Diskusie - 3248. stránka fóra
10
Hľadám sponzora na minecraft server
Zdravím, hľadám sponzora na minecraft server. Kto má záujem nech mi napíše súkromnú správu. Otvor fórum »
19. 1. 2013 20:28
26
Vysoká škola psychologie alebo sociologie
ahojte potrebovala by som poradiť ..chcem ísť teraz na vš ale neviem či nejaký rozdiel medzi odborom sociologie, sociálnej práce alebo sociálnej práce v zdravotníctve ... tak ak tu je niekto kto študuje toto alebo psychologiu bola by som... Otvor fórum »
19. 1. 2013 20:20Viete niekto robiť v Adobe Flash?
potrebujem poradiť s jedným problémom... chcem zararbiť masku..pretože masku nevidno a ja potrebujem aby v animácii bola žltá..dik Otvor fórum »
19. 1. 2013 20:16
17
Čierna na hnedu
Viem že to je asi nemožné :D ale dnes som si tak jemne nafarbil vlasy na čierno... normalne mam hnede vlasy :D a mne sa to totiž to vôbec nepači :D ale neexistuje nejaky spôsob ako tu čiernu farbu dať... Otvor fórum »
19. 1. 2013 20:14
15
Ovsené vločky - dilema
ahojte, chcel by som sa spýtať čosi... teraz dlhší čas chodím do posilky a mám aj osobného trénera a povedal nech raňajkujem ovsené vločky a aj to robím... ale chcem sa spýtať či je zlé keď si... Otvor fórum »
19. 1. 2013 20:13
11
ahojte mam taky mensi problem , mam jedeho velmi dobreho kamarata .......... raz ked sme sa objali tak sa mu postavil ja mam 13 a on 14 , preco sa mu postavil ? blba komenty si stracte ! Otvor fórum »
19. 1. 2013 20:12
26
Ako s vysvedčením?
Takže ľudiaa :D mám vážný problém... ako všetci viete, zachvílku tu je vysvedčenie polročné a mne z jedného predmetu vychádza 4-ka... ale teraz mi musíte poradiť ako sa proste vyhnúť tomu... Otvor fórum »
19. 1. 2013 19:44
31
čo sa vám páči na dievčatach ?
Ja keby som bola chlapec tak asi nohy(rofl) Otvor fórum »
19. 1. 2013 19:44
3
Nucleus
......myslíte, že by sa dalo na Slovensku uplatniť, ak vyštudujem jadrovú chémiu (a neskončím s červeným diplomom, alebo s úplne najvynikajúcejšími študijnými výsledkami)... Vďaka za odpoveď. Otvor fórum »
19. 1. 2013 19:31
55
Prvý frajer/prvá frajerka
Vedeli o ňom/nej vaši rodičia? Pýtali ste si povolenie, len ste im to oznámili alebo o vašom prvom vážnejšom vzťahu ani nevedeli?? Otvor fórum »
19. 1. 2013 19:22
8
Zábava v Bratislave
Ahojte, neviete/nepoznáte nejaké miesto v BA, kde sa dá dobre zabaviť. Niečo ako bowling, laser arena alebo nejaká iná aktivita pre viac ľudí. Jedná sa o skupinku ľudí 20-30 rokov, takže nie príliš pubertálnu... Otvor fórum »
19. 1. 2013 19:19
13
Jej chalan
Vraj, že jej (akože) chalan ju chráni pred takými ľuďmi ako som aj ja. Waaau. Správa dňa. Hej ty jej chalan, ukáž sa. Keď sa na to cítiš. Otvor fórum »
19. 1. 2013 19:12
8
Nemčina
Viem že v poslednej dobe je tu veľa takýchto tém ale súrne potrebujem niečo preložiť do nemčiny... Viem si motýľa celkom dobre predstaviť. Na okraji lesa stojí nejaký jeden dub. ... Otvor fórum »
19. 1. 2013 18:57
10
Zumba
Ahojte baby alebo aj chalani ktorí cvičíte zumbu... neviete kde by som si mohla stiahnuť (alebo nepoznáte nejakú zumbu) zumbu, ktorá je fakt dobrá na chudnutie a ktorá trvá aspoň hodinu??..lebo doteraz som si stiahla iba také ktoré trvajú cca... Otvor fórum »
19. 1. 2013 18:20
9
Druha šanca
Nepoznate nejaky citát alebo niečo typu: davat druhu šancu ludom sa nievždy oplati..? Otvor fórum »
19. 1. 2013 18:15
7
Age of empires 2 - forgotten empires
hrali ste uz age of empires 2 forgotten empires ? http://www. forgottenempires. net/ Otvor fórum »
19. 1. 2013 18:06- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 4 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zavist a zmeny
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 30 rokov nezamestnaný panic
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 9 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR