Diskusie - 454. stránka fóra
21
Angličtina
Chcela by som sa cez prázdniny a nie len cez prazdniny učiť po Anglicky... zlepšiť sa na takú úroveň, že by som bola v budúcnosti schopná pracovať ako zdravotná sestra v zahraničí lenže sa nemám čoho chytiť. V škole my... Otvor fórum »
5. 7. 2018 14:12
6
Black Mirror
Zdravím, chcem sa spýtať tých ktorí videli seriál Black Mirror či mi nevedia poradiť niečo podobné, či už film alebo seriál. Ide mi najmä o ten psychologický nádych. Otvor fórum »
5. 7. 2018 12:23
24
Laptop- architektúra
Ahojte, nevedeli by ste odporučiť dobrý laptop, použiteľný na architektúru? Potrebujem Intel i7, operačnú pamäť 8GB a HDD+SSD 1280GB. Cena do 1000€ Rozmýšľam nad HP pavilion power 15 bc307nc alebo MSI GE62 2QC-402CZ apache. ... Otvor fórum »
5. 7. 2018 11:46
10
Autoškola, posledný pokus
Čaute, chcel by som sa Vás opýtať, či na posledný pokus dajú na skúške nejakú ľahšiu jazdu alebo či berú vacsi ohľad na to, že už je to posledný pokus. Som stresak, tak robím hlúpe... Otvor fórum »
5. 7. 2018 09:47
7
Filmy a Seriály
Čaute ludkovia, mám pre vás vynikajúce weby na sledovanie filmov a seriálov http://sledujserialy. sk/ a https://www. sledujfilmy. to/ Otvor fórum »
4. 7. 2018 23:26
8
Ricínový olej na vlasy
Používali ste niekto ricínový olej na rast vlasov? Aké s ním máte skúsenosti? Začali vám rásť nové vlasy? Vlasy mi zredli v poslednej dobe a čítala som, že ricínový olej pomáha pri raste nových vlasov. Otvor fórum »
4. 7. 2018 22:54
16
Tolerujete/Tolerovali by ste partnerovi navštevovanie zoznamiek? Navštevujete ich sami?
- Áno, však iba si píše s ľuďmi, nikoho si nehľadá. Tiež ich navštevujem.
- Áno, nemám s tým najmenší problém. Tiež ich navštevujem.
- Nie, pokladám to za hnusné, podlé a neúctivé voči mne. Nenavštevujem ich ani ja.
Ďalšie možnosti »
4. 7. 2018 21:26- Áno, nemám s tým najmenší problém. Tiež ich navštevujem.
- Nie, pokladám to za hnusné, podlé a neúctivé voči mne. Nenavštevujem ich ani ja.
Ďalšie možnosti »
12
Orientácia :)
Ahojtey chcem sa opýtať, aký máte názor na gayov ( homosexuálnych ) ? Viem že pre viacerých sú to kurv* hnusne buzerantské... Ale čo keď to majú dané of narodenia ? Ja sa sám priznam, ... Otvor fórum »
4. 7. 2018 16:35
20
Plemeno
Ahojte :) Plánujem si v najbližšej dobe zaobstarať psíka. Keďže máme doma už nejaké zvieratá, tak to nemôže byť len tak hoc'aké plemeno. Máte s nejakým konkrétnym dobré skúsenosti? Otvor fórum »
4. 7. 2018 16:10
7
Nefunguje mi jack na slúchadlá
Od včera mi nefunguje jack na slúchadlá, prv som si myslela že používam zlé tak som ich vymenila za tie čo som mala pribalené pri kúpe, ale nefunguje to. Mám dať telefón do opravy alebo mám... Otvor fórum »
4. 7. 2018 00:03
24
Bude mi chýbať
Som na Dovolenke a spoznal som tu kamarátku. (17r a ona ma 14r) lenže ja som Slovak a ona je zo Švédska. Strašne si rozumieme a už teraz ma chytá ta nalada že čo ak sa už nikdy... Otvor fórum »
3. 7. 2018 23:57
11
Zahlasuje tým ktorým sa chce, čo by ste si vybrali.
3. 7. 2018 22:16
21
Oblečenie, ktoré už nechcete
Čaute, chcem sa spýtať, čo robíte s oblečením, ktoré už nechcete? Hlavne také, ktoré nie je až tak nosené, ale už sa vám čo ja viem nepáči. Darujete ho? Ak áno, nie je... Otvor fórum »
3. 7. 2018 20:12
5
Farbenie
Chcem si farbit vlasy na fialovo no moje sú tmavohnedé. Dalo by sa nejako vyhnúť peroxidovaniu aby som si vlasy až tak nezničila ? Otvor fórum »
3. 7. 2018 19:25
1
ERAZMUS+ STÁŽ UKF NITRA
čavte, bol už niekto z vás na zahraničnej stáži Erazmus+? Ja študujem na UKF v Nitre a chcel by som ísť teraz cez prázdniny na stáž, len neviem ako to funguje, či mi to schváli škola atd.... Otvor fórum »
3. 7. 2018 18:21
25
Mať škaredé cigánske auto alebo nemať žiadne?
3. 7. 2018 17:08
11
Ktorá oblasť IT je najperspektívnejšia?
Svoj rozhľad som získal vo všetkých oblastiach v IT v bakalárskom štúdiu, kde som si prešiel všetkým a všetko ma bavilo, naozaj bavilo, neviem sa teda rozhodnúť, že v ktorej oblasti pokračovať, nejaké nápady, ... Otvor fórum »
3. 7. 2018 14:15