Diskusie - 3286. stránka fóra
22
Slovenčina ako nárečie češtiny?
Pridám sem len "pár" slov, ktoré sú viac menej české (často len Slováci si upravili koncovku) Vzhľadom na tom, že čechizmov v našom nádhernom jazyku je mimoriadne... Otvor fórum »
9. 1. 2013 14:42
20
Masturbácia
Chalani aj dievčata mám otázku. Strkáte prsty do riti, počas masturbácie. Otvor fórum »
9. 1. 2013 14:26
9
Facebook, Stiahnutie celej historie chatu
Ahojte ! :) V tento krásny deň kedy som sa ráno prebudil do krásnneho počasia kde padal snežík potrebujem od Vás radu. Potrebujem nájsť nejaký spôsob, ako skopírovať rýchlym spôsobom celú históriu chatu (... Otvor fórum »
9. 1. 2013 13:55
37
Svokor ma zneužil.
Svokor ma opil do bezvedomia. Neviem po kolkatých hodín som sa prebral, ale zistil som, že nahý ležím na posteli a každú jednu končatinu som mal priviazanú o nohu postele. Všade bolo... Otvor fórum »
9. 1. 2013 13:46
31
10
Grafický tablet
Ahojte, už dlho snívam o tablete a konečne som sa odhodlala, že si ho v najbližšej dobe kúpim. Značku som si vybrala Wacom, ale neviem sa rozhodnúť, ktorý typ. Uvažujem skôr nad tými lacnejšími... Otvor fórum »
9. 1. 2013 13:16
14
Roztraseny obraz na monitore
Mam taku prekerku. Vlastnim LED monitor IIYAMA a od zaciatku su s nim problemy. Mam ho pripojeny na starsom laptope cez kabel, neviem presne ako sa vola ci VGA kabel alebo co to je. Po zapojeni... Otvor fórum »
9. 1. 2013 12:56
15
Napadla vas niekedy taka uchylnost, ze by ste ja neviem, so svojim frajerom volali a pritom by ste masturbovali? Najlepsie to popisuje nasledovne video http://ulozto. sk/live/xCt1He6/teen-kasia-52-hi-mom-wmv Kto nema zaujem, tak si ho nemusi... Otvor fórum »
9. 1. 2013 12:50
3
Kvalita študia talianskeho jazyka na UKF v Nitre
Prosim, potrebovala by som od niekoho kompetentneho a zainteresovaneho pomoct, poradit, aka je kvalita študia talianskeho jazyka na UKF v Nitre..? Teraz koncim prvy semester v BA kde študujem 4 jazyky, čo je velmi... Otvor fórum »
9. 1. 2013 12:15
31
Kolegyňa zlodejka
Čaute, skúsim to zhrnúť. Robím ako čašníčka v reštike, robíme po jednej, cez obedy po dve. Nedávno sa mi stalo, že po odchode "vypomáhajúcej" kolegyne mi v kase chýbalo 20€. ... Otvor fórum »
9. 1. 2013 11:58
6
Mal by zakladateľ ankety či fóra odpovedať/hlasovať na svoju otázku aj sám?
- je mi to jedno, môj názor je podstatný!
- áno, nech viem, ako sa prípadne pchať do zadku
- je mi to fuk
Ďalšie možnosti »
9. 1. 2013 11:49- áno, nech viem, ako sa prípadne pchať do zadku
- je mi to fuk
Ďalšie možnosti »
8
Trenda
:D http://www. joj. sk/halo/halo-archiv/2012-11-29-halo-finale-prvej-serie. html od takej 3, 5 min. Je to vtipne podla vas, teda aj cele halo ? ale zaujala ma tato osoba :D, akoze dobra parodia... Otvor fórum »
9. 1. 2013 11:48Pokoj
Ak mne nedajú neprajníci pokoj nedám ani ja pokoj nikomu. Jednoduché. A z toho vedie len jediná cesta. Byť s ňou. Otvor fórum »
9. 1. 2013 09:37Neubránenie sa
Ľudia vedia, že sa nedokážem ubrániť väčšine tak si môžu zrejme voči mne dovoliť čokoľvek. Budem tu dovtedy dokedy ju nebudem mať ale to sa už opakujem. Otvor fórum »
9. 1. 2013 09:00
27
Podvodníci zachvátili birdz :D
Milí birdáci chcem Vás len upozorniť, že zachvátila nás senegálsko - sudánska diva @preciousaabdul, ktorá nám ponúka neuveriteľne peniaze:D a to 7, 8 milióna dolárov mno neber to :D. žije akože v utečeneckom tábore a je dedičkou... Otvor fórum »
9. 1. 2013 02:04
43
Zaujímavé prezývky/krycie názvy
Zdravíčko, tak mi napadlo, že by ste sa mohli podeliť o nejaké zaujímavé prezývky či krycie názvy vtipné či výstižné na ktoré ste narazili počas života doteraz. Napríklad u mňa vyhráva zatiaľ: marihuana... Otvor fórum »
9. 1. 2013 01:19
13
Tarot, tarotové karty
čo vy na to? čo si o tom myslíte? Je to podľa vás sprostosť alebo na tom môže byť niečo pravdy?Skúšali ste si vykladať karty? Otvor fórum »
9. 1. 2013 01:19
45
Radšej by som sledoval/a
- prádlo cez okienko práčky počas pracieho cyklu
- jedlo cez okienko vo dvierkach rúry na pečenie
Hlasuj »
9. 1. 2013 01:16- jedlo cez okienko vo dvierkach rúry na pečenie
Hlasuj »
- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Zavist a zmeny
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 30 rokov nezamestnaný panic
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.