvor fórum »
7. 11. 2016 17:02
26
Koko*, pi*a, kur*a
Odkiaľ pochádza pôvod týchto troch slov (a čo znamenajú v preklade?) A prečo sa označujú ako vulgárne, keď si ich len tak niekto vymyslel? To kľudne môžem označiť aj banán za nadávku a bude to hneď slovo, ktoré... Otvor fórum »
7. 11. 2016 16:39
10
Mám vraj super fantáziu-ako ju zúročiť?
Ahojte, každý mi vraví že mám veľký zmysel pre humor fantáziu že mám byť herečka alebo mám napísať knihu? Myslíte si že by sa to oplatilo? alebo respektíve ako to mám zúročiť? Nevraví mi to len rodina:) ďakujem... Otvor fórum »
7. 11. 2016 10:55
6
FCE skúšky
Ahojte, chcem si spraviť FCE certifikát budúci rok. Ak je tu niekto, kto ho absolvoval, tak by som chcela vedieť info ohľadom prípravy, z akých kníh sa najlepšie učiť, priebeh skúšky.... atď. Ďakujem Otvor fórum »
7. 11. 2016 09:24
16
Coca cola, Pepsi cola
Máte niekto skúsenosti s pomocou týchto nápojov pri rôznych dietách spojených s problémami s trávením? Otvor fórum »
7. 11. 2016 08:06