Diskusie - 3201. stránka fóra
17
Pletová voda
Ahoj-te chcela by som sa spytat že ako použivate pletovu vodu ? čitala som na nete že by sa mala striedať aby si na 1 nezvyklá pleť . Menite su ju aj vy?Alebo použivate stále tu istu ? ..čo... Otvor fórum »
1. 2. 2013 19:10
3
Hľadám film
je to o otcovi ktorému zomrel syn na túre cez pohorie a on potom ide so synovým popolom po tej trase, spoznáva ľudí. . Otvor fórum »
1. 2. 2013 18:32
11
Počitač
MYslite že pojdu nove hry na ultra nastaveniach s tymto počitačom ? Štvor-jadrový procesor AMD Athlon(tm) II X4 740 s jadrom Trinity, 32 nm, socket FM2 (Každé jadro pracuje na 3. 2 GHz) ... Otvor fórum »
1. 2. 2013 18:26
18
Chemia
Prosim, ak tu je niekto , kto sa rozumie chemii a vedel by mi odpovedat na moju otazku bola vy som velmi stastna. Problem sa tyka elektronovej konfiguracie. Pri niektorych prvkoch uprednostnujeme 4s orbital,... Otvor fórum »
1. 2. 2013 18:23
6
Filmy
Poznáte nejaké dobré historické filmy, ktoré sa týkajú obdobia kolonializmu ? Otvor fórum »
1. 2. 2013 18:17
5
Heslo na wifi
prosim neviete mi niekto poradit kde mozem zistit heslo na moje wifi, ked som ho zabudol? :) ..viem ze to je blbe, ale fakt si ho nepamatam Otvor fórum »
1. 2. 2013 18:17
29
Potešenie
Čo by vás potešilo od niekoho? Myslím niečo predmetné a len tak, žiaden sviatok, žiadna udalosť, len tak.. čo by vás tak fakt skutočne potešilo? Alebo by vás potešilo skôr niečo nepredmetné? Otvor fórum »
1. 2. 2013 18:10
17
Váš názor
Myslíte si, že je možné aby človek zabudol na niečo čo povedal/urobil/počul/ zažil a podobne, keď na to dlhšiu dobu nespomína? Dá sa to alebo sa to len niekde v pamäti posunie dozadu a ked mu to niečo... Otvor fórum »
1. 2. 2013 17:52
26
Chcete byť niekym iným ? Kým ?
Mali ste i vy niekedy potrebu zmeniť všetko ? Všetko čo sa týka oblečenia, účesu, farby vlasov, po povahu, charakter....vlastnú izbu a tak a to všetko v jednom dni..proste prišla chvíľka a vy ste chceli byť... Otvor fórum »
1. 2. 2013 17:47
24
Aky je podla Vas najlepsi komedialny serial vsetkych cias?
1. 2. 2013 17:31
10
Práca-škola
Prihováram sa k tým Birdzákom hlavne, ktorí už majú po škole (či už SŠ alebo VŠ).. bola by som zvedavá na to, kolko z vas robi v živote niečo iné než to, čo v skutočnosti vyštudovali. Ci sa to... Otvor fórum »
1. 2. 2013 17:25
13
Alternatívne štvrte v europskych veľkomestách.
Bratislava má Petržalku, Praha má Žižkov, Berlín má Kreutzberg, Hamburg má St. Pauli a čo má Budapešť a Viedeň? Proste každé veľkomesto má "alternatívnu" štvrť, tak prosím napíšte nejaké ľubovolné veľkomesto a jeho alternatívnu štvrť. ... Otvor fórum »
1. 2. 2013 17:23
32
Mafia
Myslíte si že mafiani alebo ľudia v týchto kruhoch sa majú lepšie ako normalni ľudia ? To znamená že všetko im ide lahšie všeličo vedia vybaviť atď? Keďže na slovensku je ich viac než dosť a ani sa niektorým nečudujem... Otvor fórum »
1. 2. 2013 17:15
104
Ženy v domácnosti
Fuj, aké sexistické fórum! Ale zakladá ho žena, čiže ma musíte akceptovať. 8-) Nechcem príliš omáčkovať, ale bohužiaľ, nedokážem bez toho existovať. No dúfam že Vám pomôže informácia, ... Otvor fórum »
1. 2. 2013 17:12
17
Po zapale pluc,,
pred nedavnom som pisala ze ma boli pod rebrami ked kaslem a tak... doktor z rtg snimku nevedel povedat ci ide o zapal pluc ale s najvacsou pravdepodobnostou hej tak som uzivala antibiotika 7 dni ale tie bolesti pod rebrom... Otvor fórum »
1. 2. 2013 16:59
14
únava
ludia, poradte čo robíte ked ste unavení a potrebujete sa vzchopiť :D také niečo ako káva mi vobec nepomáha :( Otvor fórum »
1. 2. 2013 16:34- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Zavist a zmeny
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 30 rokov nezamestnaný panic
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 2
- 3
Ďalšie možnosti »