Diskusie - 3253. stránka fóra
6
Ahojte . Nedávno som dostal mobil Android , no mám menší problém . Keďže mam wifi pripojenie tak som to hneď vyskúšal a hneď ako prvé som šiel na facebook samozrejme :D no a šiel som nikomu... Otvor fórum »
18. 1. 2013 17:11
11
Poradte čo mám ešte pridať do metodyckého zásobníka
prosím v pondelok ho idem odovzdať a neviem čo tam mám ešte dať poraďte niake pekné detské hry alebo stránku s hrami pls. Otvor fórum »
18. 1. 2013 16:55
17
Iphone facebook
Caute apllaci, mam problem z facebookom. Nechodia mi upozornenia ziadne, mam aj nastavene, aby mi chodili no nechodia, len sa mi zobrazi, ze mam nieco nove na fb na ploche. Kvoli tomu aby... Otvor fórum »
18. 1. 2013 16:37
44
Len zhoda náhod,,?
hmm možno tu podobných tém bolo viac, ale naozaj by ma zaujímal názor viacerých, či veríte na osud - alebo proste niečo/niekoho kto riadi vašu budúcnosť alebo na náhodu..alebo ani jedno - tak čo potom? ... Otvor fórum »
3
Prešovská univerzita - história
Je niekto, kto študoval alebo študuje na filozofickej fakulte v Prešove odbor história ? Otvor fórum »
53
Čaj
Ako často pijete čaj? Akú značku, druh a príchuť máte najradšej? Dávate si do čaju cukor/med/citrón prípadne iné dochucovadlo? Otvor fórum »
18. 1. 2013 15:40
16
Xperia
Aké skúsenosti máte so Sony Xperiou Tipo? Ako dlho vydrží baterka? Zvykáva sa kaziť? Alebo seká? Ja som si ju prednedávnom kúpila, zatiaľ som s ňou spokojná.. Až na zriedkavé sekanie.. Zlým foťákom a výdrž batérie.. Iked baterka mi... Otvor fórum »
18. 1. 2013 15:23
23
Výhody skúškového
1. Potkáte spolužáky, které jste (díky všeobecné studijní morálce) za celý semestr neviděli a u nichž jste netušili, zda ještě studují (a nebo žijí). 2. Zhruba v polovině učícího procesu... Otvor fórum »
18. 1. 2013 15:14
20
Ako sa honí na indiána?
Neviete mi niekdo povedat ako si ho vyhonit na indiána? Otvor fórum »
18. 1. 2013 14:44
14
ZaspaNeviem zaspať
mlieko z medom každý večer, medovkovým ťajom sa nalievam stálušane asi všetky.... už neviem... nejaké rady? prebdené noci sú fakt Otvor fórum »
18. 1. 2013 14:43
3
Jedi Knight: Jedi Academy
Potreboval by som pomôcť. Prešiel som to uvodné intro, aj už sme boli na tej výcvikovej časti, akurát keď už mám ísť na tu prvú cvičnú misiu, vyberem si silu, zbrane, začne načítavať a... Otvor fórum »
18. 1. 2013 14:28
14
Aký darček mamke k 40. narodeninám?
Ahojte, chcela by som sa vás spýtať, čo by ste vy svojej mamke darovali k okrúhlym narodeninám ? :) Ja to už mám viac-menej premyslené, len chcem vedieť aké by boli vaše nápady, ak by som... Otvor fórum »
18. 1. 2013 14:20
20
Detske sny
Mal/a si nejaky svoj velky detsky sen? Cim chces byt, ked vyrasties, alebo ake auto si kupis ked budes velky/a? Stale ta to drzi, alebo uz sa ti to aj splnilo? :) Otvor fórum »
18. 1. 2013 13:41
23
Chcem ukoncit stúdium, toto bude najlepsie rozhodnutie v tomto prípade?
Som druhácka na UKF, studujem stredoeropsku areálovú kultúru, odbor je na ho. no, nic sa nenaucime, vcera mi jeden profesor z katedry tvrdil, ze nás obdor je blbost, a tie nase skúsky sú smiesne. Chcem... Otvor fórum »
18. 1. 2013 12:36
8
PU - manažment
je tu niekto kto tam študuje??... nejaké info! mám záujem o túto fakultu alebo je niečo iné v tomto okolí lepšie? - ale nie nezvladnutelne..? Otvor fórum »
18. 1. 2013 12:30
23
Otazka pre baby
aky druh, resp znacku make upu pouzivate ? ktore vyrobky su podla vas z dekorativnej kozmetiky najlepsie? Otvor fórum »
18. 1. 2013 12:28- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zavist a zmeny
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 30 rokov nezamestnaný panic
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 9 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- nemám kartu od Tesco Mobile tak neviem posúdiť
- zlá (napíš prečo zlá)
Hlasuj »