Diskusie - 3272. stránka fóra
18
Placebo Fans
Su tu nejaki ze ?:) efemko ma naladilo tym novym singlom, a dala som si teda Meds, davno som to nepocuvala a uz to nie je to co byvalo ale stale sa da. Ako to mate... Otvor fórum »
13. 1. 2013 13:58
2
Interna chyba serveru
Takže ked si idem dať na mobile facebook tak mi tam ukaže neaku internu chybu serveru popri čom mi všetky iné stránky na mobile idú , poradte prosím :) Otvor fórum »
13. 1. 2013 13:12
17
Žehlička+ tužidlo na vlasy
Baby, chcem sa opýtať, mám kučeravé vlasy, čiže si ich žehlím stále... Problém je taký, že si chcem dať farebné tužidlo (fialové ) no a bude si mi treba žehliť vlasy, typujem že mi to pofarbí celú... Otvor fórum »
13. 1. 2013 13:04
31
Kto tvorí domácnosť v ktorej bývate?
13. 1. 2013 13:03
33
Ako obedujete? (podotázky: Ste s tým spokojní? Chceli by ste tráviť viac/menej času pri obede spolu?)
- každý deň všetci členovia domácnosti spolu
- iba v nedeľu všetci členovia domácnosti spolu
- iba jeden deň všetci členovia domácnosti spolu (deň iný ako nedeľa)
Ďalšie možnosti »
13. 1. 2013 12:48- iba v nedeľu všetci členovia domácnosti spolu
- iba jeden deň všetci členovia domácnosti spolu (deň iný ako nedeľa)
Ďalšie možnosti »
29
Aká špina musí byť človek aby toto dokázal,,.
proste by ma zaujímalo či u takýchto ľudí absentuje svedomie úplne alebo ho len dokážu potlačiť. čím si takýto čin ospravedlní a ako sa vlastne pozrie na seba do zrkadla?? dokázali by ste aj vy ísť za... Otvor fórum »
13. 1. 2013 12:47
3
Poznáte tu niekto freebiejeebies?
čaute máte niekto skúsenosti s tou stránkou freebiejeebies. com? Malo by tam ísť o niečo v tom zmysle, že vam po čase dajú určitú elektroniku zadarmo. Neviem či je to pravda tak sa pýtam vás. Otvor fórum »
13. 1. 2013 12:37
10
League of Legends Championship
Čaute, mnohí z vás tu možno hrajete hru LoL , každý zápas čo hrajú pozerám aj majstrovstvá a pod. Ale vždy ma zaujímalo, že ako sa dostať do takého turnaja. Trebars ako CLG, Curse... Otvor fórum »
13. 1. 2013 12:34
23
Viete niekto nemecky?? potrebujem pár základných viet čo som robil cez vianoce,,. Ďakujem :D
prosím, kto má trochu času a rád mi pomôže napíšte budem veľmi rád, potrebujem cca 10 viet o tom, čo som robil cez vianoce, Ďakuejm :D Otvor fórum »
13. 1. 2013 11:37
80
Ak pôjdete do svojho profilu na FB, koľko stránok/skupín máte "lajknutých"?
192 je to v tom riadku ako máte priateľov, fotky, mapy... Otvor fórum »
13. 1. 2013 11:35
7
Biologia
Prosim ako by ste definovali tieto pojmy: -neresenie -mlieč -ikry -lúčovito súmerne telo -statocysta -atol Dakujemmm:) Otvor fórum »
13. 1. 2013 11:34
39
Čo povedať polícií?
Takže partia mladých si vo vedlajšom dome robievajú žúrky a mne to už neskutočne vadí, plus je to mládež a sú stále v podnapitom stave... Takže som sa rozhodla, že to budem riešiť tak, že zavolám policiu... Otvor fórum »
13. 1. 2013 11:04
8
Keď hlasujete v ankete
- najprv si pozriem graf a výsledky pod ním, ale nie som tým pri hlasovaní ovplyvňovaný
- najprv si pozriem graf a výsledky pod ním a som tým pri hlasovaní ovplyvňovaný (aj keď si myslím, že nie som)
- rovno hlasujem bez pozretia si grafu
Ďalšie možnosti »
13. 1. 2013 10:51- najprv si pozriem graf a výsledky pod ním a som tým pri hlasovaní ovplyvňovaný (aj keď si myslím, že nie som)
- rovno hlasujem bez pozretia si grafu
Ďalšie možnosti »
29