Diskusie - 3252. stránka fóra
51
Uz ste sa doma
isto skúrili :D. (sami doma podotykam ) Kolko raz , kto casto tak nemusi pisat , a ako bolo?:DJa som sa bavila na dobrej komedii kt. by som inokedy nevenovala cas O:) Otvor fórum »
18. 1. 2013 21:24
67
Už ste sa niekedy opili sami doma?
Nemyslím tak ako posledný alkoholik keď už proste musíte piť aj sám doma, ale tak normálne - si sám doma, dačo si dáš, pochlipkávaš a zrazu si mimo :) Otvor fórum »
18. 1. 2013 21:15
7
Zoznamka
Zdravím.. Pozná tu niekto nejakú zoznamku na nete, kde chodia ľudia z rôznych štátov??? Samozrejme v angličtine. ! :D Otvor fórum »
18. 1. 2013 21:13
7
Pravnicka fakulta v TRnave ?
Poprosím chodí niekto na Pravnicku fakultu v Trnave? ... alebo tam ide? .... ako to tam vlastne chodi?.... chcem poradiť :) Otvor fórum »
18. 1. 2013 20:37
15
Kult hakoveho kriza
Existuju fimy z ktorych budete ohlucani ich grafikou a sience fiction atd. Ale aj filmy v ktorych filmoch nemusi zniet ani jeden vystrel alebo vybuch auta a dokazu vo vas vyvolat nieco ako dieru ktora vas donuti zamysliet sa... Otvor fórum »
18. 1. 2013 20:31
60
Máte svojho idola, ktorého úplne zbožňujete, a neviete si bez ňeho predstaviť život? :) :D
Ked aj tak koho? :D Otvor fórum »
18. 1. 2013 20:24
18
Čo sa vám páči na Slovensku?
Je niečo, čo máte na Slovesnku radi bez toho, aby to potrebovalo zmeny? Je niečo, pre čo by ste ho nikdy neopustili, páči sa vám naša reč? Čo sa vám páči, prečo tu chcete ostať,... Otvor fórum »
18. 1. 2013 20:22
16
UMB BB , UNIZA, UK BA
Vedel by mi niekto niečo bližšie povedať o UMB fakulta humanitných vied- učiteľstvo angliny + ruštiny ? Alebo o UNIZE tiež humanitné vedy odbor anglina + NOSka? a UK BA ruské a... Otvor fórum »
18. 1. 2013 19:47
16
Pocity
nedokážem vyjadriť svoje pocity! .. nechapem prečo aj ked si niečo myslim tak to nedokážem povedať. sklamema niekto a ja som len ticho. dokonca ani ked niekoho chcem a on chcce mňa Otvor fórum »
18. 1. 2013 19:41
26
Prosím o pomoc
Mám 18 a pred rokom som skočila školu . Taký chalan ktorý sa volá Maťo ma stále sleduje od vtedy kedy skončila škola . Je to normálne alebo uchilné . Neviem komu sa mám zdôveriť .... Otvor fórum »
18. 1. 2013 19:33
9
Preco mi neide youtube na samsungu
zdravim, potrebujem pomoc, mam problem na telefone samsung s8500 wave mi ide youtube ale ked som doma na domacej sieti wifi pise mi pripajanie a potom len cierne... ziadne nacitavanie ..video proste neide na inej sieti... Otvor fórum »
18. 1. 2013 18:31
14
Aplikácia
Stiahol som si aplikáciu ( nie z Marketu ) ma koncovku . apk ( to je logicke neviem prečo to tu pišem ) a ked som to dal do mobilu cez usb tak som to tam nemohol najst , ... Otvor fórum »
18. 1. 2013 18:14
16
Aký telefón?
čauteeee =) Potrebovala by som od Vás radu ohľadom telefónu, ibaže momentálne sa v tejto oblasti nejako extra nevyznám, nemám na to čas, tak neviem ani na akú značku sa zamerať, akú vylúčiť, aký OS a tak... Otvor fórum »
18. 1. 2013 18:12
18
Niečo na ukľudnenie
Potrebujem nové pesničky, tak sa nechám inšpirovať aj tu :) Otvor fórum »
18. 1. 2013 17:57
21
čo mu mám povedať ?
Môjr priateľ sa ma dnes opýtal prečo sa včera koláč piekol 7 minút a dnes pol hodinu ? .. poradte ako mu odpovedať aby som ho nezranila ? :D Otvor fórum »
18. 1. 2013 17:56
81
Alkohol+tráva
Máte nejaké skúsenosti, že ste za jeden večer aj húlili aj pili?? Ako sa človek cíti?? Otvor fórum »
18. 1. 2013 17:55- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zavist a zmeny
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 30 rokov nezamestnaný panic
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 7 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 8 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 9 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR