Diskusie - 768. stránka fóra
6
Talentovky na umeleckú
hlasim sa na umelecku skolu animovanej tvorby a umelecku skolu dizajnu (odbor graficky dizajn na oboch) chcela som sa len spytat (ludi co tam chodite/chodili ste:D) na plusy a minusy a ci sa dali zvladnut talentovky, som z... Otvor fórum »
11. 2. 2017 18:33
6
Váš osobný ERB
Ak by ste si mali vytvoriť váš osobný erb čo by na ňom bolo? A podľa čoho by ste vyberali jednotlivé prvky do erbu? Podľa vzhľadu, vlastností alebo podľa minulosti a vašej histórie? Otvor fórum »
11. 2. 2017 18:29
21
Canisterapia&Hipoterapia
Ahojte, je tu niekto kto študuje, príp. zvažuje štúdium na UVLF: vzťah človek - zviera a jeho využitie v canisterapii a hipoterapii? Chcela by som vedieť, či to má nejaký zmysel, či nie je predsalen... Otvor fórum »
11. 2. 2017 17:18
14
Učiteľstvo estetiky v Prešove
Ahojte, študuje, alebo študoval niekto tento odbor??? Nepotrebujem vedieť možnosti uplatnenia, no zaujímalo by ma, ako sa vám štúdium tohto odboru páčilo, poprípade, čo sa vám nepáčilo :) Otvor fórum »
11. 2. 2017 17:14
12
Problém so zvukom na mobile
Ahojteee, tieto Vianoce som dostala mobil Huawei P9 Lite, keď som na YT alebo hocičo iné kde je zvuk, prestane ísť. Začne zvuk úplne spomaľovať, sekne mi mobil a vypne sa. Nestáva sa to... Otvor fórum »
11. 2. 2017 16:59
11
Najlepšia dovolenka je,,,,
11. 2. 2017 15:16
21
Prečo má zmysel byť spravodlivým?
Jedna z klasických filozofických otázok. Existuje na ňu všeobecná odpoveď? Otvor fórum »
11. 2. 2017 15:04
7
Aký som ročník na strednej v USA?
Ahojte, potrebovala by som vedieť, aký ročník by som bola na strednej v USA. Aktuálne som druháčka na klasickom 4-ročnom slovenskom gymku, a teda potrebovala by som vedieť, aký "ročník" budem další rok v USA.... Otvor fórum »
11. 2. 2017 13:18
7
Sýte & zdravé jedlo na raňajky či obed
Ahojte, mám na starosti marketing pre nové bistro pri UNIBA a chceli by sme nejako rozumne nastavit ceny a ponuku raňajkových a obedových špeciálov pre študentov. Aká je pre vás prijateľná cena za raňajky a obed? Ako často... Otvor fórum »
11. 2. 2017 12:57
28
Akú najčudnejšiu kombináciu chutí máte radi?
Rôzne kombinácie chutí jedál či nápojov, ktoré sú bežné iba pre vás (a nie veľký počet ľudí) Otvor fórum »
11. 2. 2017 11:23
44
Páčia sa Vám ženy s veľkými prsiami?
11. 2. 2017 09:17
3
Dalacin T
Ako sa to nanáša? :D stačí to prstom rozotrieť po tvári? :D na problematické miesta? Máte s tým skúsenosť? Otvor fórum »
11. 2. 2017 08:53
3
Ako sa vám páčil najnovší film Jima Jarmuscha Paterson?
Kde by ste zaradili tento film. Medzi jeho lepšie, alebo horšie filmy? Otvor fórum »
11. 2. 2017 08:23
6
Problém s messengerom
Zdravím. Aj vy máte problém s messengerom, že keď scrollujete v zozname správ, tak vás to vráti na začiatok? Otvor fórum »
10. 2. 2017 22:18
4
Súrne
Dobrý deň máte dakto 50 odtienov sivej a Grey v PDF v Slovenčine ? Otvor fórum »
10. 2. 2017 22:06
25
Odoberáte či sledujete nejaké Youtube kanály?
Často tam chodím hľadať rozptýlenie či si rozširovať obzory. Mnohí chodíme len kvôli hudbe, ja napríklad sledujem niekoľko aktívnych kanálov, pričom jeden je napríklad o sebaobrane, iný o staraní sa o svoj zovňajšok, ďalší polemizuje... Otvor fórum »
10. 2. 2017 18:28
1
Odvolanie VS
Čaute mám otázku.. ak podám odvolanie na vysokú školu (neprijatie pre nedostatok miesta) do kolkých dní/mesiacov mi dajú vedieť či ma berú na základe odvolania ? je to až v júni keď sa dozvedia kto z prijatých ide na ich... Otvor fórum »
10. 2. 2017 17:10- 1 Ak Rusko hodí atomku na Kyjev, malo by NATO hodiť atomku na Rusko ?
- 2 aky je najdrahsi kusok vo vasom satniku?
- 3 Kam ste to v minulosti na Birdzi najviac dotiahli?
- 1 Keby ste mali depresie či silné úzkosti, obrátili by ste sa na psychiatra?
- 2 Myslíš si že nasledujúce voľby na Slovensku budú zmanipulované?
- 3 Delenie sa s jedlom
- 4 Ak Rusko hodí atomku na Kyjev, malo by NATO hodiť atomku na Rusko ?
- 5 aky je najdrahsi kusok vo vasom satniku?
- 6 Kam ste to v minulosti na Birdzi najviac dotiahli?
- 1 Keby ste mali depresie či silné úzkosti, obrátili by ste sa na psychiatra?
- 2 Myslíš si že nasledujúce voľby na Slovensku budú zmanipulované?
- 3 Delenie sa s jedlom
- 4 Ak Rusko hodí atomku na Kyjev, malo by NATO hodiť atomku na Rusko ?
- 5 aky je najdrahsi kusok vo vasom satniku?
- 6 Kam ste to v minulosti na Birdzi najviac dotiahli?