Diskusie - 823. stránka fóra
5
Fyzika 2. rocnik SS
ahojte, nasiel by sa niekto kto by mi pomohol s testom z fyziky? ten test je o deformacii, hookov zakon, teplotna roztaznost a zmeny skuponstva. Otvor fórum »
4. 12. 2016 18:03
2
Anglicko slovensky pribeh
Hladam na nete nieco take ako je pribeh v anglictine a hned vedla prelozeny do slovenciny. Neviem ako sa to vola ale su take knizky, nechcem kupovat knihu len nájsť take pribehy/rozpravky... Otvor fórum »
4. 12. 2016 18:02Mikina
Kde zoženiem franlin marshall mikiny? Na googli maju hrozne malý výber Otvor fórum »
4. 12. 2016 17:46
8
Spánok
Ako dlho ste najviac vydržali nespať a ako ste sa potom cítili ? Zaujímajú ma vaše odpovede. Otvor fórum »
4. 12. 2016 17:29
5
Kto robí dredy
Poznate niekoho skuseneho kto vie robit naozaj dobre dredy ? :) Otvor fórum »
4. 12. 2016 15:49
8
HUDBA
Aký je Váš obľúbený interpret/ka a skladba ? :) Mne sa momentálne páči Moja reč- Rátaj so mnou (Offline2014) ... Otvor fórum »
4. 12. 2016 14:23
8
Bratislava, jazyky, univerzity,,.
Za rok maturujem, Psychologia ma zaujima, ale som velmi citlivá..Najradsej by som sa naucila tolko jazykov, kolko zvládnem, tlmocnictvo a prekladatelstvo?Stredoeuropske jazyky na UK?alebo EUBA FAJ, alebo nieco iné a jazyková skola, poradte mi nieco prosim :/ Otvor fórum »
4. 12. 2016 13:18Problem s telefonovanim - vypinanie hovorov
Ahojte, neviete prosim kde moze byt chyba (ci niekde v nastaveni alebo skor na karte) ked sa mi pocas prebiehajuceho hovoru na mobile snazi dovolat niekto iny a v tom momente sa prebiehajuci hovor sam od seba vypne? jedna... Otvor fórum »
4. 12. 2016 12:37
8
Sexuálne zlyhania
4. 12. 2016 11:13
26
Kto vám najviac v živote ublížil?
4. 12. 2016 09:55
16
Rozumeli by si?
Keby sa stretla Bratislavská mačka s napr. mačkou z Hondurasu a jedna by mňaukla na tu druhú, bude jej rozumieť čo hovorí? Otvor fórum »
4. 12. 2016 03:45
9
Slimák do ucha
Chcem si dať slimáka do ucha. Chcela som sa spýtať či to treba občas aj nejako čistiť aby sa to nezapálilo alebo tak, a že či mám ísť pred tým ku kožnému aby mi povedal či to je... Otvor fórum »
4. 12. 2016 01:03
12
Dôvera ??
Ahojte.. mám priateľa.. pred pár týždňami sme sa trocha pochytili, lebo často chodil von.. cez týždeň a tak.. aj napriek tomu, že mi povedal, že nikam nepôjde. Od vtedy ho to mrzelo, že to pár... Otvor fórum »
3. 12. 2016 22:58
4
EGR VENTIL Skusenosti
Caute Chcem sa informovat co riskujem ak budem mat odpojeny egr ventil? Hlavne po techneckej stranke a potom aj ci neriskujem nieco na STK. Dakujem za kazdu informaciu :) Otvor fórum »
3. 12. 2016 20:30SOŠ IT
Ahojte, chodíte niekto na SOŠ IT v Banskej Bystrici, odbor PMMO? Potrebujem vedieť ktorá trieda to je aby som vedela rozvrh:D a potom možno nejaké infošky v "tajnej správe" ak sa niekto ozve:) Ďakujem❤ Otvor fórum »
3. 12. 2016 19:12
10LinkedIn
Aké máte skúsenosti s linkedin. com? Oplatí sa na Slovensku venovať čas robením si profilu atď? Našli ste si nejakú prácu/brigádu cez LinkedIn? Skúste rozpísať nejaké pojmy, dojmy, že či sa tým má človek zapodievať. Otvor fórum »
3. 12. 2016 18:50
8
Peniaze na cestovanie
Ahojte, rada by som sa vás spýtala- Mám 12 rokov a viem že netuším o budúcnosti ani prd, ale naozaj by som chcela cestovať. Niečo na spôsob Road Tripu s mojimi priateľmi. Na... Otvor fórum »
3. 12. 2016 17:30- 1 Ak Rusko hodí atomku na Kyjev, malo by NATO hodiť atomku na Rusko ?
- 2 aky je najdrahsi kusok vo vasom satniku?
- 3 Kam ste to v minulosti na Birdzi najviac dotiahli?
- 1 Keby ste mali depresie či silné úzkosti, obrátili by ste sa na psychiatra?
- 2 Myslíš si že nasledujúce voľby na Slovensku budú zmanipulované?
- 3 Delenie sa s jedlom
- 4 Ak Rusko hodí atomku na Kyjev, malo by NATO hodiť atomku na Rusko ?
- 5 aky je najdrahsi kusok vo vasom satniku?
- 6 Kam ste to v minulosti na Birdzi najviac dotiahli?
- 1 Keby ste mali depresie či silné úzkosti, obrátili by ste sa na psychiatra?
- 2 Myslíš si že nasledujúce voľby na Slovensku budú zmanipulované?
- 3 Delenie sa s jedlom
- 4 Ak Rusko hodí atomku na Kyjev, malo by NATO hodiť atomku na Rusko ?
- 5 aky je najdrahsi kusok vo vasom satniku?
- 6 Kam ste to v minulosti na Birdzi najviac dotiahli?