Diskusie - 3203. stránka fóra
84
Rodicia ma znicili,,
Moji rodicia ma nenavidia. Odkedy co mi dosiel priatel domov od tedy mi robia so zivota peklo. Zobrali mi kluce od domu, mobil, aj internet mi zakazali, ale na ten som sa potajomky dostala, beru mi moje nove... Otvor fórum »
1. 2. 2013 10:21
7
Hľadám film, rozprávku, príbeh
Viete mi napísať názov filmu :D dám popis :D je to o mladej babe ktorá sa z New Yorku dostane cez zrkadlo do rozprávkového sveta , a dejú sa jej tam kúzelné príhody, cigánka ju zakliala a stále jej... Otvor fórum »
1. 2. 2013 10:08
19
Váš vzťah ku komiksu.
1. 2. 2013 09:48
29
Charizma
co robi podla vas cloveka charizmatickym. myslite si ze sa to da naucit alebo to je vrodene? moze byt aj nie prave najkrajsi clovek charizmaticky? Otvor fórum »
1. 2. 2013 09:11
34
Poradi mi nekto ako sa masturbuje:D
poradi mi nekto ako sa masturbuje:D Otvor fórum »
1. 2. 2013 09:06
46
Neponahlame sa ?
ehm ehm takze poznala som jedneho chlapca zo skoly stretli sme sa na olympiade a na silvestra som si ho pridala do priatelov na FB najpr sme si nejak nepisali ale potom mi raz napisal a piseme si doteraz uz... Otvor fórum »
1. 2. 2013 08:22
6
Paperman
Ahojte, poznáte tento krátky animák od Disney? Ak áno, čo naň hovoríte? Podľa mňa to je celkom milé, i keď väčšine ľudí sa to zdá byť dosť presladené. + Ak viete o nejakých ďalších krátkych animákoch,... Otvor fórum »
1. 2. 2013 07:58
2
Root Samsung S6500 Galaxy Mini 2,,.
Neviem či som blby, alebo som zle pochopil význam root-u, ale aj po správnom root-e môjho Samsung-u Galaxy Mini 2 mi nejdú odstrániť orig. predinstalovane app v mobile. To by predsa po root-e zariadenia mali ísť nie? Otvor fórum »
1. 2. 2013 07:43
2
Pridanie hry do psp
čau, potrebujem vedieť ako dať do psp hru , ktorú keď otvoríš, tak ti ukazuje priečinok SYSDIR, USRDIR , a pod tým ešte nejaké položky. ako to spojazdniť? Psp je hacknuté, ... Otvor fórum »
1. 2. 2013 07:17
16
Škatuľkovanie no na čo je to vôbec dobré? Žime voľne slobodne!
Škatuľkovanie no na čo je to vôbec dobré? Žime voľne slobodne! Otvor fórum »
1. 2. 2013 03:00
4
Potrebujem pomoc :!!!!!!
Nebol som tu strašne dlho a neviem ako to tu chodí poradí mi niekto prosím????? Otvor fórum »
1. 2. 2013 02:49
5
PS3 BF3 Pass cod
Takže kúpil som si Battlefield 3 s pass codom a spustil som hru dal som multiplayer naklikal som kod ale nejde mi neviete čím to môže byť ? učet mám registrovaný v českej republike a bad company 2 mi... Otvor fórum »
1. 2. 2013 01:11
26
Hádky s matkou
s mamou sa stále hádame lebo fajčím a posledné dni mi bolo niečo ľúto mala som také problémy a tak som si dala vždy večer po učení k telke jedno pivo... no a teraz mi už aj zakazuje sa stretávať... Otvor fórum »
1. 2. 2013 00:08
33
Máte pocit, že každému dokážete poradiť vo vzťahoch, pričom sebe nie?
Nechápem ako, už veľa ľuďom som pomohla v mnohých veciach, veľa ľudí som dala dokopy, pričom som sama nemala vážny vzťah, čiže nemám praktické skúsenosti a neviem pomôcť sebe samej? Otvor fórum »
31. 1. 2013 23:50
11
Anna Karenina
Videli ste tento film ? Ak hej páčil sa Vám ? Podľa mňa bol pekný až na ten koniec no .. :D Otvor fórum »
31. 1. 2013 23:07
37
Chalani - čo si myslíte o kozmetike a aké výrobky zvyknete používať?
Chlapci, muži, zaujímal by ma váš názor na kozmetiku ako takú. Čo najčastejšie z kozmetiky používate, či ste spokojní s výberom aké ponúkajú dnešné drogérie. A podobne. Chystám jeden článok na tému kozmetika -... Otvor fórum »
31. 1. 2013 22:40
6
Repraky do izby
Zdarec, pls mohli by ste mi poradit nejake sluske repraky do izby tak do 70-80 €? :) Otvor fórum »
31. 1. 2013 22:02- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Zavist a zmeny
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 30 rokov nezamestnaný panic
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 160-164
- 165-169
Ďalšie možnosti »